Допълнителен прием II етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап

Мнение от zaekqdosan »

не става кандидатстват си по новите стандарти
Аватар
sistel
В началото бе словото

Мнение от sistel »

Лишено от всякакъв смисъл....толкова много места за специалности, които не са лоши...културология, етнология, екология, журналистика, ПР, политология....има още, как може? Какво да се прави...Не мога да разбера, защо има специалности, които не бяха обявени на първия предварителен, или пък, защо има отпуснати места с редовна форма за специалности, за които на първия имаше само задочна форма....
aozora написа:Убийствена трагедия...
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Rinito написа:1. Ако човек е завършил средно образование преди десетина години, когато матури е нямало или е ставало с освобождаване при висока диплома, може ли да участва във въпросната кампания на СУ втори етап само с дипломата си за средно образование? Това при положение, че не се е явявал на кандидатстуденстки изпит сега?

2. А хипотезата държан кандидатстудентски изпит преди десетина години променя ли нещо?

Благодаря предварително, ако някой запознат се отзове и отговори!
И двата варианта са невъзможни, доколкото съм запознат...
Facebook
Изображение
malibu_girl
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от malibu_girl »

Някой знае ли, кога ще можем да си видим персоналната информация ииии забравих да кажа,че като се записвах попитах за бала, как ще се формира, колко е мин. и макс. и ми казаха, че тепърва ще става ясно... Как е? :scratch:
samosega
В началото бе словото
Специалност: cccccccc

Мнение от samosega »

От отговорите ви просто се отказах да подавам документи , наистина СУ си правят гавра с хората , това просто е недупостимо....Как така се освобождават места , които дори не са дадени като първоначална бройка???????????????????

Всичко е за пари....СУ много се излага последните години , а не погледнат че системата на обучение им е най-остаряла и сградата е пред рухване :Х...
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

malibu_girl написа:Някой знае ли, кога ще можем да си видим персоналната информация ииии забравих да кажа,че като се записвах попитах за бала, как ще се формира, колко е мин. и макс. и ми казаха, че тепърва ще става ясно... Как е? :scratch:
Незнам как не ги е срам да кажат такова нещо... :shock: То при тях никога нищо не се знае,всеки път в последния момент се разбира.
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

@samosega абе, отиди да записваш, пък голяма работа относно това дали СУ се излагат или не. За мен това е най-добрия Университет в цяла България, в когото мога да получа добра основа за реализация след завършване :) Всичко от теб зависи дали имаш желание да учиш и въобще да се развиваш!
@malibu_girl ох, ами разбира се, защото след като свърши дадено КСК, тогава се изчисляват минималните и максималните балове и дефакто времето не е дошло, за да се публикуват в сайта. Имай търпение! А в твойта персонална информация е публикувано баловете, които съответстват за специалностите, където кандидатстваш! Научете ги малко тия работи...мина цяло КСК и пак горе-долу се задават еднотипни въпроси...
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

защо след като СУ уж е толкова западнал и т.н. с остаряла сграда ,база за обучение и т.т.н се тълпят ли тълпят пред вратите му,ходих в НБУ да вида как са нещата там,ами само където кафе не ми направиха като ме видяха никакви опашки а беше разгара на записванията вси4ко беше що годе пусто
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

• Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
lupito
В началото бе словото

Мнение от lupito »

zaekqdosan написа:защо след като СУ уж е толкова западнал и т.н. с остаряла сграда ,база за обучение и т.т.н се тълпят ли тълпят пред вратите му,ходих в НБУ да вида как са нещата там,ами само където кафе не ми направиха като ме видяха никакви опашки а беше разгара на записванията вси4ко беше що годе пусто
не съм съгласна ..винаги ,когато съм ходила си е имало доста хора чакащи да се запишат. може би ако си ходил сега ,когато вече е свършил приемът.. :D
inception_
В началото бе словото

Мнение от inception_ »

СУ го крепи само правото и нищо друго.Още когато брат ми кандидаства преди 4 години с история положението откъм превликателни специалности беше много зле.Нищо против нямам унито,но не бих избрал да уча тук,а догодина може и трети допълнителен прием да има няма да се очудя,защото въпреки очевидният шамар,който изядоха от към попълване на местата,вместо да променят нещо СУ продължава да си пее старата песен-''Ние сме най-добрият университет''!
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Истината е, че тази година СУ наистина оср*ха приема. Получи се, че в някои специалности хора с по-нисък бал заместват хора с по-висок. Ама тях какво ги е*е като си взимат същите пари на калпак.
Компютърни науки 1 курс
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

добре ама тези които са влезнали с нисък бал и не са пипали нищо в даскало ще окапят като листа след първата година освен ако не са спец в преписването
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Изместваш въпроса. А той е ЗАЩО хора, на които принципно им стига бала не са влезли в по-желаната специалност. Отговора е защото нямаше 3то класиране както минали години. Това прецака цялата кампания.
Компютърни науки 1 курс
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

да и си на тръни защото както си коват ден за ден законите кой знае какво ще измислят за баловете
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”