Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
vddimcheva
В началото бе словото
Специалност: право

Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т

Мнение от vddimcheva »

Здравейте,
първи курс право ще почвам, та си търся нещо близичко до Ректората.. или да се стига лесно с градски транспорт. Квартирата трябва да е до 250 лв. Ако някое момиче като мен няма нито квартира, нито съквартиранти, да ми пише, че по-добрите агенции се занимават с търсенето на цели апартаменти и трябва да имаш съквартирант, за да използваш услугите им. Пушачка съм, но ще си пуша само в моята си стая...
Можете да се обаждате по всяко време на 0885 402 249

Намерих си квартира, бройте обявата за невалидна.
Последно промяна от vddimcheva на 17 Сеп 2010, 15:29, променено общо 1 път.
Metchowe
В началото бе словото

Мнение от Metchowe »

Добър ден , търся съквартиранти за квартира в Лозенец или Студентски град . За сега сме 2 мом4ета ,ако намерим още 2-3 да си намерим голям апартамент ще е идеално МАХ цена по 150 лева на човек. Аз съм 1-ви курс ФМИ Софийски другото момче е 4 курс НБУ ако някой проеви желание , интерес и няма с кой да е ( 0883385878 Станислав) Skype: StanislavPetrovAtanasov
Днес вечерта заминавам да търся , така че ако някой иска СЕГА Е ВРЕМЕТО! :Д ЗВАННЕТЕ :) по всяко време ,гледайте да е скоро Щото както се казва "Утре вече може да е късно"!
Аватар
what_is_love
Драскач
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от what_is_love »

Търся квартира и съквартирантка/тки.Някъде близо до университета.Които има идея да ми пише на ЛС
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!

ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина
Курс: първи

Мнение от dqvolito »

Ако някой предлага квартира до 150 лв. да пише на ЛС. Интересите ми са насочени предимно към кв.Лозенец или кв. в близост.
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ :)

МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ

Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
elica
В началото бе словото
Специалност: история

Мнение от elica »

elica написа:Здравейте! Търси си квартира/съквартиранти.
Броя и пола на съкватирантите не е от значение. Наем: 150 лв. max без консумативите.
Става ако се съберем хора да си наемем апартамент. За връзка с мен 0896872417 или skype :eli_deiv - Елица
otmenena
Disconnected
В началото бе словото
Специалност: СУ- ФНПП-ПМХК

Мнение от Disconnected »

Ок.Цветина Илиева ми е името,19 г за първа година в СУ ,ще бъда в ФНПП ПМХК..търся няколко момичета,които искат да вземат заедно с мен една квартира,или пък ако сте група и търсите съквартирантка-на среща съм.Не пия особено много,пуша,но мисля да ги спирам..че си е мъка с тия пари..:Д.. Не създавам проблеми,ако не се налага и не ме накарате :Д Не съм прекалено претенциозна или пък фанатичка на тема чистота..Надявам се да намеря забавни момичета,с които мога да поговоря на всякакви теми и да се разбираме нормално..АМИ това е за сега..моля ако искате да се свържете с мен- скайпа ми е - vampiresreallyneverdie -и да..знам...дълъг е ахахах :)
bararara
В началото бе словото
Специалност: Изобразително изкуство

Мнение от bararara »

Казвам се Мария,първи курс във ФНПП и търся квартира и съквартирантки
irre
В началото бе словото
Специалност: Политология

Мнение от irre »

Здравейте! Спешно си търся съквартирант/ка за двустаен обзаведен апартамент без хазяин (голям хол с тераса, спалня, кухня, баня с тоалетна, PVC дограма), адресът е ул. "Христо Чернопеев" 146, точно до 4-ти блок на Философския факултет. Наемът е 250лв на месец за човек. За контакти - тел. 0896759915 - Ирена.

Адресът в bgmaps
http://www.bgmaps.com/map/link
Последно промяна от irre на 20 Сеп 2010, 19:52, променено общо 1 път.
Angel_Dimitrov
В началото бе словото

Мнение от Angel_Dimitrov »

Давам под наем 3-стаен апартамент, разположен в идеален център - на 50 метра от попа. Разпределение - 2 спални, кухня, хол, баня и тоалетна отделно, 2 тераси и паркомясто. Наем 390 евро. За контакт 0885 765646 skype ang3l.dimitrov

<<< ОТ СОБСТВЕНИК!
teodorvyrbanov
В началото бе словото
Специалност: Културология

Мнение от teodorvyrbanov »

Здравейте!

Първи курс Културология съм и си търся някакво местенце - квартира, стая, таван, каквото има. Не пуша, пия, но малко и в общи линии нямам претенции. Просто търся място до 150-200 лева, в което да може да се живее. Ако имате някаква оферта - пишете на лични... ;)
VAAB_Fletcher
В началото бе словото
Специалност: социални дейности
Курс: втори

Мнение от VAAB_Fletcher »

Търсим съквартирант/ка за двустаен апартамент в Младост 1, до Окръжна болница (МБАЛ СВ. АННА). 3-ма студенти. Току-що се нанесохме. Апартаментът е напълно обзаведен с всички екстри(хладилник, пералня, фурна, телевизор, интернет, цифрова TV, ал. дограма, ТЕЦ). Наемът е 140 на човек, без консумативите, които излизат по още 30-40 лева на човек. Има удобен транспорт, с които се стига бързо до Ректората или Студентски град. Тел: 0899498119 или skype: vaab_14.
dila
В началото бе словото
Специалност: ЕООС

Мнение от dila »

Давам под наем двустаен точно на спирката на метрото "Западен парк" . За 15 минути се стига до Ректората.Необзаведен, 380лв. Апартамента се състои от хол и спалня на паркет, коридор на мрамор, кухня на балатум, баня с тоалетна, има кухнунски шкафове и голям гардероб в коридора, с два големи балкона,70 кв.м.На 11 етаж е от 13, има 2 асансьора. 0898527898
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия

Мнение от ivvv »

Нямам намерена квартира, търся си просто стая(не е задължително да бъде самостоятелна), наем до 150лв., квартали като Студентски, Дианабад, Дървеница, Изток, Лозенец са удобни за мен!
На 20г. съм, студентка във ФНПП, не пия, пуша рядко, но само на публични места и на открито.
Ако някой има предложение ще се радвам да ми пише на ЛС :)
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
BenG
В началото бе словото

Мнение от BenG »

Халюю и от мен,студентка съм първи курс,търся квартира и съквартирантка/и .....годината скоро започва,така че,който все още не е намерил,да ми драсне на скайп: beng_need_of
intimissimi
В началото бе словото

Мнение от intimissimi »

....................
Последно промяна от intimissimi на 08 Сеп 2012, 21:12, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”