Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от svetlio.varna »

MoZn написа:Съжалявам,ако повтарям вече нечий въпрос,но ме интересува откога можем буквално да живеем в съответната стая,която ни е дадена и
2)студентската книжка нали трябва да я вземем от някъде-от Философския факултет ли (моят),от Ректората ли???Изобщо,супер каша ми е.Демек като слезна на ЖП гарата,да потеглям към 42 блок за записване или трябва да мина през университета? Мерси,предварително,ако някой ми отговори :):)))))
3)а настанителната заповед
Не ти трябва студентска книжка, може и без нея, настанителната заповед вече е при домакинката на твоя блок.
Facebook
Изображение
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

The_iMMortal_f написа:Хора, страх ме е . :mrgreen: Не знам дали да ме е страх, но двете ми съквартирантки се оакзаха македонки.Някой имал ли е опит с чуждестранни студенти, как да подходя, не трябва ли да ме мразят, тука в семейна обстановка са ме учили , че май оногова не ни тачат нас и сакат да ни убият... Моля за съвет....Те са 4-ти курс и двете...Дали ще се появяват често?СТрах ме е...
Проблеми с македонките едва ли ще имаш. Това, което се говори по медиите за тях, си е чиста манипулация и лъжа. Македонците са много добре настроени към нас и са много по-любезни и отзивчиви от нас българите.:) Та ще ти е интересно и яко с тях мисля...вся пак обаче хора всякакви...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

The_iMMortal_f написа:Хора, страх ме е . :mrgreen:
най мн да те пишат по вестниците .. студентка от СУ беше заклана от съквартирантките си :lol:
Изображение
Аватар
Momchi
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Momchi »

Deschain написа:
The_iMMortal_f написа:Хора, страх ме е . :mrgreen: Не знам дали да ме е страх, но двете ми съквартирантки се оакзаха македонки.Някой имал ли е опит с чуждестранни студенти, как да подходя, не трябва ли да ме мразят, тука в семейна обстановка са ме учили , че май оногова не ни тачат нас и сакат да ни убият... Моля за съвет....Те са 4-ти курс и двете...Дали ще се появяват често?СТрах ме е...
Проблеми с македонките едва ли ще имаш. Това, което се говори по медиите за тях, си е чиста манипулация и лъжа. Македонците са много добре настроени към нас и са много по-любезни и отзивчиви от нас българите.:) Та ще ти е интересно и яко с тях мисля...вся пак обаче хора всякакви...

Леко с отзивчивостта само ... За това като бяхме в Охрид и разбраха, че сме българи, ни псуваха по улиците някакви лекенца ? Да не говорим за студеното им отношение в хотелите и т.н ...Щом е маке, не ми го хвали колко е добър ...Отделен е въпроса за промитото им национално "самозъзнание", че имало три раси - Македоноиди, Негроиди и Монголоиди :astronomer1: :lol:
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
svetlyynka
В началото бе словото

Мнение от svetlyynka »

повтарям се...сигурно... значи за некласираните на 1-во класиране новоприети студенти.. е т.н 3-то класиране.. а срока за подаване на молби е от 29.09 до 4.10.. и кога излиза класацията.. и по доходи ли е тази 3-та класация.. ако може някой да ми отговори защото съвсем се обърках
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Айде де, попаднал си на 1-2-ма тъпаци и вече говориш общо...
За 3 дни там се запознахме с десетки македонци, от всички слоеве на обществото им, от всички възрасти и никой не се държа лошо с нас, напротив, всички ни помагаха и ни обясняваха.:)

А за самосъзнанието - всеки е такъв какъвто се чувства. А историческите ни противоречия въобще не засягат отношенията между обикновените хора, напротив, шегувахме се много на тази тема с някой...:)
Аватар
Momchi
В началото бе словото

Мнение от Momchi »

О, засягат, засягат ... Като ти казват по улиците "мръсен татарин" някакви отрепки, дето са ми сънародници с промити мозъци от сърбите, има значение...И не бяха само един-двама, иначе нямаше да говоря ...
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

svetlyynka написа:повтарям се...сигурно... значи за некласираните на 1-во класиране новоприети студенти.. е т.н 3-то класиране.. а срока за подаване на молби е от 29.09 до 4.10.. и кога излиза класацията.. и по доходи ли е тази 3-та класация.. ако може някой да ми отговори защото съвсем се обърках
Прочети 82 страница!
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

За положението на Македония не са виновни само сърбите, ние сме също толкова виновни...както и те самите разбира се...
Кой по улиците ти е казвал мръсен татарин?, ние открито и високо си говорихме на български, навсякъде където бяхме(Скопие, Битоля, Охрид, Ресен) и само ни гледаха с интерес и то заради раниците, не заради говора.
Аватар
Momchi
В началото бе словото

Мнение от Momchi »

Кой ... Хора, млади хора на моята възраст, че и малко по-стари... Явно сме уцелили кофти момент, знам ли, но просто македонците далеч не са такива душички, каквито ги изкарваш
EmZvr
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Мнение от EmZvr »

Имам въпрос за това трето класиране. След като не отговарям на никое от тези условия:
-студенти,на които и двамата родители са безработни;пенсионерилбезработен и пенсионер;
-двама студенти от едно семейство -редовно учащи се в СУ;
-студенти от семейства с още едно дете учащо извън населеното място на родителите(по този
критерий се разпределят неповече от 50% от местата за Трета класация,като кандидатите се
шпдреждат о успех)
-При наличие на свободни места след удовлетворяване на горните критерии,до изчерпване на контингента
за Трета класация кандидатстващите се класират според средномесечния доход на член от
семейството по възходящ ред.

и съм 39ти в списъка на неприети във ФМИ, имам ли някакъв шанс ? И не мога да разбера в това трето класиране само дохода ли се гледа, оценките влияят ли ?
Аватар
q.peltekova
В началото бе словото
Специалност: Геология

Мнение от q.peltekova »

Аз искам да попитам за кандидатстването за общежитие по доход...Значи баща ми не работи никаде,но и не е записан в бюрото по труда,какво трябва да представя като документ,само доходите на майка ми ли? Благодаря предварително :)
Be Happy
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Събота ще работят ли?????? Ще настаняват ли по точно
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
originalsin
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от originalsin »

Мацката над мен, аз ще се настанявам в неделя,( значи ще работят :mrgreen:). I mean, зададеният срок е от 15-ти до 20-ти септември, so... :>
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
BenG
В началото бе словото

Мнение от BenG »

към Evchetoo:Аз също съм бездомна,хайде да се съберем и да измислим нещо съвместно!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”