Хайде на протест срещу спирането на топлата вода!!!!
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Хайде на протест срещу спирането на топлата вода!!!!
Пуснаха ли водата вече?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Кажете, наистина.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Не са.
Абе къв е тоя минимум 6 знака за съобщение.
Проверих за информация във форума на ПСБО. Оттам и от блога на член на СС:
"За съжаление на 17 септември 2010 г. говорих отново с г-н Петков защо няма топла вода в общежитията - оказа се, че проблема "вече" не е в СУ, а в Столична община и Топлофикация София /трябвало технологично време да се извърши процедурата по пускането на топлата вода/. Г-н Петков "отложи" пускането на вода с още 1 седмица, което на практика означава, че топла вода може и да няма до началото на м. Октомври /ако всеки път, когато говоря с някои от отговорните фактори в СУ - пускането на водата се отлага с няколко дена в бъдещето/."

Абе къв е тоя минимум 6 знака за съобщение.
Проверих за информация във форума на ПСБО. Оттам и от блога на член на СС:
"За съжаление на 17 септември 2010 г. говорих отново с г-н Петков защо няма топла вода в общежитията - оказа се, че проблема "вече" не е в СУ, а в Столична община и Топлофикация София /трябвало технологично време да се извърши процедурата по пускането на топлата вода/. Г-н Петков "отложи" пускането на вода с още 1 седмица, което на практика означава, че топла вода може и да няма до началото на м. Октомври /ако всеки път, когато говоря с някои от отговорните фактори в СУ - пускането на водата се отлага с няколко дена в бъдещето/."
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
А на мен ми казаха, че в Студентски град от поне 30тина години около Август няма топла вода. Профилактики и т.н. ... не било нещо ново.
The names of the future are stamping of impatience.
Профилактики се правят навсякъде, но продължават около 2 седмици. В определени блокове на СУ няма вода от 1ви август до ден днешен.
И ако това, което колегата от СС е написал, се окаже вярно, аз ще съм на въпросния протест!
Членовете на правителството май забравиха, че едно време студентите ги сваляха. А ние май забравихме, че сме студенти!
И ако това, което колегата от СС е написал, се окаже вярно, аз ще съм на въпросния протест!
Членовете на правителството май забравиха, че едно време студентите ги сваляха. А ние май забравихме, че сме студенти!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Не е вярно - имам информация от първа ръка.Zahariev написа:А на мен ми казаха, че в Студентски град от поне 30тина години около Август няма топла вода. Профилактики и т.н. ... не било нещо ново.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
Явно студентите не са това, което бяхаDID_miss написа: Членовете на правителството май забравиха, че едно време студентите ги сваляха. А ние май забравихме, че сме студенти!
Ама то си е така, управниците като гледат каква инертна маса ориенталци сме, и си ни въртят както си искат.

- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Ескалирах пак до Нова. Мисля, че най-елементарното, което можем да направим в момента, е да не плащаме никакви сметки. А за протеста измислихме ли нещо?
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
-
velislava_romanova
- В началото бе словото
- Специалност: История
Pyrvo syjalqvam che pisha na latinica, no imam problem s komputyra.
I da pusnat vodata, trqbva da znaete che spiraneto i e simptom na dylboka kriza sledstvie na nekorektnoto razpredelenie na parite.Drugata bezumica e che ima blokove v koito tq ne e spirana.Kak se reshava koi da ima i koi da nqma topla voda pri polojenie che vsichki plashtame po ravno?
Predlagam da svyrshim nai -nakraq neshto!V protiven sluchai riskuvame da ni machkat dokrai.Ne me interesuva koi e vinoven interesuva me samo che nie sme potyrpevshi i az NQMA DA SI MYLCHA!Predvijda se i spirane na parnoto zimata.Tova veche e vyrhyt!
Predlagam vsichki ot foruma da se sreshtnem i da obsydim kakvo shte pravim!
Az ne sym v Sofiq sega, pribiram se srqda.Na koito mu e udobno srqda da se sreshtnem da pishe!
I da pusnat vodata, trqbva da znaete che spiraneto i e simptom na dylboka kriza sledstvie na nekorektnoto razpredelenie na parite.Drugata bezumica e che ima blokove v koito tq ne e spirana.Kak se reshava koi da ima i koi da nqma topla voda pri polojenie che vsichki plashtame po ravno?
Predlagam da svyrshim nai -nakraq neshto!V protiven sluchai riskuvame da ni machkat dokrai.Ne me interesuva koi e vinoven interesuva me samo che nie sme potyrpevshi i az NQMA DA SI MYLCHA!Predvijda se i spirane na parnoto zimata.Tova veche e vyrhyt!
