Диво дете, за антифутбола са виновни само и единствено шотландските дървари, които не зная от коя страна се рита топката и какво,аджеба, да го правят това кълбо като минат центъра...It's fuckin` disgrace !!!

Модератор: Шепот

Левски и Челси. Нямам търпение да се пренеса в София вече. На домакинството с Лил и Спортинг съм там.Momchi написа:Само не казвай, че си фен на Левски и Ливърпул... Трудно се избира толкова неподходяща комбинация, ама има и такива хорица, кво да ги прайш'...
Диво дете, за антифутбола са виновни само и единствено шотландските дървари, които не зная от коя страна се рита топката и какво,аджеба, да го правят това кълбо като минат центъра...It's fuckin` disgrace !!!
Аз още на 30 ще хода с едни приятели на Порто.Иначе недей да нямаш търпение за София, да не стане така, че да нямаш после търпение да се прибереш обратноДалавера написа:Левски и Челси. Нямам търпение да се пренеса в София вече. На домакинството с Лил и Спортинг съм там.Momchi написа:Само не казвай, че си фен на Левски и Ливърпул... Трудно се избира толкова неподходяща комбинация, ама има и такива хорица, кво да ги прайш'...
Momchi, това казвам и аз, че шотландците съсипаха всичко с махленската си игра...Далавера написа:Левски и Челси. Нямам търпение да се пренеса в София вече. На домакинството с Лил и Спортинг съм там.Momchi написа:Само не казвай, че си фен на Левски и Ливърпул... Трудно се избира толкова неподходяща комбинация, ама има и такива хорица, кво да ги прайш'...
Учете се от момичето как се говори за футболWild Child написа:Байрама и Рома
Само 8 - 4 за ПР и 4 за Журналистика.AntWarrior написа:егаси, свободните места за факултето тая година да не са били 500?
Колега, ирония ли усещам ?angeloff написа:Учете се от момичето как се говори за футболWild Child написа:Байрама и Рома
angeloff написа:Не, отборите са Байрям Мюмюнхен, Пакистанчестър/Скъм, Франсенал, Лузърпул, Мухлян, Принтер, Педал Мадрид, Шити, Парцилона и т.н.
Аз ..Momchi написа:Още един фен на Чел$и ли надушвам ??