Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: Шантави сънища

Мнение от fluffy cloud »

Не си измисля, можеш да си сигурна :P Но още чакам да разкаже съня за трамвая без табели :bounce: :bounce: :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от chaplata »

Хахах, аз тука пиша само забавните сънища :) иначе всяка нощ без изключение сънувам, понякога имам отвратителни сънища, ама наистина отвратителни. Особено ако съм притеснен, сдухан, или съм се бил скарал с някой непосредствено преди лягане. Но няма с тях да ви занимавам.

За трамвая без табели - по-късно, че сега трябва да излизам :mrgreen:
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от darky »

Най-духовития ми сън до сега, който си спомням.

Стоя си с компанийката на една спирка в Бистрица и виждам,че почва мнгоо силния метероитен дъжд, който в последствие се превръща в астероиден и се чуват егати трясъците, като доста от тях прелитат над нас.
Отиваме си в квартала (овча купел) и какво да видя там, из квартала ми не се намират кратери, а полицаи от Ню Йорк в униформи и всичко , които мятат глави лук и те гърмят във въздуха, но мятат толкова силно,че взривиха телевизионната кула.
попитахме ги защо го правят, а те отговориха,че сме ги обидили и докато не им се извиним няма да спрат. Аз им се извиних и ..ами те спряха и си тръгнаха. Оставиха всичко опустошено и ..се събудих ;р
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз снощи сънувах няма такава простотия - ама това е, защото писах в тази тема, точно преди да си легна.
Помня само части от съня, но Лейди Гага беше умряла (нормално, гледах някакви нейни клипове, в които е в ковчег) и АЗ трябваше да я заместя. Не помня с какво ме бяха докарали, но трябваше да проверят дали хората ще ме харесат. И трябваше да изляза на улицата, като за целта трябваше да мина през някакъв тунел, в края на който имаше капак. Отварям капака, за да вляза (като тия капаци... на килерите във Фармвил, де да знам) и вътре целият тунел беше пълен с дънки. Сгънати, нещо като склад, ама абсолютно пълен и нямаше как да мина. И ги карах да разчистват, ама те ми разправяха, че било почивен ден, пък аз исках да използвам точно почивния ден, за да се помотая по улиците и да видя как ще ме възприемат хората, ама май не стана.
После имаше някаква пауза в съня ми и след това сънувах, че Васа Ганчева е починала и баща ми ме караше да ходя да занеса някакъв багаж на баба ми, хем да я успокоя, че й е голяма фенка (тя точно онзи ден това ми разправяше, впрочем).

И ей такива глупости. Как пък веднъж не сънувах сън, в който някой да не е умрял.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Чакай, тя Васа Ганчева верно ли е починала? :shock:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не бе... поне мисля, че не е. Ако се окаже, че е, ще се потреса много стабилно.
Но в съня ми беше много реално, даже помня снимката й във вестника, в който го прочетох.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Апф, потресе и мен! Кой знае сега какво ще сънувам, хаха
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Човек, в сънищата ми са измрели вероятно повече хора, отколкото в двете световни войни, взети заедно. Едно време много се шашках от това (туй чудо продължава повече от 10 години), но баба ми казваше, че "злото им е умряло".
В края на ноември
Аватар
сър Прах
Пишете, о, братя

Мнение от сър Прах »

Тая нощ сънувах, че съм в някаква извратена зоологическа градина и постоянно падам в някакво наакано сено и ходя да се мия в тоалетната, където през това време се провеждат часовете по английски О.о
I have seen the truth and it makes no sense...
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

наакано сено,
часове по английски...
хубаво, че не съм фройдист.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя
Специалност: Биотехнологии

Мнение от Dark Harvest »

