Не е важно, наистинаHighHopes написа:Кое е това "онова нещо"? оО
Размисли и страсти: Цветята на Злото / FlowersOfEvil
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти: Цветята на Злото / FlowersOfEvil
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Шалове обичам аз самата. И реших да те питам за шалове, току виж нацеля. Виж, сега ще те попитам кой ти е любимият аксесоар :Р
Това с лепенките като полезен предмет е добре, всъщност. А иначе май нямах конкретна идея. Например, аз винаги си мъкна с мен една луксозна писалка (от знанието за цената на която ми призлява), която ми е подарък от майка ми и ужасно много си я обичам. И винаги пиша с нея, затова е полезна
но същевременно не всеки се разкарва с такова нещо в джоба... Та под нещо уникално за теб имах предвид нещо, което си забелязала, че правиш само ти или много малко други хора освен теб.
Аз лично не се двоумя за татуто вече... решила съм какво ще бъде, колко ще е голямо, къде ще е и прочее. Остава само да подготвя картинката в удобен за разглеждане от татуиста вид и в действителност да отида...
Междувременно, докато се наканя, ще мине достатъчно време, за да има възможност да изникне нещо по-добро, някоя по-хубава възможност. Рано или късно ще го направя.
А пространните отговори харесвам, защото в тях си проличава личността на човека, стила му на изразяване и вътрешното му излъчване. Ако са кратки и лаконични, е просто предоставяне на информация, която сама по себе си не е способна да персонализира някого, когото познаваш само по никнейм или много бегло.
И сега вече ми се доспива много и мозъкът ми не е функционален, но по-нататък ще ти измисля още въпроси
Това с лепенките като полезен предмет е добре, всъщност. А иначе май нямах конкретна идея. Например, аз винаги си мъкна с мен една луксозна писалка (от знанието за цената на която ми призлява), която ми е подарък от майка ми и ужасно много си я обичам. И винаги пиша с нея, затова е полезна
Аз лично не се двоумя за татуто вече... решила съм какво ще бъде, колко ще е голямо, къде ще е и прочее. Остава само да подготвя картинката в удобен за разглеждане от татуиста вид и в действителност да отида...
А пространните отговори харесвам, защото в тях си проличава личността на човека, стила му на изразяване и вътрешното му излъчване. Ако са кратки и лаконични, е просто предоставяне на информация, която сама по себе си не е способна да персонализира някого, когото познаваш само по никнейм или много бегло.
И сега вече ми се доспива много и мозъкът ми не е функционален, но по-нататък ще ти измисля още въпроси
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- FightForFreedom
- Паисий
Любима игра?
Любима игрова роля?
Ако имаш право да получиш едно много скъпо като пари нещо, какво би си избрала?
Опиши библиотеката на мечтите си?
Ако играеш във филм, в какъв филм и каква роля би искала да играеш?
Ако предстои голямо събитие какво предпочиташ - ти да организираш всичко или някой да ти готви приятна изненада?
Опитвала ли си екстремен спорт? Ако не - би ли опитала и кой по-напред?
Сънувала ли си, че си войник и участваш в престрелки?
Любима игрова роля?
Ако предстои голямо събитие какво предпочиташ - ти да организираш всичко или някой да ти готви приятна изненада?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кого, кого?Мила написа:Оф, чакай, че днеска между 2-3-4 луди майки-първокласнички се зарибих по Мартин Идън, та да те питам:
Имаше една мисъл - не можеш да промениш човек, можеш само да му помогнеш да го намери в себе си.Мила написа:Смяташ ли, че човек може да съгради себе си, или това какви сме ни е заложено по начало, а после само доразвиваме евентуалния си потенциал (независимо в положителна или отирцателна посока?)
Човек се съгражда като дете и де факто не го осъзнава. Хм, даже имаше една друга мисъл - че най-перфектоното нещо е именно бебето и колко повече расте човек толкова по на зле отива, но пък.. зачудих се аз: какво прави бебето по цял ден - спи, яде и цапа. Та.. кое е по-желаното преживяване?
Знаеш ли, Мила.. дълго време не знаех какво трябва да направя, кое е правилно и кое - не. Стигнах до извода, че няма такова нещо като "трябва" и "не трябва". Има само "съм" и "не съм". Да, аз съм такава, да аз правя така. Да трябва? Не трябва. Промяната може да бъде постигната, само ако бъде силно желана и търсена, но не и трябвана, защото задължението води само до чувство за вина.Мила написа:Трябва ли да се променяме в името на любовта? И не става дума за компромиси, а за цялостна промяна на личността и характера само и само да ни харесат?
