Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!
- Joyride
- Пишеща машина
държиш се вече като лигаво хлапе
няма за какво да се "драка" , защото е смешно. ако това ти е идеала за модератор.. супер
сегашните са си страхотни и са достатъчно толерантни да не изтрият всички теми и мнения, които се появиха днес
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Joyride
- Пишеща машина
ама ти май много филми гледаш - какви страхливци ?? ти май не разбираш от човещина и докато някой не ти седне на главата няма да мирясаш
айде стига ,че и тази тема стана поредният чат . . мир и любов вам 
а за имането -Крематори я засякох днес. можеше да изтрие всичко. ама всички търпят словоизлиянията (ти, ни, тн) . много шум се вдигна, а няма за какво. всичко да се изтрие
а за имането -Крематори я засякох днес. можеше да изтрие всичко. ама всички търпят словоизлиянията (ти, ни, тн) . много шум се вдигна, а няма за какво. всичко да се изтрие
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Joyride
- Пишеща машина
хахах
ама наистина ме разсмиваш- без ирония и тн. казах ти вече- нещата, които говориш ,визирайки алхимика, са напълно бесмислени. 1во ,че няма от кой да се защитава
2. на теб не ти прави чест ,че го ПЛЮЕШ
3. умният отстъпва са казали някога.. той е достатъчно умен да не взима страна в глупави спорове.
4. не ми плаща никой - не съм сляпа ,а и мнение имам както се вижда.
5. за който и да говореше по този начин пак щях да го защитавам. но в случая с алхимика пък вече ставаш нагъл
6. когато не обръщаш внимание на дразнители показваш, че си над тях
2. на теб не ти прави чест ,че го ПЛЮЕШ
3. умният отстъпва са казали някога.. той е достатъчно умен да не взима страна в глупави спорове.
4. не ми плаща никой - не съм сляпа ,а и мнение имам както се вижда.
5. за който и да говореше по този начин пак щях да го защитавам. но в случая с алхимика пък вече ставаш нагъл
6. когато не обръщаш внимание на дразнители показваш, че си над тях
- Joyride
- Пишеща машина
изкушаваш ме да пиша още -а явно си против ЛС-то. познаваш ли го ,че да кажеш ,че е жалък по душа ? за мен жалко е да се държиш като простак и дори когато осъзнаваш,че няма смисъл да продължаваш да се инатиш. . .
всичко си има граници
не те познавам, но си мисля,че насилствено прекаляваш с изявленията
така че.. свии платната и стига заяждане. наистина няма смисъл по този начин да си изкарваме енергията (за някои агресия)
не те познавам, но си мисля,че насилствено прекаляваш с изявленията
- merry_cherry
- В началото бе словото
Смях, смях... Военен режим.... Какви са тия измислици? Сякаш ви държат в концлагери. Нямате ядене, къде да спите ли? Не ви разбирам? Правите от мухата стадо слонове. Хубава работа, българска работа! Това че някой ви триел мненията не значи диктаторство! В други форуми са ми трили 200 мнения, който нямаха и капка глупости и заяждане в тях! Ама да не го убих оня (защото го познавам). Казах и другаде в този лабиринт от разправии, оставете хората да си проявят възможностите, не ги осъждайте предварително!

- Joyride
- Пишеща машина
merry_cherry- по принцип си права ,но в случая с Илиян не е точно така. той е прекалено предубеден и субективен ,а да не говорим как всяко мнение, което не му се нрави ще бъде изтривано. като гледам как напада всички "дръзнали" да кажат нещо за СУ.. той питаше дали ни плащат, ама на него дали не му плащат да пази реномето на СУ
даже не знам за какво иска да става модератор. наистина цялата тази история стана много преувеличена и вече направо граничи с глупостта..
iliyan : няма обречени - СПРИ ФИЛМИТЕ. форума не е някоя мисия .. женички звучи много пренебрежително, но не знам кой остана сам накрая.. спри се малко и не чети повърхностно .. агресия + цинизми = Илиян

даже не знам за какво иска да става модератор. наистина цялата тази история стана много преувеличена и вече направо граничи с глупостта..
iliyan : няма обречени - СПРИ ФИЛМИТЕ. форума не е някоя мисия .. женички звучи много пренебрежително, но не знам кой остана сам накрая.. спри се малко и не чети повърхностно .. агресия + цинизми = Илиян
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не четеш внимателно. В момента няма военен режим и почти всички сме много доволни. Идеята е да не допускаме Илиян да го наложиmerry_cherry написа:Смях, смях... Военен режим.... Какви са тия измислици? Сякаш ви държат в концлагери. Нямате ядене, къде да спите ли? Не ви разбирам? Правите от мухата стадо слонове. Хубава работа, българска работа! Това че някой ви триел мненията не значи диктаторство! В други форуми са ми трили 200 мнения, който нямаха и капка глупости и заяждане в тях! Ама да не го убих оня (защото го познавам). Казах и другаде в този лабиринт от разправии, оставете хората да си проявят възможностите, не ги осъждайте предварително!
Както и да е - всичко свърши вече, труповете са разчистени и народът се готви за веселби