Протест срещу циганския терор - 25.09.2010
Протест срещу циганския терор - 25.09.2010
Протестно шествие срещу циганският терор и инвазия - 25.09.2010 г., от 13:00 ч. пред пилоните на НДК.
http://www.youtube.com/watch?v=uNmrUEm4ZP8[/youtube]
Ако ви е дошло до гуша от циганските издеватлества над българи, ако ви е писнало държавата да толерира циганската престъпност, елате и ни подкрепете. Протеста е за вас.
www.stop-cigani.info
http://www.youtube.com/watch?v=uNmrUEm4ZP8[/youtube]
Ако ви е дошло до гуша от циганските издеватлества над българи, ако ви е писнало държавата да толерира циганската престъпност, елате и ни подкрепете. Протеста е за вас.
www.stop-cigani.info
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Протест срещу циганския терор - 25.09.2010
Май си имаме по-големи проблеми от циганите в момента.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
Имаме и други големи проблеми освен циганският, но това не го прави по-маловажен.RadoRado написа:Май си имаме по-големи проблеми от циганите в момента.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Какво да ги правим циганите? да ги натоварим на влакове и към Индия? Или направо да ги избием... То като протестираш трябва да искаш нещо.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Мен ми е по-интересно срещу кого точно протестира. Пилоните на НДК ли?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Ето ти част от исканията ни, които са доста, конкретни са и в момента работим за юридическа формулировка с адвокати, за да бъдат предложени като проектозакони. Никъде няма лагери, избиване, екстрадиране към Индия и подобни дивотии.atanas_tsankov написа:Какво да ги правим циганите? да ги натоварим на влакове и към Индия? Или направо да ги избием... То като протестираш трябва да искаш нещо.
http://i485.photobucket.com/albums/rr21 ... /grub1.jpg
Шествието започва пред пилоните и завършва при "Александър Невски", зад парламента.FloWersOfEviL написа:Мен ми е по-интересно срещу кого точно протестира. Пилоните на НДК ли?
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
и този протест какво ще промени
и в буркани да ги затваряте няма да им промените манталитета
memento mori
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
БНС участват.
Не благодаря !
Не благодаря !
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
Един протест нищо не променя. Но от някъде трябва да се почне. Целта е да се активизират хората, да се създаде непоносимост в обществото към такива безчинства и да се оказва натиск над държавата за да си свърши работата. Това не е нещо, което става за седмица или две. Инициативата е дългосрочна, а това е началото. Всичко ще е свързано с доста труд и усилия. Какъв ще е крайния резултат, незнам. Но въпроса е, че поне ще сме опитали да направим нещо. Мисля, че е по-добре, от колкото да си стоим на задниците вкъщи.Ivo Penev написа:и този протест какво ще промени![]()
Жив и здрав.RadoRado написа:БНС участват.
Не благодаря !
А защо отделяте безчинствата на циганите от безчинствата на българите ?Протест написа:Целта е да се активизират хората, да се създаде непоносимост в обществото към такива безчинства и да се оказва натиск над държавата за да си свърши работата.

-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Защото не е от вчера тенденцията дребната (и не само) циганска престъпност да не се наказва. Не разбирам как може да сте толкова двулични и да се държите така, сякаш този проблем не съществува.Baggins написа:А защо отделяте безчинствата на циганите от безчинствата на българите ?Протест написа:Целта е да се активизират хората, да се създаде непоносимост в обществото към такива безчинства и да се оказва натиск над държавата за да си свърши работата.
Humanism is death disguised as life.
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
пич,виж в Гърция какви протести има.. и какво .. Проблемът си е сериозен,но би се решил на най-високо ниво,ако управляващите не поемат инициативта кел файда.. а на фона на толкова проблеми мисля,че интеграцията на циганите не им е сред приоритетите, особено с въвеждането на наказателна клауза от ЕС за превишаване на бюджетния дефицит.. уви в Бг нещата стават мн мн бавно,щом Франция виждат зор с циганите,за нас какво остава.Но и това изселване не решение,дано някой ви чуе,но слабо се съмнявам да се предприеме нещо след толкова години увещания за промяна на положението.Успех!Протест написа:Един протест нищо не променя. Но от някъде трябва да се почне. Целта е да се активизират хората, да се създаде непоносимост в обществото към такива безчинства и да се оказва натиск над държавата за да си свърши работата. Това не е нещо, което става за седмица или две. Инициативата е дългосрочна, а това е началото. Всичко ще е свързано с доста труд и усилия. Какъв ще е крайния резултат, незнам. Но въпроса е, че поне ще сме опитали да направим нещо. Мисля, че е по-добре, от колкото да си стоим на задниците вкъщи.Ivo Penev написа:и този протест какво ще промени![]()
memento mori