Митко Бербатов
Модератори: ники, Methuselah
Re: Митко Бербатов
Кой кого е предал .. ние него .. или той нас ? Айде малко да се позамислим ..
Когато отбора бие.. браво на всички .. когато губи .. Бербатов е виновен.. ми и ти да си.. и ти ще си тръгнеш .. съвсем нормално .. Факт абсолютен е, че не заслужаваме в България подобен футболист.. Всеки, който постигне нещо сме готови да го оплюем при първия му неуспех .. ей така за да се почустваме ние по-добре .. за да оправдаем собственото си безмислено съществуване
Когато отбора бие.. браво на всички .. когато губи .. Бербатов е виновен.. ми и ти да си.. и ти ще си тръгнеш .. съвсем нормално .. Факт абсолютен е, че не заслужаваме в България подобен футболист.. Всеки, който постигне нещо сме готови да го оплюем при първия му неуспех .. ей така за да се почустваме ние по-добре .. за да оправдаем собственото си безмислено съществуване
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Бе какво значи "ние сме го предали"Noctis написа:Кой кого е предал .. ние него .. или той нас ? Айде малко да се позамислим ..
Когато отбора бие.. браво на всички .. когато губи .. Бербатов е виновен.. ми и ти да си.. и ти ще си тръгнеш .. съвсем нормално ..

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Нима националния още има фенове?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Ами не е завист, колега.ники написа:Ей, завист, завист.

Един фен не трябва ли да си подкрепя отбора и играчите в него ? Чорбари са тия, които го изгониха от отбора.. не тия, които му скандираха името и все още се надяват да го видят с фланелката на България .. Никой играч не може да играе ако няма отбор около него.. видя какво стана с Меси на Световното нали ? Никой не отрича, че е най-добрият играч в света в момента ? Или ако не е той е К. Роналдо ..ама той какво направи на Световното ? Същото - едно голямо нищо .. никой не може да играе сам.. включително и Бербатов.. ако някой е мишка и нещастник.. то това са другите 10 **** (избери си прилагателни) заради които този феноменален играч не може да играе на голям форум от 8 години насам. Когато се класирахме последния път за ЕП ..главен виновник бе Бербатов.. само че тогава имаше отбор около него.. не беше сам .. сега е сам срещу 11 .. да не говорим, че напоследък най - добрите асистенти на противниковите нападатели са от родната защита. Бербатов е обречен на неуспехи в тая жалка национална формацийка.. като да строиш пясъчен замък до вълните на морето .. загуба на време и нервиBaggins написа:Бе какво значи "ние сме го предали"Noctis написа:Кой кого е предал .. ние него .. или той нас ? Айде малко да се позамислим ..
Когато отбора бие.. браво на всички .. когато губи .. Бербатов е виновен.. ми и ти да си.. и ти ще си тръгнеш .. съвсем нормално ..Аман от чорбарщини ! Мишката се подиграва с националния и с всички негови фенове, дефакто с всички българи, а вие пак го оправдавате....
Съгласен съм с основната ти теза, но пропускаш нещо съществено. Меси отказа ли се от национала? Роналдо отказа ли се ? Шевченко отказа ли се от адски посредствената Украйна ? Защо един Мирко Вучинич може да е лидер на отбор от 10 дърводелеца, а Бербатов не може ?

На колко години са те .. на колко е Бербатов ? Бербо не може да си позволи на тия години да идва дотук.. да търчи като луд, да си рискува здравето за да може някое заешко сърчице да подарява по 2-3 гола на противника.. няма как да стане .. пък и тия отбори, които спомена.. не са точно съвсем бездарни като нашия.. пък било то и Украйна .. имаме си тука 3 коня .. които трябва да теглят каруцата ..и то все така се случва, че единия е контузен.. и излизат срещу 11 пределно надъхани и мобилизирани играчи .. и се надяваме да направят нещо.. ами няма как да стане.. щото другите са доволни на изявите си в Касъмпаша, Алания, Амкар, Ам-ам и т.н
Току-що доказа тезата ми.Noctis написа:На колко години са те .. на колко е Бербатов ? Бербо не може да си позволи на тия години да идва дотук.. да търчи като луд, да си рискува здравето

Еми ти като си големия мъж.. хвани си един пистолет насочи си го към главата и натисни спусъка.. иначе си женчо и мишка !

