амо ми обясни защо споделяш с напълно непознати хора..
'сички го правим... по един или друг начин...
абе...сички го правим, ама не е баш така... щото някой хора сме се виждали безброй много пъти, пък и да не сме - пишем си... а не ей така се появява някой си от нищото и почва да храни... деа знам, психария ми се вижда... А на мен ми се вижда психарско някое момче да ми говори дивотии 8 месеца и аз да мълча и да си го трупам!Писна ми от хора които ме използват!Какво ценят те!Нали няма да ме държиш на сухо до 4 месец-винаги попадам на психари!АЗ!
figure_skate_girl написа:Аз все пак искам да стана човек който предава занаята си.Няма нищо лошо че ви приканвам по този начин!
чакай, чакай, чакай!!!!
дай да се уточним!!!!!!!
Ти нали ЗНАЕШ!!!, че това е форума на СУ, а не на Аляска Юнивърсити ъф Айстехник?!!!!!!
И че модераторите тука са студенти, а не...
пингвини!!!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
А нали знаете че на мен ми писна все да се заяждат!Нямаше да го напиша ако някои хора студенти не бяха подходили към мен така!Или не бяха писали за психария!Детски истории!Отивам да си пия виното и да си ям пържолите пък вие си пишете!Чао
Значи понеже някакви 'студенти' били подходили към теб по някакъв начин, ти затова сега ни тероризираш с тва фигурно пързаляне и циклиш колко сме нищожни без него? I don't get it
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Etiainen написа:Значи понеже някакви 'студенти' били подходили към теб по някакъв начин, ти затова сега ни тероризираш с тва фигурно пързаляне и циклиш колко сме нищожни без него? I don't get it
Абе момичето е готЯно, кво й се заяждате, знаете ли колко е трудно да пазиш равновесие, в тоя крив свят ...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Noctis написа:Не знам защо няма тема за форумния тим по бобслей
Пепел ти на езика/пръстите! Ти не разбра ли, че няма друг достоен спорт, освен фигюр-скейтинга? Само там ги правят на лайна и само там могат да те научат на нещо в живота!
figure_skate_girl написа:А нали знаете че на мен ми писна все да се заяждат!Нямаше да го напиша ако някои хора студенти не бяха подходили към мен така!Или не бяха писали за психария!Детски истории!Отивам да си пия виното и да си ям пържолите пък вие си пишете!Чао
това е най-великата тема
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
allshallperish написа:Абе момичето е готЯно, кво й се заяждате
момичето не е добре...
figure_skate_girl написа:. А на мен ми се вижда психарско някое момче да ми говори дивотии 8 месеца и аз да мълча и да си го трупам!Писна ми от хора които ме използват!Какво ценят те!Нали няма да ме държиш на сухо до 4 месец-винаги попадам на психари!АЗ!
какво общо по дяволите има някъв си там, дето я е "изпързалял по терена на отчаянието"
П.П. Не знам и на мен как ми идват такива мисли, ама...