Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]

Мнение от Scorpion »

Life As A House - качествен филм, много ми хареса ^_^s
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Гледах снощи "Camp Rock 2", което беше пълна безсмислица, чудя се защо ли го изтеглих да го гледам, но..както и да е :)
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Изображение

Хареса ми. Никол Кидмън е неузнаваема :shock:
(макар че съвсем не си представях така Вирджиния Улф, но нищо)

Абе хареса ми. :)

Dear Leonard, to look life in the face … always to look life in the face, and to know it for what it is. At last, to know it, to love it for what it is, and then … to put it away. Leonard … always the years between us, always the years … always … the love … always … the hours.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Тегля Superhero Movie.
Отдавна не съм гледала пародии, а толкова ги обичам! Плюс това, Лесли Нилсен ми липсва (не е умрял, просто вече не снима), а това е един от малкото негови филми, които не съм гледала.
После ще кажа впечатления. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Има добри моменти,но като цяло не струва
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Ир, тоя филм съм го гледала толкова отдавна, че май въобще не го разбрах. Сега, като ме присети, май е време пак да го мерна. Помня, че беше хубав, наистина силен, но само това, хах.

Сенку!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
infinity*
От дъжд на вятър
Специалност: Философия
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от infinity* »

MERCES_LETIFER написа:Изображение

Хареса ми. Никол Кидмън е неузнаваема :shock:
(макар че съвсем не си представях така Вирджиния Улф, но нищо)

Абе хареса ми. :)

Dear Leonard, to look life in the face … always to look life in the face, and to know it for what it is. At last, to know it, to love it for what it is, and then … to put it away. Leonard … always the years between us, always the years … always … the love … always … the hours.
ОБОЖАВАМ този филм, толкова е въздействащ и истински, гледала съм го три пъти и всеки път ми прави впечатление, много ми хареса идеята за силната връзка м/у жениете и как делата на едната са подействали на другата, историята на героинята на Джулиан Мур най - много ме вепечатли, но като актриси другите две ги предпочитам. А саундтрака е уникален!

Та по темата последно гледах "Приказка за Ела" днес по ТВ7 със Ан Хатауей и Хю Денси, много лек и в същото време вълшебен и приятен филм, хареса ми :)
Последно промяна от infinity* на 21 Сеп 2010, 09:53, променено общо 1 път.
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ей, тоя Superheroes Movie не беше лош. То май истински слаб филм на Зукър не съм гледала, но определено има далеч по-добри от този (изобщо не може да се мери с "Шпионирай трудно", "Има ли пилот в самолета" и всички части на "Голо оръжие", например). На няколко пъти се смях от сърце, но не е нещо свръх. Става за веднъж гледане от любителите на пародии.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър

Същия булшит като Kick ass и Disaster Movie,филми правени без много умисъл и с малък бюджет :|
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

На мен Kick Ass ми хареса в общи линии.
Бюджетът не е проблем - лошото е, когато няма свежи идеи. А конкретно в тоя Superheroes Movie тия идеи бяха малко. Другото неприятно е малката роля на дядо Лесли - за мен това е най-смешният човек на света, може да измъкне всеки филм.

И пак - зависи какво търсиш в даден филм и с какви очаквания подхождаш. Казвала съм го и друг път: майка ми не можеш да я вържеш да гледа филм с Лесли Нилсън, просто не й е смешен и не може да разбере на какво се хиля аз. А аз се съсипвам от смях на огромна част от филмите му и си ги гледам доволно редовно, когато ми стане мрачно. Наред с това се кефя на разни френски, италиански, сръбски филми, на по-Ентелектуални филми, на романтични бози, на филми за живота през 20те и 30те, на Iron Man и Шерлок... За всяка болка си има лек (в тоя ред на мисли, понякога научаваш по трудния начин, че когато твой близък се е самоубил преди броени дни и си се докарал дотам да спиш по 18 часа в денонощие, не е никак идейно да гледаш "A Single Man", макар генерално да са му ос*али финала). :)
В края на ноември
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър

Мен ми харесват филми от типа Гепи,Престиж,Две димящи дула ,но се радвам и на най-просташките пародии ,просто горепосочените не са от най-сполучливите и на моменти съм си задавал въпроса,защо въобще ги гледам(Kick ass)
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ама не просташки, бееееее... Не говоря за филмите, завършващи на Movie (както казва баща ми: "завършва ли на -град, значи имат да избиват комплекси"). Scary Movie, Date Movie, Disaster Movie... е, да, откровено тъпи са. Не ги харесвам, то повечето от тях не стават за гледане. Даже и тоя, супергеройският са могли да го пипнат още, аз и по-горе го казах.
Просто много ми липсват брутално добрите пародии от средата на 90-те, да речем. Чакам им Ренесанса, защото това е един от двата ми любими жанра. :)
В края на ноември
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Не че Кикес е нещо особено, дори не ми и хареса, ама нещо Scion of balance не е схванал много гледаното.

+ това Disturbed са скучни.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

За бога, хора, не гледайте Camp Rock! Това е може би единственият филм, който бих окачествил като също толкова тъп, колкото Twilight! А това значи много!

Снощи гледахме "Валс с Башир".
След известен размисъл реших, че ми хареса. И определено ми разпали интереса към гражданската война в Ливан. Между другото ако искате да се загубите в море от препратки в Уикипедия, тази война е идеалната тема, която можете да проучите. :?
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Iron man 2 - разочарован съм!
Очаквах доста повече от филма,единствените неща,които ми харесаха са саундтрака на AC/DC и разбира се Скарлет Йохансон :heart: !
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”