Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
PetergAn
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от PetergAn »

Здравейте , само да питам - като ходя да се записвам трябва да нося само лична карта снимки и пари - така ли е?
сигурно ли е ,че няма нужда от студентска книжка?
Мерси предварително
LIFE IS GAME BUT IT'S NOT FAIR , I BREAK THE RULES SO I DON'T CARE
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Сигурно е.
Facebook
Изображение
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Мнение от Plchee »

ехеееее смятайййй защо не са ме написали в списъка защото се водия 5 курс смятаййййй как 5 курс ве не ми ли виждат снимката :Д егаси якото тая година кандидатсвам и вече съм 5 курс ухуууу :reindeer: :cheers: :cheers: :cheers:
Софтуерно инженерство 1 курс
mixxx
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mixxx »

Аз имам въпросче. Приет съм на общежитие с още 2-ма (двама) колеги. Имам обаче приятел от моя град, който е в друг факултет и не е приет на първо, и сигурно няма да е приет и на второ класиране. Та въпросът ми е, как можем да сме в една стая двамата, разменни писма, и други такива трикове :D прочетох до сега, че разменно писмо се дава само на приет първо класиране ученик.
Аватар
heihei
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Мнение от heihei »

Plchee написа:ехеееее смятайййй защо не са ме написали в списъка защото се водия 5 курс смятаййййй как 5 курс ве не ми ли виждат снимката :Д егаси якото тая година кандидатсвам и вече съм 5 курс ухуууу :reindeer: :cheers: :cheers: :cheers:
ахаха браво бе :lol: много бързо го караш :mrgreen: кога влезна да следваш ..кога стана магистър :lol:

така към другите дето четат темичката .. интересуваме в КН на МУ някой ходил ли е да пита има ли свободни места ?ако имате някаква информация кажете ! Понеже една моя приятелка едвали ще се класира на 3то ..та пратихме познати да питат в КН на ТУ и казали че няма свободни места :shock:
"По-добре сам-сам,отколкото сам с някого!" ;)
BenG
В началото бе словото

Мнение от BenG »

Един въпрос и от мен.Ако се настаня в блока,в който се плаща 150лв наем,може ли това да е временно и паралелно с това да си подам индивидуална молба и да чакам да се освободи място?
Надя
В началото бе словото
Специалност: учителка

Мнение от Надя »

Имам спешен и много важен въпрос. Вече си видях стаята - направо ужас!! В блок 41А съм мизерията е страховита, направо нямам думи да я опиша! Въпросът ми е, може ли след като вече съм се настанил да поискам да си сменя стаята с нещо по нормално / не говоря за лукс /? Ако да каква е процедурата?
Аватар
heihei
В началото бе словото

Мнение от heihei »

mixxx написа:Аз имам въпросче. Приет съм на общежитие с още 2-ма (двама) колеги. Имам обаче приятел от моя град, който е в друг факултет и не е приет на първо, и сигурно няма да е приет и на второ класиране. Та въпросът ми е, как можем да сме в една стая двамата, разменни писма, и други такива трикове :D прочетох до сега, че разменно писмо се дава само на приет първо класиране ученик.
ами мисля че щом ти вече си приет в общежитията на СУ ,а той няма да бъде приет в общежитие на СУ .. за него остава варианта само ако има места в МУ ..както случая с моита приятелка ако има места да иде с разменно писмо там ..
Аватар
error
В началото бе словото
Специалност: Медицинска рехабилитация и ерготерапия
Курс: трети

Мнение от error »

Надя написа:Имам спешен и много важен въпрос. Вече си видях стаята - направо ужас!! В блок 41А съм мизерията е страховита, направо нямам думи да я опиша! Въпросът ми е, може ли след като вече съм се настанил да поискам да си сменя стаята с нещо по нормално / не говоря за лукс /? Ако да каква е процедурата?

я опиши по - подробно моля, какво точно видя :D и аз съм в 41А...
:roll:
Тежко се живее сред глупци, тела без души и слепци с очи.

Четвърти курс: МФ, Медицинска рехабилитация и ерготерапия
Аватар
heihei
В началото бе словото

Мнение от heihei »

BenG написа:Един въпрос и от мен.Ако се настаня в блока,в който се плаща 150лв наем,може ли това да е временно и паралелно с това да си подам индивидуална молба и да чакам да се освободи място?
мисля че ще ти е полезна тази информация : http://uni-campus.net/docs/zapoved_2010.pdf и по точно виж на Б. 16.
Аватар
infinity*
От дъжд на вятър
Специалност: Философия
Обратна връзка:

Мнение от infinity* »

morfei написа:57а ли си? Ако да, коя стая?
аз съм приета в 57 А (стая 610) и наистина много ми е интересно какви са условията, защото местоположението е страхотно :D
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!
Изображение
Надя
В началото бе словото
Специалност: учителка

Мнение от Надя »

Става въпрос за следното - разбита дограма, липса на прозорец, напълно разрушени шкафове и бюра, ако изобщо могат да се наречат така, мръсно до немай къде, хлебарки навсякъде, които излизаха даже от сака с дрехи на живеещия там, /който не видях/ - просто тотален ужас. Единствено банята беше в що годе свястно състояние. :shock:
Дано, да има вариант местене, защото иначе не знам! :mrgreen:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

то вариант има но не очаквай на новото място да е по добре :)
всъщност щом банята ти е добре по добре не се мести :lol:
Изображение
BenG
В началото бе словото

Мнение от BenG »

ако се откажеш от "тоталния ужас" напиши един e-mail.С удоволствие бих ти предостъпила моето прекрасно място на улицата и бих взела твоето:)
Аватар
tedsi
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от tedsi »

Здравейте! Приета съм на общежитие, но исках да съм с моя приятелка заедно. Не и достига една стотна за да влезне. Та въпросът ми е..има ли такива, които са приети на общежитие, но имат намерение да са на квартира и дали биха си отстъпили мястото? Ако има такива и имат желание да ми пишат..много ще ги черпя :D Благодаря предварително!
Само преживените неща са истински разбрани!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”