Кафявият случай с Александър Стойнов
Модератор: MidwinterSun
Re: Кафявият случай с Александър Стойнов
абсурд да са 12, от моята група само даже май повече хора го бяха минали отколкото бяха скъсани, отделно от това, като влизахме да ни нанасят оценките влизахме на групи по 10тима, аз бях във втората такава и имаше и още чакащи
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
Еми информацията ми е 2ра ръка...дано да си прав;)
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Alucard написа:абсурд да са 12, от моята група само даже май повече хора го бяха минали отколкото бяха скъсани, отделно от това, като влизахме да ни нанасят оценките влизахме на групи по 10тима, аз бях във втората такава и имаше и още чакащи
Това не може да е вярно. Една група би трябвало да е от около 20 студенти, а ти казваш повече от 12 в твоята група... да,да..На мен ми каза момче, което е видяло резултатите - те са масово 2-ки, какви радостни възгласи сте чули не мога да кажа, но френдът е проверил резултатите. И тук имаше едно момиче - лавърлипс, което иска да докаже, че теста на Стойнов е вземаем. Ха-ха-ха - може и 10-тина години да го доказваме това. Смятам, че колегите са прави да недоволстват, но полза от това няма.
Magister Militum
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Препоръчвам ти преди да употребяваш имена, да си изясниш насоката, във връзка с която ги споменаваш.Alkiviad написа: И тук имаше едно момиче - лавърлипс, което иска да докаже, че теста на Стойнов е вземаем. Ха-ха-ха - може и 10-тина години да го доказваме това. Смятам, че колегите са прави да недоволстват, но полза от това няма.
Не съм казал, че повече от 12 от моята група са минали, казал съм, че повече от 12 въобще са минали, не четеш внимателно. За другите колеги не знам - от моята група повече хора го бяха взели (не знам точна бройка, но и не ме интересува толкоз), отколкото бяха скъсани. Тестът определено е взимаем, ако наблегнете на нещата от учебника, които е логично да се паднат на теста - основно дефиниции. В никакъв случай не е лесен, но не е и толкова невъзможен, колкото го изкарват повечето.Alkiviad написа:Alucard написа:абсурд да са 12, от моята група само даже май повече хора го бяха минали отколкото бяха скъсани, отделно от това, като влизахме да ни нанасят оценките влизахме на групи по 10тима, аз бях във втората такава и имаше и още чакащи
Това не може да е вярно. Една група би трябвало да е от около 20 студенти, а ти казваш повече от 12 в твоята група... да,да..На мен ми каза момче, което е видяло резултатите - те са масово 2-ки, какви радостни възгласи сте чули не мога да кажа, но френдът е проверил резултатите. И тук имаше едно момиче - лавърлипс, което иска да докаже, че теста на Стойнов е вземаем. Ха-ха-ха - може и 10-тина години да го доказваме това. Смятам, че колегите са прави да недоволстват, но полза от това няма.
-
Petkan
- В началото бе словото
- Специалност: право 2001-2006
- Курс: завършил
- Адрес в галерията на СУ: нямам
shaho написа:За идиотите, които са надраскали входа на "Шипка" :
Колеги, това ли ви е формата на протест срещу ... Стойнов - да дращите по външните стени на университета и да загрозявате нещо, строено с цената на толкова труд и средства ? Можеше да изберете хиляди други начини. Като сте решили да драскате със спрей, можеше да надраскате коридорите например или пък да речем колата на Стойнов и т.н. А ако си мислете, че това, което сте направили ще трогне някой, жестоко се лъжете. И по тъпи лозунги не можахте ли да измислите. "Стойнов, проклет да си", "Александър Стойнов е престъпник"Тва все едно го е мислил някой бавноразвиващ се третокласник.
Колега, моля...
MidwinterSun
ШАХО, БРАТО КАК Е ХАВАТА?
Отдавна не съм Ви писал пичове , но сега отново ми се прииска.
Относно хората, които са написали това за онзи............Стойнов, какво да кажа ПРАВИ СА!
Стойнов съдбата го е наказала!!ДЕТЕТО НА ПРОФЕСОРА Е .............ПОЧИНАЛО ПРЕДИ ВРЕМЕ!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
О, сериозно, хора, не започвайте така. Смъртта на дете е трагедия, която никой не заслужава да изживее и със сигурност не е нещо, за което да се радвате, че се е случило на някого, или пък да се подигравате. Грубо, невъзпитано и безчувствено е.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
Тази година има ли статистики със скъсани?