Може би немски. Но всъщност, когато избирах езика, въобще не харесвах немския, прекалено грубо звучене като че ли. Сега обаче по-го възприемам и по-ми допада, даже бих го учила, така че.. немски.Мила написа:Ако не беше френски, щеше да е...?
Не обичам да е много сладникав, малко да погорчава би било пърфект. Не съм много запозната с каковите проценти, последно май ядох с 30 или 40 и много ми хареса, абеее какво се обяснявам, ще си изплагиатствам рецептата (само да я докопам) на Милка за:Мила написа:Ако можеше да създадеш шоколад, какъв щеше да е - проценти какао, пълнеж, ала-бала?
Не съм наясно, наистина. Обичам свежи аромати. Има някои, които едни сладникави, хич не ме влече. Предпочитам нещо свежо, като го помиришеш и правиш асоциация със снежнобялото ^^Мила написа:А с парфюмът как стоят нещата?
Любимите ми са на Спринтмастърс с едни усмихнати личица. Имат дупки навсякъде, но са ми така любими, още ги нося ^^Мила написа:Какви кецки носиш?
Жадувам да си купя маркови кецове и съм решила вече кога ще стане това. Кефят ме моделите на Converse, макар и все мъжките и на Etnies. Adidas също.
Най-любимите са едни пролетно зелено с цветчета, 9см платформа. Имам и едни черни - 8см, с капсички и едни бели - 6см, нищо особено.Мила написа:А сандалките?
Какво има утре? И като стана дума, какво му е на днес, 14 февруари, защо да е ужасен ден за теб?Мила написа:Мислиш ли, че ще преживея утре (в нормално психическо състояние)?
аахаха, какъв февруари, бе, 14 септември... а утре е 15 септември... най-ужасния ден в живота на човека-книжар ... утре ще е пълно с врещящи лапета, изнервени майки и всички ще очакват аз да съм мила, услужлива и усмихната...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да бе, половин час след като го постнах, се усетих, че съм написала февруари
Ужасът от предстоящата дандания с работата ти ли е свързан?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мхм, мхм, ясно. Имам доста гривни, верижки и обеци, повечето от които съм правила сама, като от последните нося най-малко.MidwinterSun написа:Шалове обичам аз самата. И реших да те питам за шалове, току виж нацеля. Виж, сега ще те попитам кой ти е любимият аксесоар :Р
Хм, винаги нося книга, което не е кой знае колко необичайно де. Нося си и зеления шал винаги (освен лятно време де), даже чадър не нося, ако знам че ще вали слагам шапка (а, това към аксесоарите също може да го включим). Но май пак не се доближавам до твоето, хм, може би нямам.MidwinterSun написа:Това с лепенките като полезен предмет е добре, всъщност. А иначе май нямах конкретна идея. Например, аз винаги си мъкна с мен една луксозна писалка (от знанието за цената на която ми призлява), която ми е подарък от майка ми и ужасно много си я обичам. И винаги пиша с нея, затова е полезнано същевременно не всеки се разкарва с такова нещо в джоба... Та под нещо уникално за теб имах предвид нещо, което си забелязала, че правиш само ти или много малко други хора освен теб.
MidwinterSun написа:Аз лично не се двоумя за татуто вече... решила съм какво ще бъде, колко ще е голямо, къде ще е и прочее. Остава само да подготвя картинката в удобен за разглеждане от татуиста вид и в действителност да отида...Междувременно, докато се наканя, ще мине достатъчно време, за да има възможност да изникне нещо по-добро, някоя по-хубава възможност. Рано или късно ще го направя.
Хм, има лаконично и лаконично. Смятам, че отговарям до толкова, до колкото искам да кажа публично за себе си, като се опитвам да оставя и основа за размисъл и на другата страна. ^^ Е, ако поискаш да ти опиша деня си, няма как да съм лаконична, хахахахаMidwinterSun написа:А пространните отговори харесвам, защото в тях си проличава личността на човека, стила му на изразяване и вътрешното му излъчване. Ако са кратки и лаконични, е просто предоставяне на информация, която сама по себе си не е способна да персонализира някого, когото познаваш само по никнейм или много бегло.
Can't wait!MidwinterSun написа:И сега вече ми се доспива много и мозъкът ми не е функционален, но по-нататък ще ти измисля още въпроси
Няколко въпроса и от мен
1.любимо място в софия/в родния град?
2.най-яко прекарана ваканция почивка - кога и къде?
