1 курс Право (2010-2011)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Hunterszone
От дъжд на вятър
Специалност: Право, 7-ма група
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: 1 курс Право (2010-2011)

Мнение от Hunterszone »

Аз съм 7-ма група, който има интерес или идеи - да пише на лична.
Скайпът ми e kossio345.
Право, 2-ри курс, 7-ма група
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
heartseasee
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от heartseasee »

Hunterszone написа:Първи курс, какво правим с преподавател по чужд език (английски, немски, френски, нещо :))? Има ли навити за търсенето на човек, който да води такива занятия? Който има желание, нека да потърси. От нас зависи дали ще имаме часове по чужд език, нека се организираме. :)
Аз съм навита,но ми се иска да се случи втория семестър,понеже трябва да видя каква е обстановката и мога ли да вирея аз в нея... (нормални страхове :D ) .Иначе нямам претенции относно езика,стига да е един от трите,които владея донякъде английски,немски ли руски...
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

На база на скромния си опит и предвид моментната ситуация във факултета, мога смело да заявя,че програма преди 4ти октомври (понеделник) за ЮФ няма да има (шанса да има е 1%).
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

няма ли да почваме вече... :? нямам търпение просто :bounce:
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

подобно и тук :wink:
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Направо ми е жал как ще ви попарят ентусиазма :( ( както и на нас първата седмица ) Ние всички се бяхме появили на упражнение в 7:15 още първия ден и хоп- естествено никой не дойде :lol: Както и на следващата лекция.. и на следващата :lol:
И общо взето цялата първа седмица :mrgreen: Ама после се пооправиха нещата- ние почнахме да не идваме :lol:
heartseasee
В началото бе словото

Мнение от heartseasee »

Faith_no_more написа:няма ли да почваме вече... :? нямам търпение просто :bounce:
И аз така,чувствам,че затъпявам,като не правя нищо съществено :D А това за попарения ентусиазъм,иска ми се да не е така,ама само такива отзиви чувам: опашките пред отдела,неприветливи лелки,непоявяващи се професории т.н.
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

По основните предмети всички професори поне при нас си се появяваха редовно 1 курс...Единствено Токушев отсъстваше често,но винаги е имал заместник на лекции.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

E, аз говоря само за първата седмица, когато на нас не ни беше ясно, че просто няма как някой асистент да дойде на упражнение в 7 сутирнта - те просто още не си знаеха програмата! :lol:

Иначе после преподавателите си бяха редовни, да :)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

heartseasee написа:
Faith_no_more написа:няма ли да почваме вече... :? нямам търпение просто :bounce:
И аз така,чувствам,че затъпявам,като не правя нищо съществено :D А това за попарения ентусиазъм,иска ми се да не е така,ама само такива отзиви чувам: опашките пред отдела,неприветливи лелки,непоявяващи се професории т.н.
Хихихихи... вие сте свикнали с училище и с режима там. Всеки ден от еди-колко-си до еди-колко-си. Неотменно.
Програмата в университета е много по-раздвижена, много по-свободна. Ще има дни, в които ще сте заети по цял ден, други, в които ще сте свободни, трети, в които ще имате по едно упражнение на обяд (или пък сутринта в 7 - достатъчно, за да ви скапе деня.) Четвърти, в които ще имате огромни дупки и ще отвисите по кафенетата :lol:
Странно е, но се свиква. И после човек осъзнава, че е много, много, много по-хубаво.
Но най-добре ще направите, ако зарежете очакванията, които имате в момента, изобщо всички очаквания. Всякакви представи, базирани на това, което е било преди. В противен случай човек се разочарова.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
what_is_love
Драскач
Курс: трети

Мнение от what_is_love »

И на мен ми се почва.Онзи ден една бабка си помисли,че не съм приета никъде,защото още съм в града.Време е да заминавам... :) , а пък и тази скука-не се издържа! :colors:
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!

ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

heartseasee написа:
Хаха, е така яхме всички като почвахме първи курс, вижте сега темите на горните курсове и ще видите, че на повечето не ни се почва да учим ;) И вие ще се наслушате на всякакви глупости тази година и ще видите за какво става дума. И като гледам какво ме очаква в по-горните курсове, с всяка година нешгтата ще стават по-зле и по-зле :Д Е, накрая всички ще караме такси.

Пък първия семестър си е айляк, ако искате ходете, интересно е, понякога... ако искате недейте. Повечето ви преподаватели не са много ентусиазирани така или иначе.

Използвам кирилизатор, извинявайте.
В името на потока! Втория!
Аватар
Hunterszone
От дъжд на вятър
Специалност: Право, 7-ма група
Обратна връзка:

Мнение от Hunterszone »

Сега последно откриването на 1-ви ли е или на 4-ти, защото 1 фр., който сега ще е 2-ри курс ми каза, че официалното откриване било на 4-ти и на 5-ти почвали лекциите, но аз мисля, че е на 1-ви откриването?
Право, 2-ри курс, 7-ма група
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
Lyubo Kov
В началото бе словото

Мнение от Lyubo Kov »

ЮФ понеже сме най-специациалните и най-уникалните, всяка година си имаме откриване отделно от това на абсолютно целия останал университет *proud*
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ми аз няколко пъти ви го обясних това - още не е казана официално датата на откриването на ЮФ, но е 99% сигурно, че ще е на 4ти октомври ;)
На първи са си другите факултети :)
Заключено

Обратно към “Други”