Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
heihei написа:Здравейте,
искам да попитам може ли да ми обясните какво трябва да направя за този 2-ри вариант - разменно писмо .. просто не ми е ясно как става цялата тази работа,ако някой може да ми обясни най-подробно какво се прави? къде?до кога .. и всеки ли може да иде на общежитие там ? ще съм ви много благодарна и наистина много се извинявам ако някъде в предните страници вече е писано и обяснено.. но тези 77 страници.. ми се увиждат а и ако няма всичката тази информация ..
Ами това е благодаря предварително !
п.п. и ако може да ми кажете какви са цените там?
Цените в МУ са малко по-ниски от СУ, в ТУ нямам поглед.
Първо, отиваш в Комисията по настаняването на МУ/ТИ и проверяваш дали има свободни места (тва е задължително понеже миналата година за 3 седмици бяха спрели да настаняват студенти на СУ с разменни писма. Второ, отиваш в блок 42Б при КН на СУ и си вземаш разменно писмо. С разменното писмо пак се връщаш в комисията по настаняването на МУ/ТУ и оттам те разпределят в някой блок.
Plchee написа:Мерси шефе а по принцип имало ли е такова нещо преди ?
Всякакви гафове е имало, не знам в твоя случай какво точно е станало, най-добре звънни още утре и разбери къде е проблемът.
Комисията по настаняването на МУ/ТИ къде точно се намира?
Дано това ми е последния въпрос,ако не сигорно цяла каса бири ще те черпя само аз
хаха ама едва ли ще минем само с бири
Martin_Iliev написа:svetlio.varna Искам да те питам дали си наясно, ако се окаже възможно (както си споменал по-горе) да използвам опцията с обменното писмо (при положение че не съм приет на второ класиране за новоприетите студенти), но с течение на обстоятелствата не успея да се настаня в общежитие на друг университет мога ли след това да участвам в Третата класация за общежития на СУ ?
Малко объркано съм го написал, но мисля, че ще ме разбереш
Разбрах те. Няма такива филми, вземеш ли си разменно писмо, СУ вече няма ангажименти към теб. Затова ПРЕДВАРИТЕЛНО се ПРОВЕРЯВА дали има СВОБОДНИ МЕСТА в общежитията на другия университет и чак тогава се взема разменно писмо, от МУ миналата година за 2-3 седмици бяха спрели да приеммат студенти от СУ и УНСС с разменни писма и затова първо се пита и после се действа, а ако има места и си вземете разменно писмо - тогава със сигурност ще ви настанят Имайте предивди, че разменното писмо се издава някъде за около седмица и важи една или две седмици в рамките на които трябва да се настаните.
Дано това ми е последния въпрос,ако не сигорно цяла каса бири ще те черпя само аз
На МУ са в блок 40Б.
На ТУ някой беше писал назад в темата, не се сещам, метни в търсачката да видим какво ще излезе
t_bs написа:Някой 50А 4 етаж
Тука ходя най-много на купони, тва е блокът на правистите, ще се засичаме
На МУ са в блок 40Б.
На ТУ някой беше писал назад в темата, не се сещам, метни в търсачката да видим какво ще излезе
Martin_Iliev написа:svetlio.varna Искам да те питам дали си наясно, ако се окаже възможно (както си споменал по-горе) да използвам опцията с обменното писмо (при положение че не съм приет на второ класиране за новоприетите студенти), но с течение на обстоятелствата не успея да се настаня в общежитие на друг университет мога ли след това да участвам в Третата класация за общежития на СУ ?
Малко объркано съм го написал, но мисля, че ще ме разбереш
Имайте предивди, че разменното писмо се издава някъде за около седмица и важи една или две седмици в рамките на които трябва да се настаните.
Писмото не се издава веднага? Ако отида утре - след седмица ще издадат писмото?
Шест месеца назад, дали ще е плюс или без септември няма значение, важното е всички бележки да са за едни и същи месеца и месеците да са шест. По принцип трябва за март, април, май, юни, юли и август.