Допълнителен прием II етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап

Мнение от Кристиян »

Еми, значи затова и в момента се намирате на такова положение. Когато започнете да се готвите по-от рано, тогава ще влезете без проблем :) Иначе за Педагогика се влиза с матурите и с изпит по Български език и Литература, така както е писано на сайта на СУ, но Българска филология е с изпит само и там ДЗИ-тата нямат влияние.

@ducati, нямам представа колко е бала за тази специалност, за да ти кажа горе-долу...

PS.: И по-скоро трябваше да кажеш, че съм прав, а не "права"! :) И айде моля, отделните коментари на ЛС, за да не спамите допълнително темата.
Последно промяна от Кристиян на 22 Сеп 2010, 17:02, променено общо 1 път.
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

е за педагогика може и без матура нали
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии
Курс: първи

Мнение от lindorcheto »

При този етап Българската филология може и с матура.Педагогиката е или с изпит,или с матура,като при изпита коефициентът е по-висок.

ПП:Сори,праВ си. :)
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Верно ли сега е с матури мойта специалност? Лол...не го знаех :) Еми, желая ти късмет и на есен да си ми колежка/га :)
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър

Мнение от lindorcheto »

КолеЖКА. :) Благодаря,надявам се и аз. :flower: :?

ПП:Аз май прекалявам с постовете,така че ще се опитам да спра.Съжалявам за спаменето. :oops: И последно-наистина времето минава по-бързо,когато умът и денят ти са заети с други неща,а не с това през 1 час да проверяваш сайта на СУ.Айде,успех и късмет на всички!
ducati
В началото бе словото

Мнение от ducati »

бе хубаво викаш 4е ще ме вземат ама до сега не ме взеха.. балът ми е 11.82.. къде отивам.. :))
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър

Мнение от lindorcheto »

ducati написа:бе хубаво викаш 4е ще ме вземат ама до сега не ме взеха.. балът ми е 11.82.. къде отивам.. :))
Коефициентът за спорта е 3,тъй че ако балът се образува от това да се умножи изпита или матурата по коефициента..Тъ балът ти за физическото би трябвало да е 14.19.Вече за другите специалности ти е 11.82.Тъй че за спорта според мен имаш шанс(особено ако ти е 1-во желание),ама знае ли човек.Нищо все още не може да се каже отсега,само гадаем.
ducati
В началото бе словото

Мнение от ducati »

да да да тъкмо това гледах и аз сега.. ми първо желание ми е.. ще видим :)
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

Icebreaker,ако не е тайна сподели колко изкара на изпита по литература.Винаги съм си мислела,че СУ зачита оценка от 5 нагоре на изпита. :scratch:
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Ми, няма да крия, но кандидатствам вече два пъти в тоя Университет, а миналата година ми беше шанса да покрия оценка по-голяма от 4.50 на Дебелянов, тъй като тогава много го харесвах и вложих себе си, но за жалост не успяха да ми разчетат и стана една драма...Не ми се разказва. Сега тая година 3.25, понеже не вложих всичките си възможности специално тоя поет и да :) Дълга история, пък и тогава исках съвсем различни специалности от това, което съм сега, но в крайна сметка съм много щастлив от избора си, че даже и на 1 класиране ме приеха сега! :)
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

IcebreakerR написа:Ми, няма да крия, но кандидатствам вече два пъти в тоя Университет, а миналата година ми беше шанса да покрия оценка по-голяма от 4.50 на Дебелянов, тъй като тогава много го харесвах и вложих себе си, но за жалост не успяха да ми разчетат и стана една драма...Не ми се разказва. Сега тая година 3.25, понеже не вложих всичките си възможности специално тоя поет и да :) Дълга история, пък и тогава исках съвсем различни специалности от това, което съм сега, но в крайна сметка съм много щастлив от избора си, че даже и на 1 класиране ме приеха сега! :)
Това е много хубаво,значи приемат с оценки различни от 2ка.И най-важното е,че си влезнал това което искаш.Пожелавам го и на себе си,защото хора който нищо не са пипнали години наред е факт,че са в разни вузове.Не завиждам и не злобея,просто съм учила с такива хора и немога да повярвам колко е пропаднало образованието щом приема хора с 2ки и 3ки,които в училище са били гола вода.А аз винаги съм била стриктна и съм прочела много повече книжки, не успях да имам техния късмет и ми е много мъчно. :cry: :( :cry:
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

да приет си с 3,25,но си момче за момчетата бала е различен все пак
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Че и за момичетата бала не беше много висок, така че ако си беше научила темите по Литература, можеше да си ми колежка, а не само да разчиташ на тия матури! ;)
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

IcebreakerR написа:Че и за момичетата бала не беше много висок, така че ако си беше научила темите по Литература, можеше да си ми колежка, а не само да разчиташ на тия матури! ;)
явно не си чел внимателно аз разчитам на изпит не на матура завършила съм преди 4 год тогава няма матури с изпит по философия съм
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

zaekqdosan написа:
IcebreakerR написа:Че и за момичетата бала не беше много висок, така че ако си беше научила темите по Литература, можеше да си ми колежка, а не само да разчиташ на тия матури! ;)
явно не си чел внимателно аз разчитам на изпит не на матура завършила съм преди 4 год тогава няма матури с изпит по философия съм
А каква ти е оценката от изпита :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”