Миналата година нали се мъдреха някви 98%...
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
-
Petkan
- В началото бе словото
- Специалност: право 2001-2006
- Курс: завършил
- Адрес в галерията на СУ: нямам
MidwinterSun написа:О, сериозно, хора, не започвайте така. Смъртта на дете е трагедия, която никой не заслужава да изживее и със сигурност не е нещо, за което да се радвате, че се е случило на някого, или пък да се подигравате. Грубо, невъзпитано и безчувствено е.
Колега, напълно съм сериозен.Да радвам се и не изпитвам угризения от това.
Може би моите думи, ще Ви се сторят жестоки и силни, но си е така.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Тази година не са чак толкова много. Доколкото разбрах, на повечето хора им е прищракало в главата, че ще е по-добре да се явят на темата, така че взелите изпита са повечко като бройка. От моите познати 3-и курс първи поток едно момиче взе изпита с 4, едно момче беше скъсано, а третият човек Стойнов го изгонил от изпита, задето се появил 5мин преди началото.blackout написа:Тази година има ли статистики със скъсани?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
На тема се явиха 20 човека, хич не са много. 10 бяха скъсани, имаше една 6ца, но тя не беше на 3токурсник, говоря, защото видях факултетния му номер, беше 6 или 7-цифрен, а нашите са 5. Оценки имаше ВСЯКАКВИ - буквално, доста 3ки, средно 4ки, малко 5ци, една 6ца. Това за темата.
На теста минаха някъде 25%, сравнение с други години пак добре. И там оценки всякакви. Мисля, че имаше няколко 6ци и 5ци, предимно бяха 3ки *знаете там как се махат единиците, ако нямаш необходимия брой точки на всеки раздел*, имаше и 4ки.
Изпитът си остава труден, но взамаем. Въпрос на научено, на късмет като формат и на проверяване
Успех 
На теста минаха някъде 25%, сравнение с други години пак добре. И там оценки всякакви. Мисля, че имаше няколко 6ци и 5ци, предимно бяха 3ки *знаете там как се махат единиците, ако нямаш необходимия брой точки на всеки раздел*, имаше и 4ки.
Изпитът си остава труден, но взамаем. Въпрос на научено, на късмет като формат и на проверяване
Love, life, meaning ...
OVER
- DaRkGoDDeSs
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
Petkan написа: Относно хората, които са написали това за онзи............Стойнов, какво да кажа ПРАВИ СА!
Стойнов съдбата го е наказала!!ДЕТЕТО НА ПРОФЕСОРА Е .............ПОЧИНАЛО ПРЕДИ ВРЕМЕ!
Моля модераторите да ме извинят, но нямаше как да пропусна изказването на колегата.Petkan написа: Колега, напълно съм сериозен.Да радвам се и не изпитвам угризения от това.
Може би моите думи, ще Ви се сторят жестоки и силни, но си е така.![]()
![]()
Колега, като не можете да решите теста, явете се на темата, там процента успеваемост е много по - голям. А за да таите такава злоба към професора, значи ви е късал N брой пъти, а щом ви е късал N брой пъти, значи проблемът не е в професора, а във Вашия умствен капацитет.
Тези, които са надраскали университета и тези с такива изказвания като Вашите само подронват авторитета на факултета и Стойнов съвсем правилно очевидно е преценил, че мястото Ви не е в тази гилдия.
Не виждам що за изверг ще се радва на една трагедия. Такава злоба, заради изпит по наказателно право според мен е знак за зараждащо се психично заболяване. Моля, прегледайте се преди да е твърде късно!
- iodine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Не съм се сблъсквал с въпросния професор, може да е най-жестокия човек на света, но Петкан, ти си идиот.
В името на потока! Втория!
DaRkGoDDeSs, тези които "подронват авторитета на факултета" ги дават да се червят по телевизията.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Сядайте си на Д-то ,
започнете да мислите и да учите!
Отделете си време за това и не мислите за друго.
Единственото, което ви пречи да си вземете изпита, е собствената ви нагласа и мислене. А като нещо ви пречи, променете го.
започнете да мислите и да учите!
Отделете си време за това и не мислите за друго.
Единственото, което ви пречи да си вземете изпита, е собствената ви нагласа и мислене. А като нещо ви пречи, променете го.
Toto-I will remember