Първокурсници 2010/2011
Модератор: Шепот
- Momchi
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Re: Първокурсници 2010/2011
На момичетата им е простено да се объркат в тая насока

И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
- Ambrosio`
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Каква привилегия имам само ..Momchi написа:На момичетата им е простено да се объркат в тая насока![]()
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- Momchi
- В началото бе словото
То жената има много привилегии...Или поне за повечето си мисли, че ги има
Иначе твоето объркване е поправимо с малко тренировки

- Ambrosio`
- Паисий
- Обратна връзка:
Няма да изневеря на моя отбор !
Правиме голям флууд, ще ни санкционират .. 
- Momchi
- В началото бе словото
Ambrosio` написа:Няма да изневеря на моя отбор !Правиме голям флууд, ще ни санкционират ..
Всички жени това казвате
- Ambrosio`
- Паисий
- Обратна връзка:
Това беше грубо !Momchi написа: Всички жени това казвате![]()
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Честно казано, с толкова много хора от журналистика, право или подобни юридически дисциплини съм малко надве, както се казва, дали да споделя какво съм приет.
Ама ще ми мине-Приет съм с Биотехнологии, второ класиране, приятелите ми викат Марто, или Медив(убиите ме ако знам защо). Тренирам Иайдо и Айкидо. Приятно ми е да се запознаем
Ама ще ми мине-Приет съм с Биотехнологии, второ класиране, приятелите ми викат Марто, или Медив(убиите ме ако знам защо). Тренирам Иайдо и Айкидо. Приятно ми е да се запознаем

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
-
cherpalto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Така като гледам явно повече народ,отколкото очаквах,е сбъркал отборите.Далаверата само наполовина е в правия път (Левски),нататък всичко е

- Titan
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Надушвам доста бъдещи спортни журналисти в тая забравила функциите си тема
Аз например доста ожесточено и професионално коментирах мача "Левски 3:2 Гент" на стадиона с "АААААААА!!!" и "АРЕ ВЕЕЕЕ", а после още по-професионално и с изряден изказ псувах как може ЦСКА така да се окъкат в последната минута... не си спомням така да ме е било яд, че падат
Даже не си спомням да ме е било яд, че падат изобщо 
Абе, не знам, спортните журналисти уж трябва да крият футболните си пристрастия, нали? Като слушах Томислав на запис и беше... уау
Човекът беше в егати еуфорията 
Аз например доста ожесточено и професионално коментирах мача "Левски 3:2 Гент" на стадиона с "АААААААА!!!" и "АРЕ ВЕЕЕЕ", а после още по-професионално и с изряден изказ псувах как може ЦСКА така да се окъкат в последната минута... не си спомням така да ме е било яд, че падат
Абе, не знам, спортните журналисти уж трябва да крият футболните си пристрастия, нали? Като слушах Томислав на запис и беше... уау
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
Колеги,
ако не знаете - форумът има цял раздел за СПАМ, флъд, лични чатове и прочее. Моля ви, пренесете всички тези неща там, или на лични съобщения. Фейсбук, скайп и тн. са другата опция. Не забравяйте, че форумът на СУ е преди всичко място за обмен на информация за учебния процес и специалността, а не платформа за свалки. Сега може и да изглежда забавно, но когато ви потрябва полезна информация и не можете да я намерите измежду лиготии, няма да ви хареса. Хайде, по-въздържано и умната
ако не знаете - форумът има цял раздел за СПАМ, флъд, лични чатове и прочее. Моля ви, пренесете всички тези неща там, или на лични съобщения. Фейсбук, скайп и тн. са другата опция. Не забравяйте, че форумът на СУ е преди всичко място за обмен на информация за учебния процес и специалността, а не платформа за свалки. Сега може и да изглежда забавно, но когато ви потрябва полезна информация и не можете да я намерите измежду лиготии, няма да ви хареса. Хайде, по-въздържано и умната
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
dante_tds
- В началото бе словото
Колеги, на някой случайно да му се намира програмата за учебния план на предстоящия семестър за журналистите? А, да - исках да попитам информираните - в нашия факултет заверки съществуват ли? Като оставим на страна преподавателските "едно на ум"...
Поздрави!
Поздрави!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Избор на свободно избираеми и факултативни дисциплини
Преди да изберете свободно избираеми и факултативни курсове, е необходимо:
• Да се информирате от учебния план на специалността за конкретния брой свободно избираеми и факултативни дисциплини, които сте задължени да изслушате и по които да положите изпит. Информация за това може да получите от учебните планове за двете степени на обучение. За консултация по отношение на всички въпроси, засягащи учебния план, можете да се обърнете към секретарите на катедрите;
• Да разберете от информационните табла за предлаганите дисциплини и техните лектори. Всяка конкретна специалност поставя срокове за начало и край на избора на свободно избираеми дисциплини;
• Стриктно да спазвате посочените срокове за записване.
За зимния семестър на нова учебна година изборът става в края на летния семестър.
Можете да изберете свободно избираеми дисциплини и от предлаганите от други факултети, ако хорариумът и общият брой кредити е равен с този на дисциплина със същия статут в учебния план на вашата специалност.
Предоставя ви се възможността да се откажете от избрана вече дисциплина. Отказът ви обаче не бива да е по-късно от две седмици след стартирането на самия курс.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
-
dante_tds
- В началото бе словото
Тъй като съм прекалено зелен в тия неща - нищо не разбрах. Моля някой да ми преведе какво иска да ми каже този текст... Ха-ха...