Predlagam vsichki ot foruma da se sreshtnem i da obsydim kakvo shte pravim!
Az ne sym v Sofiq sega, pribiram se srqda.Na koito mu e udobno srqda da se sreshtnem da pishe!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
11:05
18 септември 2010 г.
Нямам топла вода.
18 септември 2010 г.
Нямам топла вода.
-
velislava_romanova
- В началото бе словото
- Специалност: История
Nqma i da ima6!I parno nqma da ima6 i stipendiq nqma da ima6 i kogato sprat parnoto ot vkluchenit e pechki ste grymne instalaciqta i tok nqma da ima6.A ako si mylchim nqma da imame i syvest za da kritikuvame!
Така е. Мен много повече ме изнервя фактът, че ни правят на идиоти, отколкото, че нямам топла вода - само си прехвърлят топката, а ние търпим. Не може да излезе зам. ректорът по национална медия и да твърди, че на 17.09 ще бъде пусната, а това да не се случва. Ми като не знае, що го тръби? Не може после, когато му задават основателен въпрос защо това, което твърди, че ще се случи, не се случва, той да отговаря, че не зависи от него и че неоснователно всички го нападали. Ми да си носи отговорността за това, което казва. Как да не го нападам?
Г-н зам. ректор, ясно ни е, че орязването на бюджета стои в основата на проблема. Това, което не ни е ясно, е какво правите Вие по въпроса. Не ни е ясно, защото ни държите в неведение. Ето затова Ви нападаме. По-просто и елементарно не мога да го кажа, опитвам се, ама не мога!!!!!!!!
Г-н зам. ректор, ясно ни е, че орязването на бюджета стои в основата на проблема. Това, което не ни е ясно, е какво правите Вие по въпроса. Не ни е ясно, защото ни държите в неведение. Ето затова Ви нападаме. По-просто и елементарно не мога да го кажа, опитвам се, ама не мога!!!!!!!!
-
kingston
- В началото бе словото
- Специалност: културология
Здравейте, колеги!
Искрено ви съчувствам за това, че, като мен, сте лишени от елементарни хигиенни условия поради липсата на топлото в кранчетата. Приветствам и бих се включил във всяка инициатива, която цели да наруши статуквото, което се поддържа в момента. Както отбеляза и колегата по-горе, нас не ни интересува чия е отговорността, защото ние от март до днес сме си плащали съвестно сметките, а се оказва, че университетът не е превел и лев на Топлофикация. Какво се е случило с нашите наеми за периода март-август? За какво са били използвани?
Второто нещо, което искам да отбележа, е противоречивата информация, която се дава непрекъснато относно това как ще се плати задължението към Топлофикация. Веднъж ни се казва, че щяло да е на вноски (предполагам от около 100-200 хиляди лева). Втори път ни се казва, че чакали да съберат цялата сума, за да ни пуснели топлата вода. Ето точно това мен ме обижда - постоянното овъртане, постоянната неяснота. Ако ще се плаща на вноски, толкова едни 100 хиляди лева ли не можаха да намерят? Ако ще е цялата сума, защо са допуснали да се натрупа такова задължение и защо ни дават противоречива информация?
Искрено ви съчувствам за това, че, като мен, сте лишени от елементарни хигиенни условия поради липсата на топлото в кранчетата. Приветствам и бих се включил във всяка инициатива, която цели да наруши статуквото, което се поддържа в момента. Както отбеляза и колегата по-горе, нас не ни интересува чия е отговорността, защото ние от март до днес сме си плащали съвестно сметките, а се оказва, че университетът не е превел и лев на Топлофикация. Какво се е случило с нашите наеми за периода март-август? За какво са били използвани?
Второто нещо, което искам да отбележа, е противоречивата информация, която се дава непрекъснато относно това как ще се плати задължението към Топлофикация. Веднъж ни се казва, че щяло да е на вноски (предполагам от около 100-200 хиляди лева). Втори път ни се казва, че чакали да съберат цялата сума, за да ни пуснели топлата вода. Ето точно това мен ме обижда - постоянното овъртане, постоянната неяснота. Ако ще се плаща на вноски, толкова едни 100 хиляди лева ли не можаха да намерят? Ако ще е цялата сума, защо са допуснали да се натрупа такова задължение и защо ни дават противоречива информация?
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Предлагам да направим среща днес или утре, на която да обсъдим какво ще предприемем в следващите дни.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Айде!!!
Утре, неделя, да се съберем наистина и да обсъдим възможните действия!
Това вече е безобразие!
Утре, неделя, да се съберем наистина и да обсъдим възможните действия!
Това вече е безобразие!