Допълнителен прием II етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап
не става кандидатстват си по новите стандарти
- sistel
- В началото бе словото
Лишено от всякакъв смисъл....толкова много места за специалности, които не са лоши...културология, етнология, екология, журналистика, ПР, политология....има още, как може? Какво да се прави...Не мога да разбера, защо има специалности, които не бяха обявени на първия предварителен, или пък, защо има отпуснати места с редовна форма за специалности, за които на първия имаше само задочна форма....
aozora написа:Убийствена трагедия...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
И двата варианта са невъзможни, доколкото съм запознат...Rinito написа:1. Ако човек е завършил средно образование преди десетина години, когато матури е нямало или е ставало с освобождаване при висока диплома, може ли да участва във въпросната кампания на СУ втори етап само с дипломата си за средно образование? Това при положение, че не се е явявал на кандидатстуденстки изпит сега?
2. А хипотезата държан кандидатстудентски изпит преди десетина години променя ли нещо?
Благодаря предварително, ако някой запознат се отзове и отговори!
-
malibu_girl
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Някой знае ли, кога ще можем да си видим персоналната информация ииии забравих да кажа,че като се записвах попитах за бала, как ще се формира, колко е мин. и макс. и ми казаха, че тепърва ще става ясно... Как е? 
-
samosega
- В началото бе словото
- Специалност: cccccccc
От отговорите ви просто се отказах да подавам документи , наистина СУ си правят гавра с хората , това просто е недупостимо....Как така се освобождават места , които дори не са дадени като първоначална бройка???????????????????
Всичко е за пари....СУ много се излага последните години , а не погледнат че системата на обучение им е най-остаряла и сградата е пред рухване :Х...
Всичко е за пари....СУ много се излага последните години , а не погледнат че системата на обучение им е най-остаряла и сградата е пред рухване :Х...
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Незнам как не ги е срам да кажат такова нещо...malibu_girl написа:Някой знае ли, кога ще можем да си видим персоналната информация ииии забравих да кажа,че като се записвах попитах за бала, как ще се формира, колко е мин. и макс. и ми казаха, че тепърва ще става ясно... Как е?
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
@samosega абе, отиди да записваш, пък голяма работа относно това дали СУ се излагат или не. За мен това е най-добрия Университет в цяла България, в когото мога да получа добра основа за реализация след завършване
Всичко от теб зависи дали имаш желание да учиш и въобще да се развиваш!
@malibu_girl ох, ами разбира се, защото след като свърши дадено КСК, тогава се изчисляват минималните и максималните балове и дефакто времето не е дошло, за да се публикуват в сайта. Имай търпение! А в твойта персонална информация е публикувано баловете, които съответстват за специалностите, където кандидатстваш! Научете ги малко тия работи...мина цяло КСК и пак горе-долу се задават еднотипни въпроси...
@malibu_girl ох, ами разбира се, защото след като свърши дадено КСК, тогава се изчисляват минималните и максималните балове и дефакто времето не е дошло, за да се публикуват в сайта. Имай търпение! А в твойта персонална информация е публикувано баловете, които съответстват за специалностите, където кандидатстваш! Научете ги малко тия работи...мина цяло КСК и пак горе-долу се задават еднотипни въпроси...
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
защо след като СУ уж е толкова западнал и т.н. с остаряла сграда ,база за обучение и т.т.н се тълпят ли тълпят пред вратите му,ходих в НБУ да вида как са нещата там,ами само където кафе не ми направиха като ме видяха никакви опашки а беше разгара на записванията вси4ко беше що годе пусто
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
не съм съгласна ..винаги ,когато съм ходила си е имало доста хора чакащи да се запишат. може би ако си ходил сега ,когато вече е свършил приемът..zaekqdosan написа:защо след като СУ уж е толкова западнал и т.н. с остаряла сграда ,база за обучение и т.т.н се тълпят ли тълпят пред вратите му,ходих в НБУ да вида как са нещата там,ами само където кафе не ми направиха като ме видяха никакви опашки а беше разгара на записванията вси4ко беше що годе пусто
-
inception_
- В началото бе словото
СУ го крепи само правото и нищо друго.Още когато брат ми кандидаства преди 4 години с история положението откъм превликателни специалности беше много зле.Нищо против нямам унито,но не бих избрал да уча тук,а догодина може и трети допълнителен прием да има няма да се очудя,защото въпреки очевидният шамар,който изядоха от към попълване на местата,вместо да променят нещо СУ продължава да си пее старата песен-''Ние сме най-добрият университет''!
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Истината е, че тази година СУ наистина оср*ха приема. Получи се, че в някои специалности хора с по-нисък бал заместват хора с по-висок. Ама тях какво ги е*е като си взимат същите пари на калпак.
Компютърни науки 1 курс
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
добре ама тези които са влезнали с нисък бал и не са пипали нищо в даскало ще окапят като листа след първата година освен ако не са спец в преписването
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Изместваш въпроса. А той е ЗАЩО хора, на които принципно им стига бала не са влезли в по-желаната специалност. Отговора е защото нямаше 3то класиране както минали години. Това прецака цялата кампания.
Компютърни науки 1 курс
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
да и си на тръни защото както си коват ден за ден законите кой знае какво ще измислят за баловете