Кандидатстване за общежитие I курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс
Ще се повтаряме явно. Второ класиране няма ли? Защо отиваме на трето в периода 29-04?!?
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
- MoZn
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
Аха,ясно,не ни трябва студенстката книжка,а парите са около 100 лева.Сама си намерих отговора.Еми,предполагам,че всичко друго ще се изясни на място 
Успех на всички
Успех на всички
- ViLL__
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
не съм сигурна но...аз под първо класиране разбирам тези ,които са приети от по-горните курсове,второ класиране е това което вече мина за първокурсниците,и остава сега трето..за тези които не са приети
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
Donnie Darko
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
90 лева за повечето блоковеMoZn написа:Аха,ясно,не ни трябва студенстката книжка,а парите са около 100 лева.Сама си намерих отговора.Еми,предполагам,че всичко друго ще се изясни на място
Успех на всички
127 лева за 17-ти блок беше.
Плащат се и 2 лева за някаква декларация, която вече сме я били попълнили, но сега трябвало да я платим, нбо тези пари са включени към горните.
- evchetoo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
последно има ли смисъл да пробваме с разменно писмо,ако не сме приети на второ класиране...възможно ли е изобщо такова нещо,понеже няколко човека във форума казаха,че всичко е някаква заблуда 
'Има ли смисъл' можеш да го установиш сам/а.Влизаш в http://uni-campus.net/sbo.php и ти гарантирам,че всичко ,което те интересува ще го разбереш от там.Давам ти съвет:Това е по принцип социално класиране,класиране по социалното положение на теб и семейството ти.В това класиране имаш огромно предимство ако покриваш изискванията,които са с намаляващ приоритет,смисъл първото има най-голям приоритет и т.н. до последното:evchetoo написа:последно има ли смисъл да пробваме с разменно писмо,ако не сме приети на второ класиране...възможно ли е изобщо такова нещо,понеже няколко човека във форума казаха,че всичко е някаква заблуда
също така според успехът си можеш да видиш,колко човека по успех,сред чакащите,са с по-висок такъв от теб.В момента аз ги смятам,че има заети 4713/6300 места оттам нататък ти си правиш заключенията-студенти,на които и двамата родители са безработни;пенсионерилбезработен и пенсионер;
-двама студенти от едно семейство -редовно учащи се в СУ;
-студенти от семейства с още едно дете учащо извън населеното място на родителите(по този
критерий се разпределят неповече от 50% от местата за Трета класация,като кандидатите се
шпдреждат о успех)
-При наличие на свободни места след удовлетворяване на горните критерии,до изчерпване на контингента
за Трета класация кандидатстващите се класират според средномесечния доход на член от
семейството по възходящ ред.
п.п Ако те интересува нещо повече пиши на ЛС,защото тук всеки 3 въпрос е бил задавен преди 4 поста
- Nikolchova
- В началото бе словото
- Специалност: Геология
- Обратна връзка:
Ако само единия от родителите е безработен, а другият работи първият критерии остава ли в сила, или отпада?-студенти,на които и двамата родители са безработни;пенсионерилбезработен и пенсионер;
-двама студенти от едно семейство -редовно учащи се в СУ;
-студенти от семейства с още едно дете учащо извън населеното място на родителите(по този
критерий се разпределят неповече от 50% от местата за Трета класация,като кандидатите се
шпдреждат о успех)
-При наличие на свободни места след удовлетворяване на горните критерии,до изчерпване на контингента
за Трета класация кандидатстващите се класират според средномесечния доход на член от
семейството по възходящ ред.
Не съм готова днес да те обичам,
Сърцето, заприличало на дрипа,
не ще успее да те побере.
Сърцето, заприличало на дрипа,
не ще успее да те побере.
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Аз съм между вас двете, в 905Marina Dimitrova написа:сигурноaikaeimin написа:1309 xD Сигурно съм някъде нагоре по етажите.Marina Dimitrova написа:в 206-а а ти ?щом е ремонтиран значи честито и на теб
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
Йее, още един съсед xD
Наистина са много малко, аз гледах и списъците на горните курсове, защото си търсех съквартирантката/ите, и сякаш в него са настанени най-малко хора
Наистина са много малко, аз гледах и списъците на горните курсове, защото си търсех съквартирантката/ите, и сякаш в него са настанени най-малко хора
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
аз вече си видях стаята 
- ViLL__
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична администрация
и аз си търсих съквартирантките,но никой не намерих..в 17 блок също няма много хора сякаш.....aikaeimin написа:Йее, още един съсед xD
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Donnie Darko
Donnie Darko
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Смятат сигурно да не пускат топлата водаaikaeimin написа:Йее, още един съсед xD
Цветелин Биков
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
То май никъде няма вече >.>
Да си сядат на задниците и да си изплащат задълженията, няма ние да мизерстваме, 'щото някой/и/ не си е /са си/ свършил/и/ работата
Да си сядат на задниците и да си изплащат задълженията, няма ние да мизерстваме, 'щото някой/и/ не си е /са си/ свършил/и/ работата
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
-
Marina Dimitrova
- В началото бе словото
май,май ще се научиме със студена вода

Последно промяна от Marina Dimitrova на 15 Сеп 2010, 11:41, променено общо 1 път.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В МУ става със сигурност, ТУ май нещо не ни отразяват изглежда...evchetoo написа:последно има ли смисъл да пробваме с разменно писмо,ако не сме приети на второ класиране...възможно ли е изобщо такова нещо,понеже няколко човека във форума казаха,че всичко е някаква заблуда