А да и предател на Майка България !
Най-гадното нещо е да гледаш как всичките ти усилия отиват на вятъра.. и отгоре на всичко те изкарват после теб виновен за провала.. Ами и ти да беше .. и ти ще се махнеш .. постави се за малко на негово място .. и виж как седят нещата.. Една лоша дума не е казал за никой.. а ние тука си правим състезания кой ще го псува най-много .. никакъв срам нямаме
Най-гадното нещо е да гледаш как всичките ти усилия отиват на вятъра.. и отгоре на всичко те изкарват после теб виновен за провала.. Ами и ти да беше .. и ти ще се махнеш .. постави се за малко на негово място .. и виж как седят нещата.. Една лоша дума не е казал за никой.. а ние тука си правим състезания кой ще го псува най-много .. никакъв срам нямаме
Хм...първото има общо с темата, колкото Шеридън има общо с футболната играNoctis написа:Еми ти като си големия мъж.. хвани си един пистолет насочи си го към главата и натисни спусъка.. иначе си женчо и мишка !![]()
Като казваш "ти да беше на негово място" какво точно имаш предвид? Съгласяваш се с казаното от мен ли ? Оправдаваш ли го ? Не разбирам. Щото иначе абсолютно нищонезначещото твърдение "и ти би се отказал" как точно оправдава Барби, че е предател ?

Ми не е предател .. кой е предал .. тия които крещяха "махай се" ?
Абсолютно съм несъгласен с подобно твърдение като твоето.. на нас тука ни е лесно само си приказваме.. само дето някой трябва и да играе.. ма ние понеже сме ларж.. кво ли да го оценяваме това.. вкарал е най-много голове за националнияя.. баа нещастник .. за кво ни е .. да се маха.. е махна се.. а ние тука ся и за предател го обявихме.. не е като да не сме неблагодарници.. алчни, жалки хорица.. !! Кефи се сега на И. Попов и Камбуров в атаката

Абсолютно съм несъгласен с подобно твърдение като твоето.. на нас тука ни е лесно само си приказваме.. само дето някой трябва и да играе.. ма ние понеже сме ларж.. кво ли да го оценяваме това.. вкарал е най-много голове за националнияя.. баа нещастник .. за кво ни е .. да се маха.. е махна се.. а ние тука ся и за предател го обявихме.. не е като да не сме неблагодарници.. алчни, жалки хорица.. !! Кефи се сега на И. Попов и Камбуров в атаката
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Noctis, струва ми се, че вече го избиваш на лични нападки и обиди.
За Бербатов винаги се е говорело по два начина: или с тотална непоносимост, или с подмазвачество.
Аз винаги съм била от третия вид хора - които са го критикували, когато трябва, и когато трябва, са го хвалели.
В случая днес го похвалих и има защо - хеттрик срещу Ливърпул е достатъчна причина за похвала.
Но Baggins има право донякъде. Бербатов буквално заряза национала.
Да, разбирам, че сигурно му е било тежко да носи двойна отговорност - за клубния, и за националния отбор, но един истински мъж би се справил и с двете.
За Бербатов винаги се е говорело по два начина: или с тотална непоносимост, или с подмазвачество.
Аз винаги съм била от третия вид хора - които са го критикували, когато трябва, и когато трябва, са го хвалели.
В случая днес го похвалих и има защо - хеттрик срещу Ливърпул е достатъчна причина за похвала.
Но Baggins има право донякъде. Бербатов буквално заряза национала.
Да, разбирам, че сигурно му е било тежко да носи двойна отговорност - за клубния, и за националния отбор, но един истински мъж би се справил и с двете.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."