Фигурно пързаляне
Модератори: ники, Methuselah
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
- Специалност: geografia 1 kurs
- Курс: първи
Re: Фигурно пързаляне
Не не съм се обидила не съм тънкообидно детенце!Гладна съм .Доста вече вървя през просото.Не говоря по темата!Ми ,ако вас ви хареса фигурист или фигуристка (ама някой красавец с мускули или някое маце с хубаво стегнато дупе)и почне да ви говори на тема фигурно пързаляне,ама с термини!Ще е яко ако вие вече сте били на леда и знаете много неща!Ще си каже явно се интересува и ще бъдете бая по интересни.
Life, it can be difficult ... and you know that. We all need someone to rely on ... someone that's going to be there ... someone that is going to make you feel like you belong ... someone constant.
It's ecstasy, anguish, joy, and despair. It's part of our history, part of our country, and it will be part of our future. It's theater, art, war, and love. It should be predictable, but never is! It's a feeling that cannot be explained, but we spend our lives explaining it. It's our religion. We cannot apologize for it, we do not deny it. They're our team, our family, our life !!!!
Не че нещо ама след челния сблъсък с реалността.. вече бих ги избягвала тия хораfigure_skate_girl написа:Не не съм се обидила не съм тънкообидно детенце!Гладна съм .Доста вече вървя през просото.Не говоря по темата!Ми ,ако вас ви хареса фигурист или фигуристка (ама някой красавец с мускули или някое маце с хубаво стегнато дупе)и почне да ви говори на тема фигурно пързаляне,ама с термини!Ще е яко ако вие вече сте били на леда и знаете много неща!Ще си каже явно се интересува и ще бъдете бая по интересни.
Последно промяна от Noctis на 15 Сеп 2010, 22:13, променено общо 1 път.
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ама момиче, можеш да имаш стегнато дупе и без да си фигурист :Д;
А "яките пичове" фигуристи не ми ги хвали, те са отдавна крайно леви :Д
А "яките пичове" фигуристи не ми ги хвали, те са отдавна крайно леви :Д
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Eleanor
- Летящите Пръсти
това е мацката с 800-те коремни всекидневно 
Последно промяна от Eleanor на 15 Сеп 2010, 22:18, променено общо 1 път.
Аз измилих решение на проблема й!
figure_skate_girl, моля те, пиши на svetlio.varna, той много се кефи на стегнати дупета и фигуристки!!!
figure_skate_girl, моля те, пиши на svetlio.varna, той много се кефи на стегнати дупета и фигуристки!!!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
Не знам кой е добре и зле,ама аз след 3,4 чаши вино такива бисери мога да ви пиша!Имала съм приятелка която идва на тренировка само с една кънка!А бе и аз не съм перфектна,ама да дойдеш с една кънка!Виното е пред пс то ми и една саброса чулета(еspanol)-вкусна пържала!Нещо не искам да ставам!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Обаче ние за какво говорим, тя на какво отговаря... 
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Не! Ако девойката ми говори "с термини" за такива неща, аз ще започна да и говоря за философия, ама с термини! Мога например да я попитам дали е чела трактата Mahavaipulya Buddhavatamsaka Sutra или поне "Енциклопедия на философските науки" на Хегел.figure_skate_girl написа:Ми ,ако вас ви хареса фигурист или фигуристка (ама някой красавец с мускули или някое маце с хубаво стегнато дупе)и почне да ви говори на тема фигурно пързаляне,ама с термини!Ще е яко ако вие вече сте били на леда и знаете много неща!Ще си каже явно се интересува и ще бъдете бая по интересни.
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Освен тези,които вече прочетохмеfigure_skate_girl написа:Не знам кой е добре и зле,ама аз след 3,4 чаши вино такива бисери мога да ви пиша!Имала съм приятелка която идва на тренировка само с една кънка!А бе и аз не съм перфектна,ама да дойдеш с една кънка!Виното е пред пс то ми и една саброса чулета(еspanol)-вкусна пържала!Нещо не искам да ставам!
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
А коремните са част от инсулиновото ми лечени!Без тях съм загубена!А до колкото до фигуристите в България-верно са леви и пияни.
Кой ще ме научи как се плете ?

- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
На коя планета си бе момееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!figure_skate_girl написа:А коремните са част от инсулиновото ми лечени!Без тях съм загубена!А до колкото до фигуристите в България-верно са леви и пияни.
Here come the bass, thunder in the guts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!