Митко Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Митко Бербатов

Мнение от O|OeHukc »

тръгна в друга посока
не говоря за вярност към клуба
..
стига търсите под вола теле, егаси..
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Бегинс.. вече от теб само злоба струи по адрес на този велик българин.. аз съм сигурен, че някой ден ще се завърне и ще разкара цялата помия в БФС.. остави го сега да развива кариерата си и да постигне успехи, които никой друг няма да може.. И въобще не си прав, че Мартин и Стилиян не ги критикуват .. Стилиян още е наричан "синя курва" от разни червени фенове, или това за теб е похвала ? Стига си злобял, че някой е постигнал нещо .. не го е направил на гърба на другите, сам си го е постигнал.. никой не е предал.. сам е направил своя избор.. Виж обаче той може да се чуства предаден от хора като теб.. които само искат.. ама нищо не дават
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

а това "синя курва" с което наричат Стилян цесекарите е егаси смешното... само заради някакво интервю пред някакво списание забравят какво е дал за отбора
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

Браво, Митко, докарваш мигрена, запек и високо кръвно на всички дребни душици, които не могат да живеят от тебе. :)
За нашите стандарти това си е едно доста обективно мерило за успех - колкото повече те мразят дребосъците, колкото повече те плюят - толкова по-стойностен си всъщност.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Baggins написа:
The Stig написа:За к'во да седи в национала бе?! За кой да играе?! За тебе ли?! Или за другите лумпени, които мучаха "БАРБИ - НЕКАДЪРНИК - МАХАЙ СЕ"?!
Като играеше - не играел както трябва и да се махна
Като се махна - предател бил и женчо
!
Ами за мене играе, разбира се ! За мен и за още няколко милиона души. Тогава защо изобщо е започвал в национала ??? Защо прие капитанската лента ??? Стига му лизали благоевградския анус, вече ставате пределно жалки... Разбира се, че ще го храня, разбира се ! Замислял ли си се защо никой не псува Марто и Стилиян - и те са имали слаби мачове, но винаги са давали 200 % в мачовете за национала. У лево.
Да бе, лижа му задника
Причината е тайната ми надежда, че той чете форума на СУ и ще ме забележи и повози в мерцедаса си :roll:
Дребна душица си, злобата не се побира и за т'ва прелива от тебе

Впрочем, Стенли също си тръгна от национала
С тая разлика, че той не си държа на решението твърде дълго

п.п.

Ти не заслужаваш да играе за теб
Ти заслужаваш Лусио Вагнер, Коловати и све СинСити легенди
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Стиг, Стилиян се отказа заради конфликт с треньора. Това беше ясно. Барби се отказа
без причина. :wink:
Последно промяна от Baggins на 20 Сеп 2010, 17:51, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от atanas_tsankov »

Как без причина... Причината е да играе по-добре в Манчестър :salute:

Това за него е най-важното.. Тука много го хранили, хах. Ами като не вкарва голове, ще го хранят. Няма кво да се цупи и да си тръгва като разсърдено момиченце. Плюс това хората не искаха да се махне, а да играе както всички знаем, че може.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Мнение от dataghost »

Бербо - предател? Я стига! За какво да лети сума ти пъти от Манчестър, за да се излага и да ни бият Кипърци и Черногорци... загубил е надежда в националния отбор, отказал се е. Никакъв проблем аз не виждам в това. Есиен се отказа от националния на Гана за момента, Скоулс се отказа на 30 години от Англия, Анелка и той заряза Франция...

И изобщо - за какво ви е Бербатов в националния? С него и без него нямаме класата нито да се класираме 2-ри, нито да отидем на първенство. Този отбор отдавна беше на freefall - с никакви амбиции, никакви мотивации, никаква надежда. Само не разбрах, тръгна си с големите приказки, а всъщност нищо не каза. Нито какви са проблемите, нито кой точно и какво, нищо.

По-добре да се дава път на по-младите, та дано продадем някой по-младичък...

А относно храненето - ами да, когато играч не играе добре, не виждам защо трябва да си кривим душите и да лижем задници. Един колега е здрав фен на Юнайтед и винаги когато Митко прави глупости и прецаква положения не е никак доволен. Не разбирам и защо би трябвало да бъде. Hell, и в Челси да играеше също бих мислил по този начин.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз уважавам решението му и съм го приел, без значение дали го оправдавам или не :D
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от atanas_tsankov »

@dataghost: Значи понеже сме зле и ни бият кипърци, той е в правото си да се откаже.... И да станем още по-зле. WTF
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

atanas_tsankov написа:@dataghost: Значи понеже сме зле и ни бият кипърци, той е в правото си да се откаже.... И да станем още по-зле. WTF
Да бе, как пък най-нормалното нещо като стане трудно и те критикуват било да се откажеш. :shock: Ебем ти и българския манталитет, никога няма да се оправим.
Изображение
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Baggins написа:Стиг, Стилиян се отказа заради конфликт с треньора. Това беше ясно. Барби се отказа
без причина. :wink:
Причини - бол
И всичките ги изтъкнах
Малоумен треньор, мафиотско БФС, хроничната контузия, която получи в национала и която му съсипа първите два сезона в Юнайтед, лумпените по трибуните, лумпените с химикалките, лумпените пред телевизорите... малко ли е?
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

atanas_tsankov написа:@dataghost: Значи понеже сме зле и ни бият кипърци, той е в правото си да се откаже.... И да станем още по-зле. WTF
Баце, ходи си в СПАМ раздела .. там си си най-добре .. не влизай в спорове, от които идея си нямаш :wink:

Кои сте вие да му казвате на него какво може и какво не може да направи ? :oops: :oops: :oops: :lol:
Като сте толкова невероятни мъже.. българи и прочие .. идете вие в национала.. играйте, вкарвайте и т.н
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

The Stig написа: Причини - бол
И всичките ги изтъкнах
Малоумен треньор, мафиотско БФС, хроничната контузия, която получи в национала и която му съсипа първите два сезона в Юнайтед, лумпените по трибуните, лумпените с химикалките, лумпените пред телевизорите... малко ли е?
А тези същите причини не важат ли за всеки друг играч в национала? Важат. Без онова, че му съсипвала сезоните с юнайтед. Явно юнайтед за него е по-важен от България. Ти самият го казваш. Така че....женчо и предател. :wink:
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Baggins написа:Явно юнайтед за него е по-важен от България.
Ами то за всеки клубния отбор е по-важен от националния.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”