House m.d.

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Re: House m.d.

Мнение от Sunshiiine »

Съгласна съм, краят беше много добър. Забелязала съм (поне за себе си) че във всеки сезон на Хаус (обикновено по средата) има един момент, когато се чудиш дали изобщо се развива някакво важно действие или просто се разрешават някакви си заплетени случаи на пациенти. Стига се до въпроса не му ли дойдоха в повече сезоните на този сериал и не взе ли нещо да се поизчерпва. В края на сезона обаче, става нещо толкова интригуващо, че те оставя да чакаш с нетърпение началото на следващия сезон. Страхотен сериал :)
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Това харесвам на Хаус. Понякога е хубаво просто да няма никакво действие и да се наслаждаваш на сарказма му ;)
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Аз сега го следя по Нова и действително вече чакам нещо по-така да се случи. То може и вече да се е случило всъщност, предвид че изпуснах последните два епизода. Но чакам с нетърпение нещо интригуващо, че за момента сезонът ми е по-слаб от другите.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

С това озвучаване, хич не ми се гледа по телевизията :| Много малко сериали съм гледала, които телевизиите озвучават така, че да ти е приятно да гледаш (като Приятели и Двама мъже и половина). Хаус за съжаление не е един от тях и предпочитам да го гледам направо на компютъра. Поне за мен този факт е от голямо значение.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
DeschainBG
В началото бе словото
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: втори

Мнение от DeschainBG »

Не става за гледане с дублаж на български, да, половината удоволствие от филма се губи.
С нетърпение чакам 7-ми сезон, дано продължат възходящото развитие!
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Ето ги трите интрота:

Второто най ме кефи като че ли :connie_tap:
Strength and honor.
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Аз съм за последното :P
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Епизод 1 на 7ми сезон!

Изображение
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Когааааа? Да не би да почнаха? Днес е вторник, днес е вторник! Оу, Мила, обичам те!
Сега остава и да се пуснали Чарли Шийн от клиниката и животът ще е прекрасен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аааа, голям майтап. Тъкмо гледам новия епизод - впрочем, не знам как не умрях. По едно време установих, че не дишам (първите 4 минути едва се сетих да си поема въздух).
Та. Като мина началото и стана, каквото стана, си викам: "Yeah, now what?". И в тоя момент Къди се събужда и Хаус й казва: "So now what?"
И сега подозирам, че цял сезон има да нищят това "now what". Ама аз викам да приключват със сериала. :mrgreen: :cheers:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото
Курс: първи

Мнение от svetlio.pernik »

първия епизод на новия сезон ме изненада приятно :D очаквах спад след сезон 6, но явно съм грешал...
:cheers: :cheers: :cheers:
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Серията беше прекрасна. Дори да остане само тя (в смисъл, останалите да са по-...стандартни), пак ще е достатъчно. Много добре са го направили, felt so right... Ох... :)

Но онова, което заподозрях(ме, предполагам) за номер 13, няма да е истина. Не може в рамките на 3 сезона да има 2 подобни развръзки. Обаче пък изглежда единствено вероятен изход.

Оооооу... най-доброто начало на новия сезон. А аз спечелих баса с майка ми, тя твърдеше, че финалът на миналия сезон е бил халюцинация на Хаус. Мухахахаха... и колко се радвам, че не беше.
В началните минути и към края (там, дето се доуточняваха), преглъщах като риба на сухо. Отлично им се е получило.
В края на ноември
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото
Курс: първи

Мнение от svetlio.pernik »

и аз се поуплаших като Уилсън дойде (по точно се заклещи на прозореца :mrgreen: )
и Хаус му каза за Къди и не я намериха но после стана готино :D
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Само аз ли не харесах толкова началото на новия сезон? Имаше и много готини моменти де. КАто сценатан а Чейс и 13, когато директно си я пита за секс. Трябваше да кажа "да", мама му стара :lol:
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Серията си беше добра. Не ми хареса обаче как Къди за малко не направи цирк, когато изтърси "Защо не каза, че ме обичаш?" :pukeright: Дано не й е част от характера, а да се дължи на напрежението от снощните събития, иначе не ми се мисли как ще я карат по-нататък. Добре че Хаус си е пич и не се впрегна 8)
Strength and honor.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”