3.има ли място/град/страна в чужбина което искаш да посетиш?
4.Колко сантиметра е най-добре да бъде (според теб):
-косата
-полата
-талията
-токчетата(ок тях май ги имаше в другата тема, но не се сетих нещо друго благоприлично, което да се мери в сантиметри...
)
хм... аз ли не видях или никой все още не е задал най-популярния въпрос в Спам форума тази седмица

-косата
-полата
-талията
-токчетата(ок тях май ги имаше в другата тема, но не се сетих нещо друго благоприлично, което да се мери в сантиметри...
хм... аз ли не видях или никой все още не е задал най-популярния въпрос в Спам форума тази седмица
한류
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако това беше да, то ти желая здрави нерви, че и бели косми излизат! И търпение!FloWersOfEviL написа:Да бе, половин час след като го постнах, се усетих, че съм написала февруари![]()
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
@blackout
Така, първите ми четири въпроса са:
1. Какво мислиш за чадърите?
Полезен аксесоар, но ги използвам само в много краен случай. Разбирай ако вали наистина силно и имам да въря повече от 10 минути пеша.
2. Имаш ли зелен чадър?
Аз не. Мама има един голям с куче и коте на зелен фон ^^
3. Имаш ли сиво-оранжев чадър?
Мне.
4. Абе, ти, въобще, чадър имаш ли? *вдигната вежда*
Имам 2. Един черен и един сиво-лилав със знака на "Дарявам кръв" или както там се наричаха.
След като изясним тази изключително важна тема
следват вторите ми четири въпроса,
които всъщност са три:
1. В личен план какво ти даде и какво ти отне университетът?
Хм. Замисли ме. Да ми е отнел, нищо не ми е отнел. Да ми е дал.. запознанства, контакти и ААА!!! - форума, разбира се ^^
2. Според теб как изглежда един луд фен на казахстанското кънтри?
С чалма на главата и коза, която да си гледка и дои в ритъма на музичката ^^
3. Пееш ли си на ум?
Имам ли музика в главата - излиза на глас, освен, когато не е удобен случаят, тогава на ум, да ^^

Така, първите ми четири въпроса са:
1. Какво мислиш за чадърите?
Полезен аксесоар, но ги използвам само в много краен случай. Разбирай ако вали наистина силно и имам да въря повече от 10 минути пеша.
2. Имаш ли зелен чадър?
Аз не. Мама има един голям с куче и коте на зелен фон ^^
3. Имаш ли сиво-оранжев чадър?
Мне.
4. Абе, ти, въобще, чадър имаш ли? *вдигната вежда*
Имам 2. Един черен и един сиво-лилав със знака на "Дарявам кръв" или както там се наричаха.
След като изясним тази изключително важна тема
следват вторите ми четири въпроса,
които всъщност са три:
1. В личен план какво ти даде и какво ти отне университетът?
Хм. Замисли ме. Да ми е отнел, нищо не ми е отнел. Да ми е дал.. запознанства, контакти и ААА!!! - форума, разбира се ^^
2. Според теб как изглежда един луд фен на казахстанското кънтри?
С чалма на главата и коза, която да си гледка и дои в ритъма на музичката ^^
3. Пееш ли си на ум?
Имам ли музика в главата - излиза на глас, освен, когато не е удобен случаят, тогава на ум, да ^^
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
@SheAndHerDarkness
Я разкажи за Бодлер.
Кое е любимото ти стихотворение? А разказ от Малки поеми в проза?
Отговаряла съм на този въпрос, ето ти линк - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 95#p735595
Я разкажи за Бодлер.
Отговаряла съм на този въпрос, ето ти линк - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 95#p735595
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Здрастииии, как сииии
Ко стаа, Диана, как я караш?
Първите два въпроса май са тафтология?
Оксиморон ли е никнеймът ти и ако да, това какво означава - иаитваш ли някакви противоречия?
Противоречив човек ли си?
А противоречиш ли често?
А противоречат ли ти?
А какво се случва с тези, които ти противоречат?
На кои чалга парчета те научих досега?
Кои от тях тайно си припяваш под душа?
Фантазираш ли си под душа?
За какво?
Пееш ли под душа?
Пееш ли на съквартирантката си със сипматичното име
Айде после пак...
Оксиморон ли е никнеймът ти и ако да, това какво означава - иаитваш ли някакви противоречия?
А противоречиш ли често?
А противоречат ли ти?
За какво?
Пееш ли под душа?
Айде после пак...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
@FightForFreedom
Любима игра?
