Пич, яко проблеми ще си имаш с това мислене.angeloff написа:Те нямат право на мнение, ако не са от наш'та партияМила написа:Бе вие хубаво сте готови да жертвате, ама не се ли замисляте, че ще имате съквартиранти?!
Първокурсници 2010/2011
Модератор: Шепот
Re: Първокурсници 2010/2011
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мила написа:Пич, яко проблеми ще си имаш с това мислене.angeloff написа:Те нямат право на мнение, ако не са от наш'та партияМила написа:Бе вие хубаво сте готови да жертвате, ама не се ли замисляте, че ще имате съквартиранти?!
Журналистика /редовно/ 1. курс
- Insane
- В началото бе словото
Колегиии ,има ли ентусиасти за новите преживявания, заредени с много смях и положителни емоции?!:)Аз, както винаги ,последна разбирам какво се случва,така че да се представя..Казвам се Пламена,приета съм журналистика редовно - първо желание с бал 27.63.Преди всичко не се взимам на сериозно,обичам да се шегувам и не съм особено умна ахахах.Избрах журналистиката,защото винаги съм знаела,че тези мои "качества" , приказливост и отплеснатост ,трябва да се използват някъде ахахха
ии един фейсбук http://www.facebook.com/profile.php?id=1834405405
ии един фейсбук http://www.facebook.com/profile.php?id=1834405405
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Вече водим ли се официално студенти, и можем ли да сме стажанти, ако има къде естествено.
Журналистика /редовно/ 1. курс
- Ghost____rider
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Такааа аз откриването го изпуснах , а сега кога отново трябва да появим във ФЖМК , моля за малко подробности какво следва нататък ? защото информацията е оскъдна като киселото мляко през голямата депресия
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
- Petia Karabiberova
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Връзки с обществеността, бал 27.56, първо желание
)) Ползвам фейсбук (като средностатистически българин) --> http://www.facebook.com/?ref=home#!/pro ... 1421384793 
Dreamers may leave, but they're here ever after...
-
mozyk
- В началото бе словото
Здравейте,казвам се Цвета и съм приета ВО . Успех на всички във факултета ! До скоро,колеги :Р
- Далавера
- В началото бе словото
Здравейте. Георги, приятно ми е. ВО редовно. http://www.facebook.com/home.php?#!/gagata.georgiev
Далавера ли е?
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Как е колеги, нямаме търпение да свършим бакълавърствто и да запишем магистратура по лайфстайл журналистика, а?
http:\\bsskg.wordpress.com
-
fanity_stz
- В началото бе словото
Връзки с обществеността - редовно
fanity333 ми е скайпа, а http://www.facebook.com/profile.php?id= ... =603390339 това фб 
Това, което не ме убива ме прави по-силен
))
- Momchi
- В началото бе словото
ssk написа:Нищо, че не съм ходил на мачовете на Доростол и съм много против всичките пари, които изля общината за футбол, мерсиMomchi написа:П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят![]()
А колкото до купона за откриването съм готов да жертвам моето общежитие още на втория ден от пристигането ми. Само всеки да си носи прилични количества алкохол, чаши, столчета, музика, и мезе (соленки или чорапи|царевички|).
Само предупреди дали ще има фейсконтрол и колко ( бутилки ) ще е входа ... Да няма изненадани (не)приятно
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
Значи ставаме трима феновете на футбола, макар че честно да си кажа повече ме влекат волейболът и баскетболът.А Борето Касабов днес добави нещо новаторско с коментара си- на мача Ман Юн Рейнджърс към края на второто полувреме изръси "Играчите на Рейнджърс задъжаха топката в полето на домакините СКАНДАЛНО дълго" или нещо от тоя род.С баща ми се спукахме от смях.Momchi написа:angeloff написа:За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.
А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.
А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин
П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам.
ПоздравленияХубаво е, че имаш ясна цел, и я гониш, евала .. Иначе си първият тук, който виждам се интересува от футбол, мислех си, че май съм само аз ...
За Касабов си прав, личи си стилът на старата школа, но с "полувисоките" центрирания и "амбивалентни" неща в коментара си ме кара много често да давам "mute"..Иначе някакви клубни ориентации ? Моята сигурно си личи от аватара...И кажи к'во става с тоя Дунав, защо го закриха, нещо мътна работа ми се стори - до преди седмица-две неизвестният бизнесмен спасява отбора... а сега - фалит. Поздрави от Монтана![]()
П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят
Иначе аз се казвам Иво и бях приет ВО на първо класиране второ желание и съм много много доволен.Пожелавам успех на всички, а със ангелофф ще поспорим кой ще стане най-свестният спортен журналист в БГ
- Momchi
- В началото бе словото
Мани, то не беше мач ... по-скоро дърворезба.Ама за жалост и това го има - един отбор се опитва да играе, а 10 дърваря/косача са паркирали автобуса пред вратата и не си излизат от половината, камо ли да помислят за голово положение.vetzy написа:Значи ставаме трима феновете на футбола, макар че честно да си кажа повече ме влекат волейболът и баскетболът.А Борето Касабов днес добави нещо новаторско с коментара си- на мача Ман Юн Рейнджърс към края на второто полувреме изръси "Играчите на Рейнджърс задъжаха топката в полето на домакините СКАНДАЛНО дълго" или нещо от тоя род.С баща ми се спукахме от смях.Momchi написа:angeloff написа:За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.
А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.
А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин
П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам.
ПоздравленияХубаво е, че имаш ясна цел, и я гониш, евала .. Иначе си първият тук, който виждам се интересува от футбол, мислех си, че май съм само аз ...
За Касабов си прав, личи си стилът на старата школа, но с "полувисоките" центрирания и "амбивалентни" неща в коментара си ме кара много често да давам "mute"..Иначе някакви клубни ориентации ? Моята сигурно си личи от аватара...И кажи к'во става с тоя Дунав, защо го закриха, нещо мътна работа ми се стори - до преди седмица-две неизвестният бизнесмен спасява отбора... а сега - фалит. Поздрави от Монтана![]()
П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят
Иначе аз се казвам Иво и бях приет ВО на първо класиране второ желание и съм много много доволен.Пожелавам успех на всички, а със ангелофф ще поспорим кой ще стане най-свестният спортен журналист в БГ
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
- Wild Child
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
С мен ставаме 4има феновете на футбола
Едно момиче за цвят да има
И аз снощи се прецаках да гледам Манчестър и дърварите от Глазгоу, които демонстрираха абсулютен анифутбол- всички отзад, а напред каквото стане...
голяма мъка беше...Тази вечер ще рискувам с Байрама и Рома 
И аз снощи се прецаках да гледам Манчестър и дърварите от Глазгоу, които демонстрираха абсулютен анифутбол- всички отзад, а напред каквото стане...
- Далавера
- В началото бе словото
+1 за футбола. Не случайно влизам в СУ с есе, представляващо 7 страници футболен коментар.
Далавера ли е?