най-шантавия ми сън:
Аз се събуждам в една стая. Седнал съм на земята в сейза и на вратата пред мене се почуква. Отварям и се озовавам в просторен двор, където на една пейка ме чака Обиуан Кеноби(същия като в анимираното Clone wars). Каза ми, че му трябва помощ да убие една вещица. Каза ми, че вещицата се намира в Надежда, в гетото(половината си живот съм живял в Надежда, убиите обаче нз къде е това гето). Отива ме там и намираме къщата на вещицата. Тя беше в провинциален стил, доста красива с голям, обрасъл с папрати двор. Решихме аз да й овтлека вниманието и Обиуан да й отсече главата. Добра, ама вещицата взе, че ни усети още преди да вложим плана в действие и подаде глава през оградата на двора да ни прокълне. Аз обаче й вкарах една точно плюмка в окото и докато тя беше разсеяна с Обиуан офейкахме в полето зад къщата. Намерихме една барака, по чиито под имаше кръв и нарязани като на ренде краставички. Обиун каза, че това е от щуротиите на вещицата и направи онзи поглед, когато положението е напечено( който е гледал анимираното Clone wars ще го знае). Решихме да опитаме пак. Този път от растояние нападнахме, за да не ни усети-Обиуан на кон, а аз с рейс Икарос. Явно аз съм врязал рейса в къщата, защото от нея бяха останали само подпорите, чу се писък и видях главата на вещицата да се търкулва в краката ми. Обиун направи чибури, прибра меча си, стисна ми ръката и аз се събудих.
Изображение

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право

Мнение от Angel_N »

Моят далеч най-шантав сън:

Намирам се в някакво скапано мазе, където по тавана минават големи тръби, намазани с някаква олюпена жълта боя. Участвам в "Страх" и с мен има още едно момче. На една маса е сложен един аквариум с мътна вода, който е пълен с водни змии - ама много! Аз се ужасявам от змии и действително за мен това си е повече от изпитание! Та идеята е да хванеш шепа бели хапчета и с една ръка да бръкнеш до дъното и да оставиш едно по едно всичките в аквариума. И аз си викам, че това е нещо кошмарно - да бъркам в шибаните змии, които на всичкото отгоре се движеха супер бързо в тоя гнусен аквариум! Нищо де, не знам как (може би затова е сън; наистина не бих го направил за сто милиона дори) събрах смелост и изпълних изпитанието. Другото момче също го направи и... Чакаме. По едно време идва едно момиче от предаването - носи една папка и ни гледа с досада и ни съобщава:
-Тц, ми няма награда...!
-КАК ТАКА НЯМА НАГРАДА!? - истерично се изцепвам аз.
-Ми ей така - няма. Трябва да направим снимка с една от змиите.
-Нямаш проблем! - казвам й аз. (wtf!? Никога не бих го направил реално)
Отивам аз и бъркам в скапания аквариум и вадя една голяма водна змия и си я увивам около врата и заставам до момчето, държейки змията. Онази ни снима и казва да върна змията. Аз си я махам от врата и я хващам за главата (както правят по Nat.G.) и я нося към аквариума. По едно време тя се обръща към лицето ми и осъзнавам, че тая змия има рибешка глава и ме гледа право в очите и си отваря устата като риба. Аз се стъписвам. Изведнъж обаче змията започва да пее стари градски песни с много дебел мъжки тембър, при което аз си изкарвам акъла и се мъча да й обърна главата напред, обаче тя е супер силна и ми се навира пред лицето и ме гледа с рибешките си очи и ми пее в лицето.Аз се мъча да я махна, а тя пее ли пее!.. Накрая се събудих изпотен и като осъзнах какво съм сънувал се смях 2 минути в леглото преди да стана :)
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

...това със старите градски песни веднага влиза в бисерите, убиец. :)
В края на ноември
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право

Мнение от Angel_N »

Приятелите ми ми казаха да потърся специализирана помощ...
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Dark Harvest
Пишете, о, братя
Специалност: Биотехнологии

Мнение от Dark Harvest »

Angel, моя сън е по-шантав, защото Обиуан беше анимиран, а аз не.
Изображение

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”