Митко Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Re: Митко Бербатов

Мнение от Noctis »

atanas_tsankov написа:Ква работа ве пич. Тебе ти харесва да ходиш по мачове и да псуваш, затова ходиш. Не за да свършиш работа и да помогнеш на отбора.

Пак ти казвам, Бербо се отказа от националния отбор дори на българите, които ходят на всеки мач. Не че колко ходиш по мачове определя колко ти пука за българския футбол, но айде.

100-процентов факт е че сме по-зле без него, отколкото с него. Значи не се е отказал за доброто на отбора. Отказал се е по егоистични причини. ТОЧКА.
А бе кюфте .. ти кога си бил с мен на мач да знаеш какво правя бе.. келеш .. Ела веднъж с мен на мач да видиш псувам ли или си подкрепям отбора..или те е страх да не си изцапаш бялата ризка ???? :lol: :lol: :lol: :lol: Ти ще ми кажеш какво правя и какво не .. :evil: :evil: :evil:

Отказал се е, защото не си струва да служи на ***ки като тебе.. които само знаят да приказват ама не могат да разделят хляб на две вързани кучета. Какво си направил ти , какво си постигнал, за да му държиш сметка на него, който е на върха на света в момента ? КОЙ СИ ТИ ПО ДЯВОЛИТЕ ???? СЪР ЦАНКОВ ?!?
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки
Курс: първи

Мнение от atanas_tsankov »

Хахаха хуу избягвай темата, храни си ме мен. Но не знам какво ще кажеш на другите хора, които Бербо е изоставил. И тях ли ще почнеш с лични нападки :lol:
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ще им кажа да не са го псували, когато е бил там .. да не са го били гонили от отбора .. да са го подкрепяли, докато е било време.. аз какво да кажа след като заради тия "предадени" дребни души аз няма да мога да го гледам ? Да искам ли обезщетение от тях (от теб) ? След като го обявявате за ревльо .. вие самите що ревете ??? Уаааа Бербатов ни остави - колко сме нещастни .. :cry: :cry: :cry:
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

А той не е ли изоставил и теб? Ти, който винаги си го подкрепял, винаги си вярвал в него и тн... И сега той да може да помогне на твоя национален отбор, но не иска...
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

atanas_tsankov написа: 100-процентов факт е че сме по-зле без него, отколкото с него. Значи не се е отказал за доброто на отбора. Отказал се е по егоистични причини. ТОЧКА.
Не вярвах, че ще срещна 18-19 годишен човек да говори така, но....всичко си има първи път...
Танасе, баба Цола като те слуша...и се подмокря от оня свят, честно !!!
....Милко Балев спи усмихнат, а на Бай Тошо му заблестява темето...
Все едно съм влязъл във форум на Севернокорейския университет "Никита Хрушчов".... :shock: :shock: :shock:
Бербатов ще си прави квото си е решил....няма да те слуша тебе...
....както никой не ти се е месил като си записал PR, а не си отишъл войник...
Не съществува "морално право", което да е продиктувано от нещо, като българи, България и НеРеБе и т.н.
Бербатов не ти е длъжен с нищо, както ти не си длъжен на Бербатов с това а си му фен и да го подкрепяш или да изискваш от него...
Не мога да повярвам, тва да си фен на някого да съществува в България, например...
То и аз мисля, че например Левски са предатели щото играят по-добре от ЦСКА...ама...

Пиийс :JC_spliff:
:JC_spliff:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

atanas_tsankov написа:А той не е ли изоставил и теб? Ти, който винаги си го подкрепял, винаги си вярвал в него и тн... И сега той да може да помогне на твоя национален отбор, но не иска...
Ами не се чуствам предаден ... защо да се чуствам.. реално аз не съм направил нищо за неговите успехи..той сам си ги е направил .. аз мога само да му се радвам и да го подкрепям отстрани.. негово решение е да си тръгне.. не мога да му се сърдя и да искам парче от пая.. Ако някой ден реши да се върне.. аз пак ще съм там и ще го подкрепям..
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

@ weedichou: Той не ми е длъжен. Но все пак причините му са егоистични, няма кво да го идолизираме. Защо Роналдо играе за Португалия? За пари ли? Или за фенове може би... Няма причина световна звезда да играе за националния си отбор, освен желанието да помогне. Бербатов няма такова желание, ок, няма насила да го караме естествено. Но да не се заблуждаваме, че е благородна постъпката му.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Примерът ти е най-ужасния, който можеш да дадеш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: К.Роналдо играе винаги и само за пари.. Бербатов отдавна е показал, че играе за много повече от това.. но тук няма как да го получи .. ние тук не уважаваме успелите българи (особено тия, които са успяли в живота единствено със собствени усилия), малко Бербатовци имаме .. но армия от Цанковци :idea:
teammember
В началото бе словото
Специалност: sport

Мнение от teammember »

Браво на Бербо за мача срещу моите любимци. Наистина този сезон се намира в страхотна форма и показва на всичките си критици колко голям е в действителност.
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от Fletcher Lind »

http://therepublikofmancunia.com/brilli ... r-we-want/

всеки да го тълкува както си иска :)
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Noctis написа:малко Бербатовци имаме .. но армия от Цанковци :idea:
:thumbup:
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Защо решихте, че не го уважавам, защото е успял... ВТФ, не го уважавам, защото се махна от националния. Имаме си и милиони такива като вас, които си мислят, че щом някой е успял, значи е светец. И всяко решение, което вземе е благородно и алтруистично. И Васил Левски да напсува, пак ще кажат, че той си има правото да го направи и уважават решението му.
Последно промяна от atanas_tsankov на 22 Сеп 2010, 00:13, променено общо 1 път.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

И ти да беше в националния, и тебе да те плюеха така, и ти щеше да се махнеш...

Участието в националния отбор е чест, а не дълг.
Facebook
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

atanas_tsankov написа:Защо решихте, че не го уважавам, защото е успял... ВТФ, не го уважавам, защото се махна от националния. Имаме си и милиони такива като вас, които си мислят, че щом някой е успял, значи е светец. И всяко решение, което вземе е благородно и алтруистично. И Васил Левски да напсува, пак ще кажат, че той си има правото да го направи и уважават решението му.
Мотивираш ме да отправям не особено приятни прилагателни по твой адрес.. моля те като пишеш мисли .. Кой по точно се радва на успехите на някой друг в България ? Колко са тия хора .. 20000 човека дали ще събереш ? Едва ли .. Жалко е, но е факт
Плюс това ти как си го представяш Митко Бербатов да излезе и да почне да обижда някой по какъвто и да е повод ??? Да си го виждал да го прави това ? Прочети му интервюто /ако не разбираш английски - накарай някой да ти го преведе, аз не желая/ - виж що за човек е .. и тогава приказвай по негов адрес.. Това не е Христо Стоичков .. Бербо е от съвсем различно тесто :idea:
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Не съм казал, че е такъв, просто и той е човек и той си прави егоистични неща. Ясно, че примерът ми беше преувеличен, но наистина има хора, които вече не мислят, а застават зад него каквото и да стане.

Да, чест е да играеш в националния. Въпрос на уважение към своя народ е да участваш. Той като не иска, вадете си изводите.

Иначе Бербо е много по-стойностен като характер от дискотечните модели, които си мислят, че играят в националния. Но не говорим за тях, а за него.

Светльо, не го хранеха толкова много. Всеки капитан на отбор е нормално да поема някаква отговорност. По цял свят се случва това нещо. Като го хранеха в Манчестър, защо не си тръгна... Ако искаше, щеше да остане в националния, просто не му се занимаваше.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”