"Утре" настъпи, а инфо-то нещо липсва.morfei написа:Десито е админът, явно е ъуей от няколко дни. Ще й пиша веднага.
П.П. Абе хора, от утре май трябва да изнесат информация за СУСИ акаунтите ни на сайта на ФМИ.
Компютърни науки 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Компютърни науки 2010-2014
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Аз съм написал "от утре май", защото беше написано в новината, че "след 20ти" ще излезе. Ето тук новината:
http://www.fmi.uni-sofia.bg/index_html/ ... 1%80%D0%B8
http://www.fmi.uni-sofia.bg/index_html/ ... 1%80%D0%B8
Компютърни науки 1 курс
- lilBilldaDrill
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни Науки
Здравейте колеги и кооолежкииии. От 34 страници, които ми изтекоха очите да прочета разбрах следните неща:
-мноо сте яки
-малко съм закъснял с включването
-над 80% от вас са от мг-та (надявам се да удряте някое рамо) и/или са програмирали в миналото доста (пак удряйте рамо)
Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.
Относно събирането съм много за-> just name time and place
Във фейсбук ще почна да ви добавям от страницата на КН 2010-2014 итн, в търсачката излизам на simo.stz@gmail.com
УСпешно доизкарване на септември
-мноо сте яки
-малко съм закъснял с включването
-над 80% от вас са от мг-та (надявам се да удряте някое рамо) и/или са програмирали в миналото доста (пак удряйте рамо)
Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.
Относно събирането съм много за-> just name time and place
Във фейсбук ще почна да ви добавям от страницата на КН 2010-2014 итн, в търсачката излизам на simo.stz@gmail.com
УСпешно доизкарване на септември
Компютърни Науки - I курс
- bggashnik
- Пишеща машина
Добре дошъл, колега 
За събирането: http://www.facebook.com/event.php?eid=157396367620726
Ако искаш да те добавим в скайп чата, пиши
За събирането: http://www.facebook.com/event.php?eid=157396367620726
Ако искаш да те добавим в скайп чата, пиши
Компютърни науки I курс
ГПЧЕ "Ромен Ролан" for the winlilBilldaDrill написа: Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.

Victoria написа:ГПЧЕ "Ромен Ролан" for the winlilBilldaDrill написа: Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.![]()
![]()
+1
Преди живях срещу затвора,сега живея срещу нас!
- lilBilldaDrill
- В началото бе словото
вики представи се обстойно съгражданя сме все пакVictoria написа:ГПЧЕ "Ромен Ролан" for the winlilBilldaDrill написа: Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.![]()
![]()
saruman и ти и ти
Компютърни Науки - I курс
Ами аз завърших КН тази година.lilBilldaDrill написа:вики представи се обстойно съгражданя сме все пакVictoria написа:ГПЧЕ "Ромен Ролан" for the winlilBilldaDrill написа: Аз съм Симеон от Стара Загора, учил съм в ГПЧЕ. Хабер от програмиране си нямам, справям се относително добре с математиката. Занимавам се полупрофесионално с фотография. Често закъснявам и забравям (от 34-те страници разбрах че не съм единствен), спортувам там някви неща които се променят от време на време.![]()
![]()
saruman и ти и ти
Сеещаш се къде съм завършила гимназия.
И сега виждам, че преди няколко месеца имах покана от теб във Фейсбук, ама аз случайни хора не добавям, та те ignore-нах.

- aurora_kt
- В началото бе словото
Аз съм Чанита от Карнобат, завърших ГРЕ "Г. С. Раковски" в Бургас с испански и макар, че си имам понятие тук таме от математика, за програмирането нищичко не знам, тъй че хвърляйте по едно рамо по време на семестара плс. На общежитие съм в 41Б бл, ако има някой наоколо да се обади.
Тъп въпрос. Как толкова хора си нямате идея от програмиране, но сте решили, че ви се занимава с това, звучи ми малко глупаво. В 10 клас и аз обмислях тази опция позанимавах се доскуча ми супер бързо и се отказах, установих просто, че не е за мен. Та да. Каква е причината да запишете КН ?
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
-
Demon's Dance
- В началото бе словото
- Курс: втори
За да може хора като мен,които малко разбират,да си намерят работа.(и защото беше с най-висок бал;кефи ме да слушам хора,които не могат да произнасят "е" в началото и края на думите;хубаво е да си завършил СМГ и да те скъсат на всички математики,докато хора,завършили езикови гимназии,Рецитират 200 страници и след 3 месеца ме питат - "ЪЪЪ това защо?")MalUmKo написа:Тъп въпрос. Как толкова хора си нямате идея от програмиране, но сте решили, че ви се занимава с това, звучи ми малко глупаво. В 10 клас и аз обмислях тази опция позанимавах се доскуча ми супер бързо и се отказах, установих просто, че не е за мен. Та да. Каква е причината да запишете КН ?
- bggashnik
- Пишеща машина
Недей избързвай толкова...Каква е гаранцията, че тия хора, които сега не разбират нищо, след време няма да станат по-добри от тебе и да предпочетат тях за желаната позиция?
Компютърни науки I курс
Whatever, въпросът е защо записа КН? Не кого ще вземат на работа, защото последното след време ще го видим. Или кой ще стане по- добър. Просто ми е странно хора, които не знаят какво е програмиране и никога не са опитвали, да пишат тази специалност, няма никаква логика.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.

- bggashnik
- Пишеща машина
На този въпрос не мога да ти отговоря, аз си имам понятие от програмиране
Просто се включих в разговора, защото самочувствието в темата ми се стори повече, отколкото трябва...
Компютърни науки I курс
- aurora_kt
- В началото бе словото
Ауч! Това боли колеги. Аз лично записах тази специялност, защото вярвам,че в тази сфера след това ще имам голяма възможност да се релизирам и защото вярвам, че ще мога да се справя. Не е като да съм играла тото или да съм си избрала специалността със завързани очи. Учила съм и съм си изкарала оценките както всеки един от вас.
И бих искала да попитам колегата Demon's Dance как на изпит по математика, кадето се решават задачи, ще ти помогне зубренето на 200 страници? Нещо не разбрах този коментар.
И бих искала да попитам колегата Demon's Dance как на изпит по математика, кадето се решават задачи, ще ти помогне зубренето на 200 страници? Нещо не разбрах този коментар.