Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!

Архив на всички останали категории.
Заключено

Първо прочети първото мнение и после отговори! Искаш ли нов по-стриктен модератор?

НЕ - има си правила, които са достатъчно добри и не искам някой да ми налага диктатура
9
41%
ДА - има нужда от по-строго модериране, обществото ни не е дорасло за либералисъм
10
45%
Празна бюлетина - ни знам, ни мъ интирисувъ
3
14%

Общо гласове: 22

Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

държиш се вече като лигаво хлапе :lol: няма за какво да се "драка" , защото е смешно. ако това ти е идеала за модератор.. супер ;) сегашните са си страхотни и са достатъчно толерантни да не изтрият всички теми и мнения, които се появиха днес
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Joyride написа:и са достатъчно толерантни да не изтрият всички теми и мнения, които се появиха днес
Ааа, отсъствието на страхливците, ги прави толерантни. Няма ги. Как ще изтрият нещо?
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ама ти май много филми гледаш - какви страхливци ?? ти май не разбираш от човещина и докато някой не ти седне на главата няма да мирясаш :lol: :wink: айде стига ,че и тази тема стана поредният чат . . мир и любов вам ;)

а за имането -Крематори я засякох днес. можеше да изтрие всичко. ама всички търпят словоизлиянията (ти, ни, тн) . много шум се вдигна, а няма за какво. всичко да се изтрие :twisted:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Не е за няма и нищо. Съвсем основателно си е.
Добре бе, каква толерантност? Плюе те някой и теб никакъв те няма и разчиташ на някой да те защитава.
Да не ви плащат по левче на минута и 2 за пост?
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

хахах :) ама наистина ме разсмиваш- без ирония и тн. казах ти вече- нещата, които говориш ,визирайки алхимика, са напълно бесмислени. 1во ,че няма от кой да се защитава
2. на теб не ти прави чест ,че го ПЛЮЕШ
3. умният отстъпва са казали някога.. той е достатъчно умен да не взима страна в глупави спорове.
4. не ми плаща никой - не съм сляпа ,а и мнение имам както се вижда.
5. за който и да говореше по този начин пак щях да го защитавам. но в случая с алхимика пък вече ставаш нагъл :evil:
6. когато не обръщаш внимание на дразнители показваш, че си над тях :)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Той ли е над мен? Засега - да. Ама иначе е жалък по душа.
Вие повече ме кефите от него. Съвсем сериозно.
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

изкушаваш ме да пиша още -а явно си против ЛС-то. познаваш ли го ,че да кажеш ,че е жалък по душа ? за мен жалко е да се държиш като простак и дори когато осъзнаваш,че няма смисъл да продължаваш да се инатиш. . . :roll: всичко си има граници
не те познавам, но си мисля,че насилствено прекаляваш с изявленията ;) така че.. свии платната и стига заяждане. наистина няма смисъл по този начин да си изкарваме енергията (за някои агресия)
Аватар
merry_cherry
В началото бе словото

Мнение от merry_cherry »

Смях, смях... Военен режим.... Какви са тия измислици? Сякаш ви държат в концлагери. Нямате ядене, къде да спите ли? Не ви разбирам? Правите от мухата стадо слонове. Хубава работа, българска работа! Това че някой ви триел мненията не значи диктаторство! В други форуми са ми трили 200 мнения, който нямаха и капка глупости и заяждане в тях! Ама да не го убих оня (защото го познавам). Казах и другаде в този лабиринт от разправии, оставете хората да си проявят възможностите, не ги осъждайте предварително!
Изображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Joyride написа:(за някои агресия)
За женичките, които помагат на обречените. Тук малко се поозориха и видяха агресия.
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

merry_cherry- по принцип си права ,но в случая с Илиян не е точно така. той е прекалено предубеден и субективен ,а да не говорим как всяко мнение, което не му се нрави ще бъде изтривано. като гледам как напада всички "дръзнали" да кажат нещо за СУ.. той питаше дали ни плащат, ама на него дали не му плащат да пази реномето на СУ :shock: :P :P
даже не знам за какво иска да става модератор. наистина цялата тази история стана много преувеличена и вече направо граничи с глупостта..

iliyan : няма обречени - СПРИ ФИЛМИТЕ. форума не е някоя мисия .. женички звучи много пренебрежително, но не знам кой остана сам накрая.. спри се малко и не чети повърхностно .. агресия + цинизми = Илиян :P :P
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

merry_cherry написа:Смях, смях... Военен режим.... Какви са тия измислици? Сякаш ви държат в концлагери. Нямате ядене, къде да спите ли? Не ви разбирам? Правите от мухата стадо слонове. Хубава работа, българска работа! Това че някой ви триел мненията не значи диктаторство! В други форуми са ми трили 200 мнения, който нямаха и капка глупости и заяждане в тях! Ама да не го убих оня (защото го познавам). Казах и другаде в този лабиринт от разправии, оставете хората да си проявят възможностите, не ги осъждайте предварително!
Не четеш внимателно. В момента няма военен режим и почти всички сме много доволни. Идеята е да не допускаме Илиян да го наложи :wink:

Както и да е - всичко свърши вече, труповете са разчистени и народът се готви за веселби :D
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Joyride написа:iliyan : няма обречени
Има. Това са тези, които защитавате, смея да кажа посредствено. Нямат достойнство за 0. Досега нормален човек да беше избягал? Те са инати супер яки. Ама аз не се отказвам, както се вижда. Или не се вижда? Да ви припомня ли? :lol: :lol:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Всяка вечер ми е любимия лаф:
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ за фронта
Долни и жалки сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Заключено

Обратно към “Други”