Компютърни (хич не е една) - StarCraft, Starsiege: Tribes, Heroes, Age of Empires, Timon and Pumba Jungle Games, Onimusha 3, Neverhood ^^
Телевизионна - ТАНКЧЕТААААА!
Настолна - карти, хаха, лъженка ми е любима, особено с повече от 3-ма човека^^
Наподна
- Туистър 
Детска - гама и народна топка
Ако пропускам някой жанр, подсети ме
Любима игрова роля?
Винаги съм искала да пробвам D&D, но досега не съм имала възможност, но съм сигурна, че е супер интересна!
Лаптоп. Хууууууубав лаптоп. Да мога да си подкарам игрите на него, хаха. Не, сериозно това е единственото нещо, което искам и наистина имам нужда да си купя.
Хм. Искам да прочета много книги, но реално не всички от тях бих задържала за цял живот. Даже.. не знам, сякаш е хубаво те само да преминават през теб, да ги предаваш после на следващия. Затова главно купувам втора ръка книги.
Хаха, ако трябва да съм искрена, очертава се наистина да взема участие във филм. Документален, но все пак. Колко ще се реализира, не е ясно, за сега е още проект.
Всъщност ми харесва, защото документалните филми ти позволяват да бъдеш повече себе си, а на мен не ми се играе друг човек. А и е интересен - целта му е да покаже забележителностите на България, демек ще пътуваааам!
Такъв филм ме радва, да ^^
Е ма, разбира се, че предпочитам изненадата!
Не. Бих опитала да. Искам да летя. С делтапланер примерно. И с парашут бих скочила!
Мне. Сънувала съм, че съм Арагорн, в смисъл аз съм си, ама като Арагорн или нещо такова и побеждаваме орките, които чат пат стават на крави, като се крием зад наредени в редици кофички кисело мляко
Любима игра?
Компютърни (хич не е една) - StarCraft, Starsiege: Tribes, Heroes, Age of Empires, Timon and Pumba Jungle Games, Onimusha 3, Neverhood ^^
Телевизионна - ТАНКЧЕТААААА!
Настолна - карти, хаха, лъженка ми е любима, особено с повече от 3-ма човека^^
Наподна
Детска - гама и народна топка
Ако пропускам някой жанр, подсети ме
Любима игрова роля?
Винаги съм искала да пробвам D&D, но досега не съм имала възможност, но съм сигурна, че е супер интересна!
Лаптоп. Хууууууубав лаптоп. Да мога да си подкарам игрите на него, хаха. Не, сериозно това е единственото нещо, което искам и наистина имам нужда да си купя.
Хм. Искам да прочета много книги, но реално не всички от тях бих задържала за цял живот. Даже.. не знам, сякаш е хубаво те само да преминават през теб, да ги предаваш после на следващия. Затова главно купувам втора ръка книги.
Хаха, ако трябва да съм искрена, очертава се наистина да взема участие във филм. Документален, но все пак. Колко ще се реализира, не е ясно, за сега е още проект.
Всъщност ми харесва, защото документалните филми ти позволяват да бъдеш повече себе си, а на мен не ми се играе друг човек. А и е интересен - целта му е да покаже забележителностите на България, демек ще пътуваааам!
Такъв филм ме радва, да ^^
Е ма, разбира се, че предпочитам изненадата!
Не. Бих опитала да. Искам да летя. С делтапланер примерно. И с парашут бих скочила!
Мне. Сънувала съм, че съм Арагорн, в смисъл аз съм си, ама като Арагорн или нещо такова и побеждаваме орките, които чат пат стават на крави, като се крием зад наредени в редици кофички кисело мляко
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
@slighter
Няколко въпроса и от мен
Дерзай!
Фен съм на пейките. Имам няколко любими. Една до факултета, една пред ФлФ, една в Борисовата.
А в родния град.. тепето, разбира се. Колко залези и изгреви там съм преживяла и съм наблюдавала как градът се променя пред мен, неповторимо е ^^ Харесвам и на моста да си постоя и да позяпам Марица. В Градската имам любима пейка и.. май е това ^^
Амиии, най нямам. Според нагласата. Миналата година изкарах голямо море, беше хубаво. Тази пък много пъти ходих на планина, спокойствие, ех..
Пффф, дай ми ги всичките!!! Но ако трябва да ги подредя, в главата веднага ми изниква Санкт Петербург, Париж, Мачу Пикчу, Китайската стена, Австралияяяяя!
