[КСК 2010] Философия

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
marty_ivanova
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2010] Философия

Мнение от marty_ivanova »

infinity* добре ми звучи... лично аз се запознах с 1 такова момиче иии още 2 има от бившия ми клас ... много философки,много нещо.... :) само трябва темичката да се поддържа жива,за да има повече *разбрали* :)
Аватар
infinity*
От дъжд на вятър
Специалност: Философия
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от infinity* »

с теб си поддържаме връзка по скайпа ;) разбрах, че още една от моя град ще е философия в СУ, тя е от съседното училище, така че все си мисля, че ще се съберем поне 6-7 момичета :)
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!
Изображение
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Извинявам се, че ви пиша в темата, но защо не направите една група в фейсбук за специалността ви и така по-лесно да се намерите? Така, както и мойта специалност има :)
Аватар
Rub
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Rub »

Не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, но:

Кандидатстудентският изпит по Философия и социални науки се състои от тест и Есе, като се избира темата за есето (или по фрагмент от фил. произведение или по зададен проблем). Какво ще стане ако напиша 2 есета, съответно едното по фрагмента, а другото по проблема ?

(предполагам всяко есе се оценява самостоятелно и което от двете есета е оценено с повече точки, то се взима към общата оценка на изпита, а другото есе се пренебрегва. Никъде обаче не намерих такава инфорация, за това реших да попитам...)

Благодаря предварително.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Не можеш да пишеш и по двете, избираш си по кое да пишеш. Не се пише на карирани листи, има си специална бланка, на която се отбелязва каква е темата и дали пишеш по цитат или по проблем.
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”