Направо не мога да отлепя очиsvetlio.pernik написа:единствените два отбора без загуба ще е интересно....
Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол 2

Е*ати феноменалния цирк.. И после си ближат дупетата на пресконференцията

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Мачът завърши 0:0 за Левски
Разбирам да се прилага от изнемощял тим, молещ се да падне с възможно най-малко голове... а то... говорим за отбор с претенциите на Черноморец.
Пролетта ще свалят гащите. Както всяка пролет откакто съществуват отпреди 2-3 години. Никакъв претендент за титлата не са.
Цяла България видя. 10 човека в наказателното поле в цели фрагменти от мача, през останалото време - маааалко пред наказателното поле, цяло чудо че минаха на няколко пъти центъра без да броя края на първото полувреме, когато им позволихме да се изтеглят напред с цел изненада и без да броя края на мача, когато се хвърлихме вабанк. Не остаря ли тази тактика се питамCliff Burton написа:Дано покажат добър, нападателен футбол. Поне Литекс, акулите ги знаем колко "атакуващо" играят... И нека по-малко слабия да победи!
Пролетта ще свалят гащите. Както всяка пролет откакто съществуват отпреди 2-3 години. Никакъв претендент за титлата не са.

Стига бе, сериозно ли ?Бeтон написа: Никакъв претендент за титлата не са.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Това не означава, че сте шампион още през септември.
Нито пък сте непобедими
Защитната игра на Черноморец ви вкара 2 гола.
Нито пък сте непобедими

- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Това беше плод на подценяване и "блестящата" изява на Гошо вратарчето при 2рия гол.
Иначе, докато играе в Европа, отбора ще е по-пестелив тук,но на пролет ще има фиести по родните терени
Иначе, докато играе в Европа, отбора ще е по-пестелив тук,но на пролет ще има фиести по родните терени
Не беше редно да те обиждам и се ИЗВИНЯВАМ...но...menina.do.mar написа:Ха, дали няма такъв, който се опитва да омаловажава постижението на Левски, и който подразни доста хора с драсканиците си?WeeDichou написа:Както виждаш няма нито един "чорбар" във форума, който се опитва да омаловажи постижението на ФК "Левски" или на агитката...
Даже неколкократно ви беше казано едно голямо "Браво"...
...ама като си си мишка по душа...ходи бесней сега...и вземи се скрий след следващото унижение...
И е доста имбецилно от твоя страна да ми раздаваш някакви смешни квалификации.
Всеки да си гледа любимия отбор и преди да тръгне да плюе другите, да се замисли дали няма за какво и той да бъде заплют.
...имбецилно (
...и дори в най-великите мигове на твоя отбор...да не се радваш, а да изгаряш от желание да храниш "чорбарите"...
Радвах се, че тука, след дълги обидни серии в тая тема от преди година...даже и банове имаше (Бегинс ще ти каже...)...но нещата улегнаха и хората спряха да се хранят безсмислено...
...но ето, че се задава нова вълна надървени люде...ОК, така да е...нека почнем пак да си лафим за комунизма...кой има повече титли...победите над Б.Мюнхен, Ливърпул...Тампере, Бате...простотии...Цола Драголчева, Тодор Живков, Милко Балев...петолъчката, лопатата..."Вас ви подкрепяха комунистите." и така...
...та, ако искаш...попсувай си...."нахрани жалките чорбарчета"...изяж си бана, регни се пак...и ела да си говорим нормално...
Пийс...

- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не съм фен на Левски, камо ли на ЦСКА, но признавам че сините се намират в момента на много по-добра форма от ЦСКА. Ако трябва да съм съм искрен, винаги съм се радвал от победа на Левски, когато играе с чуждестранен отбор и обратното важи за ЦСКА. Така че според мен винаги е било глупаво да се прави разлика между двата "гранда", защото все пак са български отбора 
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Как може да си кривиш душата така? Къде съм "хранила" някого? Обърнах се единствено към Бетон, но повече с него няма да се занимавам, защото видях, че е необективен. И жестоко бъркаш - не просто се радвам, аз съм щастлива заради Левски и не ме интересува особено какво правят другите. Дори резултата на Бешикташ - ЦСКА го разбрах доста след края на мача. И не, не искам да започвам спорове, още повече между "сини" и "червени". Но и не желая да виждам незрели и заядливи мнения като тези на Бетон. Хайде, със здраве.WeeDichou написа:Не беше редно да те обиждам и се ИЗВИНЯВАМ...но...
...имбецилно () е да ти се привиждат "чорбари", където ги няма...
...и дори в най-великите мигове на твоя отбор...да не се радваш, а да изгаряш от желание да храниш "чорбарите"...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Без обиди моля.
иначе menina.do.mar, наричаш ни чорбари, слагаш си аватар, който неминуемо ще раздразни същите чорбари, използваш думи, чието значение трябва да проверявам в гугъл (имбецилно) и твърдиш, че не желаеш спорове
иначе menina.do.mar, наричаш ни чорбари, слагаш си аватар, който неминуемо ще раздразни същите чорбари, използваш думи, чието значение трябва да проверявам в гугъл (имбецилно) и твърдиш, че не желаеш спорове
Костта ви приседна май

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Аватарът ми показва, че обичам Левски, а не, че мразя ЦСКА. Така че не виждам какъв ти е проблемът, ако някой показва фенската си принадлежност, без да обижда другите.ники написа:иначе menina.do.mar, наричаш ни чорбари, слагаш си аватар, който неминуемо ще раздразни същите чорбари, използваш думи, чието значение трябва да проверявам в гугъл (имбецилно) и твърдиш, че не желаеш спорове
А фактът, че не знаеш някоя думичка, а аз - да, значи, че боравя с богата лексика.
Наистина нямам желание да се занимавам с форумни скандали на тема "Левски - ЦСКА". Достатъчно щастлива съм от това, което се случва с моя любим отбор, и нищо не може да помрачи радостта ми.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."