Fletcher Lind написа:atanas_tsankov написа:Как без причина... Причината е да играе по-добре в Манчестър
Това за него е най-важното.. Тука много го хранили, хах. Ами като не вкарва голове, ще го хранят. Няма кво да се цупи и да си тръгва като разсърдено момиченце. Плюс това хората не искаха да се махне, а да играе както всички знаем, че може.
Хахаха
Не вкарва голове, а е голмайстор на България за всички времена. Ама такава е психиката ни - кво като е вкарал 50, да вкара 100! Ако вкара 100 - що не вкара 150? Разглезена работа.
Лицето Кристиано Р. в миналия квалификационен цикъл вкара за Португалия 0 (НУЛА) гола, а междувременно даде и 0 (НУЛА) асистенции.
Лицето Лионел М. вкара последния си гол за Аржентина в официален мач на 28 март 2009 година, преди година и половина.
Интересно какво ще се случи с първия глупак в Аржентина/Португалия, който почне да ги храни. Предполагам ще му извадят сливиците през задника
А че масово се ревеше да се маха, че излизаха цели статии на олигофрени като Ефрем Димитров и прочие хора, които никога през живота си не са ритали топка, а докато другите деца са го правили, са седели отвън в новите си карирани панталонки и са яли сладолед....
С няколко думи - не можеш толкова лесно да извърташ истината, както ти изнася

В такъв тип спорове истината винаги си се извърта на кой, както му е изгодно, винаги се извеждат приемливи и абсурдни доводи (погледни само предните страници и последващите няколко в близките дни и седмици) и в крайна сметка хората просто си говорят на различни езици и затова тази тема ще набъбне още доста. Обективната истина е присъща само на един дял от правото, навсякъде другаде е субективна...тъъъ затова не очаквай твоето, моето или еди кое си друго мнение да е най-най - върховно и всеки да се ръководи по него, а ако не съвпада с твоето да бъде извъртяно и тн.
Споменаваш Лионел и Аржентина...Ами не знам дали знаеш, но през сезон 2008/2009 ( който е най-успешният му досега и спомогна за едни там клубни рекоди на Барселона ) той бе поставен на второ място в класацията за най-добър спортист на Аржентина за 2009, изместен от млад тенисист, загубил финала на Ролан Гарос...Сам прецени колко е справедливово най-добрият футболист на планетата да е втори след загубил финал на тенис турнир(било то и най-престижният, но загубил) в собствената си страна и дали е оценен справедливо според теб...И не е като да не е хранен в Аржентина(и то точно заради това, че не е вкарвал от над година и половина за Аржентина и че се класираха с хиляда зора за Южна Африка). За справка - Бербатов от не знам колко години вече е футболист на годината в България ( е, да футболист, не спортист, но ето ти довод за това как е постоянно плют и недооценен в собствената си страна). Между другото познавам и не малко левскари, които винаги са го подкрепяли и го харесват като футболист (в този форум също), тъй че по-полека с това как цялата нация е против него, бил постоянно плют и прочие
извъртаници. Тъ така...
Статии, олигофрени, жълти истории и прочие ги има навсякъде. Не само тук, но и в Англия(особено в Англия), Норвегия, Нова Зеландия и Бангладеш сигурно . Да, тук са малко в повече и по-комплесарски (нормално с оглед на манталитета ни), но това не е повод да се откажеш. Всяка една публична личност при провали и слаби моменти бива критикувана. При някои това е стимул да се докажат, при други (сам се сети при кои) е достоен повод да се откажеш. Човек си проличава в трудни моменти какъв тип човек е, не при върхови... Ето, Стилян не говори пред нашите журналисти (браво, Стиляне !), стиска зъби, играе си човекът, не му пречи.. Значи може, имало някакъв начин.
Виж, аз не отричам качествата му на футболист, Бербатов притежава контрол и владеене на топката, които малко футболисти притежават, играе с финес, лекота и тн, сега започва и да разкрива потенциала си (дано продължи), обаче да се откажеш без причина, просто ей така, когато можеш да дадеш нещо на националния отбор на собствената си страна (и преди да скочите пак - критиките не са причина)...Ем сам се сещаш, че за мен това е малодушие, а аз малодушен човек няма как да ценя и уважавам. Затова се иска и мъжество и сърце малко. Каквито Стилян и Марто (давам ти ги за пример да не скочиш как съм гледал субективно и тн) притежават. Бербатов - не. Пък какво от това като е по-добър и по-доказал се вече футболист от тях.