2. В национала го хранеха и медии и фенове.. някой да го е защитил ? НЕ!
В Юнайтед го хранеха или 150 килограмови алкохолици, които се къпят с бира и най-големият им кеф е да си миришат пръдните (нищо чудно, че техният идол е Рууни нали ?
Модератори: ники, Methuselah
Ама ти...първо от шеф на "моралното право"...стана и шеф на Българския интерес...atanas_tsankov написа:@ Noctis: Не мисля, че водим смислен спор щом вече ми сравняваш участието в националния отбор, което не пречи на (99% от) футболистите на професионалното им развитие, с участието в армията. Колко време ти отнема едното и колко другото... Да не говорим, че България не е в опасност и да си войник означава да тренираш по цял ден или да ходиш по мисии на майната си( за американски интереси, но това е съъъъвсем друга тема).

Извинявай, но това е рядко тъпо мнение.Noctis написа:Пък и датагоуст е прав.. Безмислените екскурзийки насам натам за да се спечели 3-то място в групата определено не са в интерес на играч на Ман. Юнайтед.. той не печели нищо от тях.. нито ще се класира на голям форум .. нито ще спечели народната любов (както ясно се вижда - той е трън в очите на по-голямата част от хората - за съжаление е постигнал прекалено много и трябва да бъде унижаван, когато може)

Да, да, да. Съгласен с първата част. Но тогава дай да го закриваме направо...ники написа:Абе, пич, националният ни е пародия във всяко едно отношение. То не бяха мениджърски интереси, не бяха малоумни треньори, не бяха вътрешни драми. Перуката с безпределната си наглост даде такъв мощен тласък надолу, че скоро нормален футбол на национално ниво няма да видим. В началото и аз не подкрепях на Бербо решението, ама ми стана ясно. Има си хас да остане.
Ама не трябва ... това казвам и аз. Лично мнение си е. От едната страна са Стилиян и Марто, който винаги играят надъхани за национала и очевидно се раздават, от другата страна е куклата Барби, който е решил да не се чувства длъжен. Затова първите двама винаги ще ги уважавам, дори единият да е червен, докато въпросният няма как да получи грам респект.WeeDichou написа:Бе пак не разбирам...как така някой човек трябва да се чувства длъжен на вас...поради каква причина ?!
Храни ли ли сте го ?! Пари ли сте му давали ?!
....че, видиш ли, тука да се съберем и да решим...добре ли е или не е добре, че се е отказал от национала...
Футболистите са наемници...а играят в национала, като имат интерес от това...
...видиш ли, някой да вземе да си рискува хилядите евра заплата с някаква контузия, за да потичва по Панчарево...
Няма такова нещо като патриотизъм, любов към народа и т.н. като става дума за национала...
...согурно Томашич, Вагнер и прочие са станали убедени българи и затова научиха химна за 2 дни, а на третия го забравиха...

Извинявай но даваш рядко тъпи примери..Baggins написа:
Извинявай, но това е рядко тъпо мнение.Значи всички футболисти, които играят в големи отбори, но пък не са от велика футболна сила, трябва да се откажат от национала, така ли ? Веднага ми изникват Шевченко, Вучинич и Кануте. Просто пълни глупости говориш в последните страници.
Baggins написа:От едната страна са Стилиян и Марто, който винаги играят надъхани за национала и очевидно се раздават, от другата страна е куклата Барби, който е решил да не се чувства длъжен. Затова първите двама винаги ще ги уважавам, дори единият да е червен, докато въпросният няма как да получи грам респект.

Е тука не си прав .. аз съм си син, но това не ми пречи да оценя таланта на Бербо - реално погледнато Бербатов свърши доста повече за Левски отколкото за ЦСКА .. но това е друга тема на разговорFletcher Lind написа:
Нека си го кажем направо - ако Бербатов беше излязъл от един друг клуб някъде около моста Чавдар, Бегинс щеше да го славослови под път и над път.