Геология
Re: Геология
Здравейте, колеги и колежки! И аз съм в геологията, ще се видим на първиии
- evichka
- В началото бе словото
- Специалност: Геология
- Курс: първи
Напълно съм съгласна с теб!Nikolchova написа:Геологиятя наистина е много увлекателна наука към която трябва да се подходи с желание и усет. Не съм съгласна, че ако не ти е първо желание, а влезеш то нямаш интерес и си "плевел". Аз винаги съм искала да уча медицина, но неуспях и замисляики се кое друго би ме удовлетворило се спрях на геологията. Що се отнася до оценката с която влизаш - тя не трябва да е определяща колко ти си заинтересован от науката, може човек влязъл с 3ка един ден да покаже на тези влезли с 6 колко по - добър е от тях или да се "закопае", но това важи и за 6ците нали? КСК е едва началото ще има още много изпити и изпитания в които всеки ще се изяви и покаже дали това е мястото му.
До приемния изпит - хора на нас ни куца цялата система. Това което се предлага за 100те приети и отсяването на принципа на фуниятя се обсъжда и в медиценските ВУЗ-ове и това е основна практика в Европа, но дали ще стане и каде това е въпрос на добре обмислена реформа? А такава май няма
Въображението е по-важно от знанието. А. Айнщайн
Кажете нещо бе хора! 
- q.peltekova
- В началото бе словото
Здравейте,аз съм 1-ви курс тази год. още на първо желание ме приеха Геология,всички ми казват че специалността е много интересна,но и много трудна...а дали е така вдействителност? Имам желание да я уча и като видях коментарите тук малко се обидих чесно казано,не може да определяте човек по неговия бал ГЛУПАВО Е,моя не е висок но това не значи, че съм влезнала просто ей така и нямам влечение към тази наука!!! Смятам че всеки ще покаже възможностите си
Be Happy
- Nikolchova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Няма ли да качват скоро разписанието на лекциите? 
Не съм готова днес да те обичам,
Сърцето, заприличало на дрипа,
не ще успее да те побере.
-
adichka_st
- В началото бе словото
Здравейте и от мен
и аз съм първи курс геология една приятелка много я похвали тази специалност и аз така да се каже се зарибих и ето ме тук

Някой има ли представа на 1-ви октомври от колко , къде , как ... аз нищо незнам.Бих се радвал да ме просветлите.
- Nikolchova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Според мен ще публикуват тази информация на сайта.
Не съм готова днес да те обичам,
- q.peltekova
- В началото бе словото
Значи на мен една приятелка ми обясни следното... на първи някъде към 09:00ч е откриването,на всички първокурсници се връчват ст.книжки и след това отиваме в нашия факултет търсим си залата,връчват ни програмата обесняват някой неща и това е...
(поне мин.год. е било така) нормално е малко да сме неориентирани,но ще се оправим 
Be Happy
- canis lupus
- В началото бе словото
- Специалност: геология
Учебната година за специалност Геология, а така също за всички специалности от ГГФ започва на 4 Октомври понеделник. Откриването на 1 октомври е официално за целия СУ, но там книжки няма да раздават.
Откриването за специалност Геология е на 4 октомври в аудитория 256 (2 етаж северно крило) както всяка година. За часа в момента не съм сигурен, но предполагам, че вече на таблата на специалността в ректората има информация.
Аз като бях 1 курс на откриването бяхме само първокурсници.
Откриването за специалност Геология е на 4 октомври в аудитория 256 (2 етаж северно крило) както всяка година. За часа в момента не съм сигурен, но предполагам, че вече на таблата на специалността в ректората има информация.
Аз като бях 1 курс на откриването бяхме само първокурсници.
!!!
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Като бях първи курс ни събраха в 256 зала, прочетоха ни някакви приветствени слова
и ни раздадоха студентските книжки и книжките с всички дисциплини(предмети) които или сме задължени или имаме възможност да записваме пред отделните семестри! Общо взето на официалното откриване за целия СУ не ни задължиха да ходим, по собствено желание! Иначе специалността си е много интересна, отначало малко трудна, но след първи курс вече човек се ориентира и става забавно! Преподавателите са готини(повечето) държат да се знае естествено, но и не се заяждат(има си и изключения разбира се
) Желая успех на всички които тази година навлизат в света на геологията
А разписанието на лекциите най вероятно ще го изкарат началото на октомври, като започне годината, най- често така правят, свиквайте и с тези недомислици! Миналата година отидох 2-3 дена след началото на годината, нямаше нищо, попитах секретарката кога ще имаме програма, отговора й беше "вие така и така няма да идвате на лекции първата седмица, за къде сте се разбързали"
Успех пак на всички геолози!
- q.peltekova
- В началото бе словото
Rage написа:Като бях първи курс ни събраха в 256 зала, прочетоха ни някакви приветствени словаи ни раздадоха студентските книжки и книжките с всички дисциплини(предмети) които или сме задължени или имаме възможност да записваме пред отделните семестри! Общо взето на официалното откриване за целия СУ не ни задължиха да ходим, по собствено желание! Иначе специалността си е много интересна, отначало малко трудна, но след първи курс вече човек се ориентира и става забавно! Преподавателите са готини(повечето) държат да се знае естествено, но и не се заяждат(има си и изключения разбира се
) Желая успех на всички които тази година навлизат в света на геологията
А разписанието на лекциите най вероятно ще го изкарат началото на октомври, като започне годината, най- често така правят, свиквайте и с тези недомислици! Миналата година отидох 2-3 дена след началото на годината, нямаше нищо, попитах секретарката кога ще имаме програма, отговора й беше "вие така и така няма да идвате на лекции първата седмица, за къде сте се разбързали"
Успех пак на всички геолози!
Мерси за инфото....
Be Happy
Айде колегииии.. И аз съм с вас първокурсничка! 
-
vlubena v jivota
- В началото бе словото
аз също съм геология,събрахме се...колко станахме вече????
Достатъчно