Допълнителен прием II етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
nadiamm
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап

Мнение от nadiamm »

Исках да ви питам, тъй като не съм кандидатствала в СУ и си прехвърлих оценката, къде трябва да гледам за класирането?
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии
Курс: първи

Мнение от lindorcheto »

Е,аз с 5-ца не можах да се класирам досега...Макар,че е от матура,ама все пак..Ама да се бях сетила 1 година по-рано,че искам да влезна в СУ,а не седмица преди 1-вото класиране... :)
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Споко, щом си с петица, може и да те приемат ;) А иначе..персоналната информация се вижда от http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/ ;)
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

леле щом има хора с 5 и не са приети до сега ha ние какво да кажем
nadiamm
В началото бе словото

Мнение от nadiamm »

Незнам аз какво да кажа......ще си замълча! :)) Icebreaker мерсаж! :D
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър

Мнение от lindorcheto »

zaekqdosan написа:леле щом има хора с 5 и не са приети до сега ha ние какво да кажем
На мен проблема ми беше,че желанията си ги бях наредила кофти,а и коефициентът ми беше 2.5,а не 3.Мисълта ми е,че според мен сигурно съм от малкото 5-ци,които не са приети,т.е.--> не губи надежда.А и все си мисля,че повечето хора кандидатстват с изпит,не с матура,коефициента си е 3 ии..абе има шанс.Не мога да се обосновя,но според мен и за 3 и 4 има някакъв шанс. :) И все пак се надявам нааай-накрая да ме приемат в СУ,че вече се побърках,а и няма да преживея още една ледена вълна да мине през мен,когато прочета "не сте приет на еди-кое си класиране"... :mrgreen: :(
malibu_girl
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от malibu_girl »

мен с 5.25 в Свищов не ме приеха ... за СУ съм с 4.95, но петък ще стане ясно...............
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър

Мнение от lindorcheto »

malibu_girl написа:мен с 5.25 в Свищов не ме приеха ... за СУ съм с 4.95, но петък ще стане ясно...............
Ако не е тайна-какви са ти първите 2 желания?Че много ми е интересно в момента на това класиране кои желания се слагат най-много на първите 2 места.
nadiamm
В началото бе словото

Мнение от nadiamm »

Явна всички се изказват, та нека и аз да си се изкажа.Аз кандидатствах Медицина в Плн и СтЗ но не се получи... кандидатствах и за мед сестра в Плн, но от СДС-то и Евророма, балът не стигна до мен. Та сега последно реших да пробвам и в СУ за молекулярна биология и биотехнологии. Знам ли дали ще се получи....
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

аз съм за педагогика и разбира се Философия последното ми е мечта стискайте ми палци и аз ще стискам за ще стискам за вас много бих искала да сме колеги всеки се е трудил и щom е стигнал до тук значи заслужава да бъде награден ;)
Последно промяна от zaekqdosan на 22 Сеп 2010, 16:51, променено общо 1 път.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Нищо не ви пречеше да научите едни теми по Литература и да ги напишете после, а не само да разчитате на изкараното от матурите, което според мен е много рисковано. Но все пак си зависи каква оценка от тях имате и затова най-сигурно са темите. Изкарате над 3.50 максимум и сте вътре :) Пък после ще се прехвърлите единствено, ако не ви харесва специалността, където следвате.
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър

Мнение от lindorcheto »

Аз съм за физическо възпитание и спорт и българска филология.И психология и философия съм писала,които много ме изкушават,но чак на 4-5 място,тъй като там последния път балът беше много висок за мен(е,сега не знам как ще),а и са само 4-5 свободни места и реших да не рискувам да ги пиша на първите 2 места.

ПП: @IcebreakerR абсолютно права си за темите.Но аз за мене нали си казах,буквално в последния възможен момент реших да кандидатствам в СУ и нямах никаква подготовка да пиша тема,а и отдавна бяха минали изпитите.

@zaekqdosan ,успех ти пожелавам!Стискайте палци и на мен!Да се надяваме,че в петък ще има с какво да се хвалим.
Последно промяна от lindorcheto на 22 Сеп 2010, 16:56, променено общо 1 път.
nadiamm
В началото бе словото

Мнение от nadiamm »

Аз прехвърлих оценка от Плн... не съм хич разчитала на матура защото тя не е свързана с моята мечта а цел да постигна мечтата си. :) Така че ми остава да се надявам....а относно темите по литература.... просто нямах сили и време да ги науча...след 9 изпита. :compress:
ПП А з също в последния момент кандидатствах в СУ хич даже ни си и мислех за там....
ducati
В началото бе словото

Мнение от ducati »

имам 4.73 по бел и 4.73 по история на матурите.. имам ли шанс за физи4еско и спорт..имало 10 свободни места.. и след това писах педагогиките..абе изобщо вси4ко възможно.. ще ме вземат ли ? :)) Ще ви направя шампиони по баскетбол.. :)) :salute:
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

ducati написа:имам 4.73 по бел и 4.73 по история на матурите.. имам ли шанс за физи4еско и спорт..имало 10 свободни места.. и след това писах педагогиките..абе изобщо вси4ко възможно.. ще ме вземат ли ? :)) Ще ви направя шампиони по баскетбол.. :)) :salute:

ще те вземат иска ли питане
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”