Ще отговоря ЗА себе си:
-косата - ми колко е моята, де да знам 20-25 см.. бе до малко под брадичката, убедена съм, че дълга коса не ми ходи и това си ми е перфектната дължина
-полата - малко под коленете
-талията - е, отдавна не съм се мерила, но има какво да се желае
) - повече от 9 см не съм пробвала да нося, на 9 ми е добре ^^

Кой въпрос тфа, питай де!
Няколко въпроса и от мен
Дерзай!
Фен съм на пейките. Имам няколко любими. Една до факултета, една пред ФлФ, една в Борисовата.
А в родния град.. тепето, разбира се. Колко залези и изгреви там съм преживяла и съм наблюдавала как градът се променя пред мен, неповторимо е ^^ Харесвам и на моста да си постоя и да позяпам Марица. В Градската имам любима пейка и.. май е това ^^
Амиии, най нямам. Според нагласата. Миналата година изкарах голямо море, беше хубаво. Тази пък много пъти ходих на планина, спокойствие, ех..
Пффф, дай ми ги всичките!!! Но ако трябва да ги подредя, в главата веднага ми изниква Санкт Петербург, Париж, Мачу Пикчу, Китайската стена, Австралияяяяя!
Ще отговоря ЗА себе си:
-косата - ми колко е моята, де да знам 20-25 см.. бе до малко под брадичката, убедена съм, че дълга коса не ми ходи и това си ми е перфектната дължина
-полата - малко под коленете
-талията - е, отдавна не съм се мерила, но има какво да се желае
Кой въпрос тфа, питай де!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
@svetlio.varna
Здрастииии, как сииии
Нещо Джоуи го раздаваш, а?
Сега пък какво съм те ядосала, че ме наричаш поименно, хехе. Добре съм си, радвам се на прохладното време, само че от къщи
Но до няколко дена ще изляза, че ще лудна.. пуф!
Нищо де, оправих ги
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 65#p736465
Противоречия имам, да.
В смисъл дали си противореча ли? Мне, да се е случило няколко пъти може би, но не помня нещо конкретно.
А противоречиш ли често?
Зависи. И то не от това дали съм съгласна или не, а по-скоро от човека насреща. Ако преценя, че не би се разбрало погрешно и би се получил интересен спор примерно, да. Често рискувам и нищо хубаво не излиза, но пък и не съжалявам и не се предавам ^^ И при все внимавам как го правя.
А противоречат ли ти?
Мда, разбира се. И се радвам на това.
Е па живи са! Стига де, Марк Твен ли беше казал - в спора се ражда истината!
Ъъъ, само Йо Йо помня (като не става въпрос за играчката) на Илиян, НО знам, че негова е и оная с тупалката! Добра съм бееее
Ейй, ако не беше казал тайно, щях да ти кажа
Хм, мне особено. Под душа предимно разпускам и оставям водата да отмие проблемите и да ми налее решения в главата.
За какво?
Е па...
Пееш ли под душа?
Ооо, да ^^
Аз си пея на мене си, пък тя, ако е там ме слуша, кво да прави
Айде после пак...
Айде, айде, чакам!
Здрастииии, как сииии
Нещо Джоуи го раздаваш, а?
Сега пък какво съм те ядосала, че ме наричаш поименно, хехе. Добре съм си, радвам се на прохладното време, само че от къщи
Нищо де, оправих ги
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 65#p736465
Противоречия имам, да.
В смисъл дали си противореча ли? Мне, да се е случило няколко пъти може би, но не помня нещо конкретно.
А противоречиш ли често?
Зависи. И то не от това дали съм съгласна или не, а по-скоро от човека насреща. Ако преценя, че не би се разбрало погрешно и би се получил интересен спор примерно, да. Често рискувам и нищо хубаво не излиза, но пък и не съжалявам и не се предавам ^^ И при все внимавам как го правя.
А противоречат ли ти?
Мда, разбира се. И се радвам на това.
Е па живи са! Стига де, Марк Твен ли беше казал - в спора се ражда истината!
Ъъъ, само Йо Йо помня (като не става въпрос за играчката) на Илиян, НО знам, че негова е и оная с тупалката! Добра съм бееее
Ейй, ако не беше казал тайно, щях да ти кажа
Хм, мне особено. Под душа предимно разпускам и оставям водата да отмие проблемите и да ми налее решения в главата.
За какво?
Е па...
Пееш ли под душа?
Ооо, да ^^
Аз си пея на мене си, пък тя, ако е там ме слуша, кво да прави
Айде после пак...
Айде, айде, чакам!