Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Настаняване
Настаняването става в срок от 15 до 20 септември 2010 г. Отивате при домакина на блока, в който сте разпределени. Въоръжете се с огромно търпение, ще има доста да висите по опашки. Необходими документи:
1. Настанителна заповед.
2. Студентска книжка.
3. Снимки - 2 бр.
4. Лична карта.
5. ПАРИ!!!
Тази настанителна заповед от къде трябва да си я набавя?
При подаванете на документите не ми поискаха акт за раждане, нито копие от него. Трябва ли да го нося и ако да то при домакинката на блока или къде? Аз още не съм си получил студентската книжка, дали вече ги раздават? От ректората ли трябва да отида да я взема ? Благодаря предварително за отговорите!
Thunder_st написа:Знам, че не е много уместно да задавам такъв въпрос, но каква е вероятността да съм сам в стая, защото, докато търсих съквартираната си из списъците (всички прерових), не открих такъв?
И при мен е така-виж най-вероqтно са те сложили с хора от по-горни курсове
Искам да попитам,защото четох доста,но не срещнах отговор на моя въпрос.Може ли първо да си видим стаята преди да платим и ако ни харесва и вече сме платили имаме ли право да почистим,да боядисаме ?
Едва ли ще ти трябва разрешение от някой ,за да си почистиш стаята
А относно ремонти и боядисване 90 на 100 от хората ми казват ,че е безсмислено понеже няма гаранция да си в същата стая догодина(коригирайте ме ако съм разбрал погрешно)
Scion of balance написа:Едва ли ще ти трябва разрешение от някой ,за да си почистиш стаята
А относно ремонти и боядисване 90 на 100 от хората ми казват ,че е безсмислено понеже няма гаранция да си в същата стая догодина(коригирайте ме ако съм разбрал погрешно)
Аз пък съм чувала, че ако си правиш ремонт, даже имало по-голям шанс да си си в същата стая. А иначе съм чувала и за някакви молби за оставане в стаята, ама това за друг университет. Не знам как е в СУ, тъй че я някой наистина да ни помогне
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.