Компютърни науки 2010-2014

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
TPAKTOP
В началото бе словото
Специалност: КН

Re: Компютърни науки 2010-2014

Мнение от TPAKTOP »

morfei написа:Десито е админът, явно е ъуей от няколко дни. Ще й пиша веднага.

П.П. Абе хора, от утре май трябва да изнесат информация за СУСИ акаунтите ни на сайта на ФМИ.
"Утре" настъпи, а инфо-то нещо липсва. :roll: :phil_25:
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Аз съм написал "от утре май", защото беше написано в новината, че "след 20ти" ще излезе. Ето тук новината:

http://www.fmi.uni-sofia.bg/index_html/ ... 1%80%D0%B8
Компютърни науки 1 курс
Аватар
lilBilldaDrill
В началото бе словото
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от lilBilldaDrill »

Здравейте колеги и кооолежкииии. От 34 страници, които ми изтекоха очите да прочета разбрах следните неща:
-мноо сте яки
-малко съм закъснял с включването
-над 80% от вас са от мг-та (надявам се да удряте някое рамо) и/или са програмирали в миналото доста (пак удряйте рамо)
Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.

Относно събирането съм много за-> just name time and place
Във фейсбук ще почна да ви добавям от страницата на КН 2010-2014 итн, в търсачката излизам на simo.stz@gmail.com
УСпешно доизкарване на септември
Компютърни Науки - I курс
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Добре дошъл, колега :cheers:
За събирането: http://www.facebook.com/event.php?eid=157396367620726
Ако искаш да те добавим в скайп чата, пиши ;)
Компютърни науки I курс
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

lilBilldaDrill написа: Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.
ГПЧЕ "Ромен Ролан" for the win :cheers: :cheers: :cheers:
Изображение
Аватар
saruman
В началото бе словото

Мнение от saruman »

Victoria написа:
lilBilldaDrill написа: Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.

+1 :cheers:
Преди живях срещу затвора,сега живея срещу нас!
Аватар
lilBilldaDrill
В началото бе словото

Мнение от lilBilldaDrill »

Victoria написа:
вики представи се обстойно съгражданя сме все пак

saruman и ти и ти
Компютърни Науки - I курс
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

lilBilldaDrill написа:
Victoria написа:
вики представи се обстойно съгражданя сме все пак

saruman и ти и ти
Ами аз завърших КН тази година.
Сеещаш се къде съм завършила гимназия. :lol:
И сега виждам, че преди няколко месеца имах покана от теб във Фейсбук, ама аз случайни хора не добавям, та те ignore-нах. :lol:
Изображение
Аватар
aurora_kt
В началото бе словото

Мнение от aurora_kt »

Аз съм Чанита от Карнобат, завърших ГРЕ "Г. С. Раковски" в Бургас с испански и макар, че си имам понятие тук таме от математика, за програмирането нищичко не знам, тъй че хвърляйте по едно рамо по време на семестара плс. На общежитие съм в 41Б бл, ако има някой наоколо да се обади.
Изображение
MalUmKo
От дъжд на вятър

Мнение от MalUmKo »

Тъп въпрос. Как толкова хора си нямате идея от програмиране, но сте решили, че ви се занимава с това, звучи ми малко глупаво. В 10 клас и аз обмислях тази опция позанимавах се доскуча ми супер бързо и се отказах, установих просто, че не е за мен. Та да. Каква е причината да запишете КН ?
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
:D
Demon's Dance
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Demon's Dance »

MalUmKo написа:Тъп въпрос. Как толкова хора си нямате идея от програмиране, но сте решили, че ви се занимава с това, звучи ми малко глупаво. В 10 клас и аз обмислях тази опция позанимавах се доскуча ми супер бързо и се отказах, установих просто, че не е за мен. Та да. Каква е причината да запишете КН ?
За да може хора като мен,които малко разбират,да си намерят работа.(и защото беше с най-висок бал;кефи ме да слушам хора,които не могат да произнасят "е" в началото и края на думите;хубаво е да си завършил СМГ и да те скъсат на всички математики,докато хора,завършили езикови гимназии,Рецитират 200 страници и след 3 месеца ме питат - "ЪЪЪ това защо?")
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Недей избързвай толкова...Каква е гаранцията, че тия хора, които сега не разбират нищо, след време няма да станат по-добри от тебе и да предпочетат тях за желаната позиция?
Компютърни науки I курс
MalUmKo
От дъжд на вятър

Мнение от MalUmKo »

Whatever, въпросът е защо записа КН? Не кого ще вземат на работа, защото последното след време ще го видим. Или кой ще стане по- добър. Просто ми е странно хора, които не знаят какво е програмиране и никога не са опитвали, да пишат тази специалност, няма никаква логика.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
:D
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

На този въпрос не мога да ти отговоря, аз си имам понятие от програмиране ;) Просто се включих в разговора, защото самочувствието в темата ми се стори повече, отколкото трябва...
Компютърни науки I курс
Аватар
aurora_kt
В началото бе словото

Мнение от aurora_kt »

Ауч! Това боли колеги. Аз лично записах тази специялност, защото вярвам,че в тази сфера след това ще имам голяма възможност да се релизирам и защото вярвам, че ще мога да се справя. Не е като да съм играла тото или да съм си избрала специалността със завързани очи. Учила съм и съм си изкарала оценките както всеки един от вас.
И бих искала да попитам колегата Demon's Dance как на изпит по математика, кадето се решават задачи, ще ти помогне зубренето на 200 страници? Нещо не разбрах този коментар.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”