Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
Re: Академия на МВР vol. 2
"подготвителната академия в Пазарджик" ... за това напрао без коментар...
дата и час... за да си се запътил към Пазарджик трябва да си минал през записването, кадето даже и бележка ти дават за тези подробности да не земеш да забравиш...
ей такива като тебе заемат местата на хора, които наистина искат да учат в АМВР
дата и час... за да си се запътил към Пазарджик трябва да си минал през записването, кадето даже и бележка ти дават за тези подробности да не земеш да забравиш...
ей такива като тебе заемат местата на хора, които наистина искат да учат в АМВР
Ул. Иван Соколов № 22, час 8.30, което наистина го пише на бележката. Отваряш bgmaps и всичко точно. Доста близичко до затвора е центъра за професионална и полицейска академия, няма общо с подготвителна академия или нещо от този сорт.
Впрочем днес се обадих в учебен отдел да поразпитам за пребиваването в Пазарджик. Не разбрах дали аз не бях в настроение или пък жената, на която попаднах, но в крайна сметка много информация не получих. Може би защото и не питах. До 19-ти ще е, което го знаем, събота и неделя си оставаме в градчето /противно на слуховете, че ще ни пуснат по родни места, това дори не си спомням откъде го чух/, ще ни четат правилника, ще тропаме с крака под строй, ще имаме - цитирам "нещо като лекции" и много важни били тениските. /Нищо, което да не знаем, вероятно фантазията ми не е много голяма и за повече въпроси не се сетих/
Ако някой друг се обади и получи повече инфо, да драска.
Впрочем днес се обадих в учебен отдел да поразпитам за пребиваването в Пазарджик. Не разбрах дали аз не бях в настроение или пък жената, на която попаднах, но в крайна сметка много информация не получих. Може би защото и не питах. До 19-ти ще е, което го знаем, събота и неделя си оставаме в градчето /противно на слуховете, че ще ни пуснат по родни места, това дори не си спомням откъде го чух/, ще ни четат правилника, ще тропаме с крака под строй, ще имаме - цитирам "нещо като лекции" и много важни били тениските. /Нищо, което да не знаем, вероятно фантазията ми не е много голяма и за повече въпроси не се сетих/
Ако някой друг се обади и получи повече инфо, да драска.
неостана 
Последна година карам в гимназия и искам да знам дали имам шанс да ме приемат Пожарникар в АМВР. Видях, че за огнеборец се иска оценка по химия физика и математика от дипломата и изпит по математика като се зимат най високите оценки от дипломата. Ситиацията е следната:
По химия сам с 3, по физика 4 мисля по висока нямам, но ако имам някакъв шанс при това положение мога да искарам по матем 5,6 и на изпита също. Та с тези оценки по матем които казах дали мога да вляза питам от чисто балова гледна точка.
Благодаря за отговора!
По химия сам с 3, по физика 4 мисля по висока нямам, но ако имам някакъв шанс при това положение мога да искарам по матем 5,6 и на изпита също. Та с тези оценки по матем които казах дали мога да вляза питам от чисто балова гледна точка.
Благодаря за отговора!
-
EmptyHead
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ами не е невъзможно. Тази година има колеги пожарникари, които доколкото чух са влезли и с тройки на изпита по математика така, че няма невъзможни неща.
А можеш ли да ми кажеш тази година какъв е бил минималния бал ? Ще сам ти много благодарен!
-
EmptyHead
- В началото бе словото
Ами минималния тази година е бил 25.28.
-
killvanrea
- В началото бе словото
Искам да попитам какъв излизаш от всяк специалност и къде може да се реализираш. Защото мисля тази година да кандидатствам в АМВР, а специалностит в сайта не ми говорят нищо.
Ето таблицата ако може за специалностит в нея да разясните. Благодаря предварително!
П.п.: Колко е максималния бал
Ето таблицата ако може за специалностит в нея да разясните. Благодаря предварително!
П.п.: Колко е максималния бал
-
EmptyHead
- В началото бе словото
Ами за специалността ППООР (Противодействие ... .. .) мога да ти кажа по точно. Излизаш категория Д (инспектор) и имаш осигурена работа къде и какво зависи от твоето желание и успех разбира се. А максималния бал е 30.
По - скоро категория Г. Д е главен полицай/ пожарникар...EmptyHead написа:Ами за специалността ППООР (Противодействие ... .. .) мога да ти кажа по точно. Излизаш категория Д (инспектор) и имаш осигурена работа къде и какво зависи от твоето желание и успех разбира се. А максималния бал е 30.
-
EmptyHead
- В началото бе словото
Да де моя грешка 
Нека някой който е 2 курс да даде някакви указания на зайците
И как по лесно да взимаме изпитите че с тея тухли 4ки се стресирах
(по специално ОТП и КП) АПАП още нзн за кво става дума (нямал съм още часове по тая дисциплина)...
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
по ОТП кой ви е и по кой учебник сте?
ОТП Лекциите ни ги води Чернева, а упражненията Марков. Нзн по кой учебник щото като питах на Славейков ми показаха 2 тома на сиела и реших, че няма смисъл да ги взимам понеже ОТП ни е един семестър и не си правя илюзиите че ще прочета 2 тома за това време.. КП ни е 2 семестъра и сме при Киселова.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ами.. по ОТП ние учихме ( уча право в Су, да не останеш с грешно впечателение) или по учебника на Димитрина Милкова, които е мъничък, или по учебниците на Ташев, които са 3, но предполагам, че два от неговите томове са ти показали
Аз лично ти препоръчвам да учиш от тук : legaltheory-forums.org Има разрабтоки по всички предмети 
Иначе Киселова и на мен ми преподава.. но ни е асистент
Тя предполагам ще ви каже по кой учебник иска да се готвите.. но да те подготвя- няма да е един. Препоръчвам ти да си купиш един основен - на Ст. Стойчев или на Мария Друмева ( първият е 19 лв, другият 36.. ) а останалите материали да си ги снимаш.. Но пък доколкто знам кал протичат изпитите при вас.. И пак от същия сайт да учиш няма да е проблем
Материалите там са доста добри 
Ето ти линкове :
http://legaltheory-forums.org/phpBB3/vi ... f=22&t=805 - по ОТП
http://legaltheory-forums.org/phpBB3/vi ... f=41&t=677 - по КП ( коснпектите са за СУ, но предполагам ще можеш да се ориентираш
)
Иначе Киселова и на мен ми преподава.. но ни е асистент
Ето ти линкове :
http://legaltheory-forums.org/phpBB3/vi ... f=22&t=805 - по ОТП
http://legaltheory-forums.org/phpBB3/vi ... f=41&t=677 - по КП ( коснпектите са за СУ, но предполагам ще можеш да се ориентираш