Иринка ми е казвала, че ихтиоала много помага в такива случаи...MidwinterSun написа:На възможно най-деликатната от всички деликатни зони![]()
Много е дълбоко, почти не се вижда през кожата. Ако го оставя, ще започне да набира гной. :/ От друга страна и няма как да го изкарам оттам с игла.
За да сме красиви (само за момичета)
Модератор: Плазмодий
Re: За да сме красиви (само за момичета)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Помага, лично се уверих наскоро
Освен ако не става дума за жлеза и тогава ходенето на лекар е задължително. Но едва ли.
Пробвай с ихтиола, изглежда ужасно (прилича на боя за обувки... а, и смърди три пъти по-гадно), но буквално изсмуква в дълбочина. Мдам.
Освен ако не става дума за жлеза и тогава ходенето на лекар е задължително. Но едва ли.
Пробвай с ихтиола, изглежда ужасно (прилича на боя за обувки... а, и смърди три пъти по-гадно), но буквално изсмуква в дълбочина. Мдам.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Не е жлеза, специално се дзверих сума ти време на огледалото, за да се уверя, че почти виждам гадния косъм. И специално проверих местоположението на всички възможни жлези, които съществуват в тази област, и съответно как и къде се проявяват възпаленията им.
Ихтиолът го знам какво представлява. Ако помага за това, евалата
Тумороу уи шел трай, щото ме е страх от лекари и предпочитам да го разкарам в домашни условия 
Ихтиолът го знам какво представлява. Ако помага за това, евалата
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе ако някой друг ще го вади, по-добре да е лекар. Не рискувай!
(не обръщайте внимание на мъжкото присъствие в тази тема
)
(не обръщайте внимание на мъжкото присъствие в тази тема
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ихтиолът помага за такива "операции", спокойно (помня, че и преди време разпространявах тая информация тук). Ама едва ли ще стане с веднъж, да знаеш. И цапа като за световно. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
за кройка и шев ми трябва..., не за да преправя готови дрехи...
la douleur exquise
- andi.borisova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз ползвам услугите на шивачката срещу нас. Намира се в кв. Изгрев, ул. Фр. Ж. Кюри, точно с/у Немското посолство.fak написа:Може ли да ми препоръчете добра шивачка/шивач/ателие в София... без значение от квартала, ше обикалям, ако трябва!
за кройка и шев ми трябва..., не за да преправя готови дрехи...
"Life isn't about finding yourself.
Life is about creating yourself" - George Bernard Shaw
Life is about creating yourself" - George Bernard Shaw
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Има един шивач и в моя квартал - Банишора, ама трябва да видя точно кой блок се водеше. Не знам дали 14 училище ти говори нещо, но като ориентир е там. Не съм си правила много неща там, но до колкото знам е добър.
Ще проверя за точния адрес.
Ще проверя за точния адрес.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Абе, от април насам, Фак все ще си е намерила 
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Ааа, кой знае
Добър шивач трудно се намира
Сори, не съм видяла откога е бил въпроса.
Сори, не съм видяла откога е бил въпроса.
Моля ви, мили дами
, да ми препоръчате бронзант за тяло, понеже от Рила съм хванала тежък аграрен тен, който не се изравнява със слънчевите бани, които правя в момента (а така мразя да се излежавам под слънцето)
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Фак написа:Моля ви, мили дами, да ми препоръчате бронзант за тяло, понеже от Рила съм хванала тежък аграрен тен, който не се изравнява със слънчевите бани, които правя в момента (а така мразя да се излежавам под слънцето)
Здравей, аз лично не ползвам и не съм и ползвала бронзант, но съм чувала добри отзиви за Л'ореал и Нивеа. Все пак добри марки са и двете,сподели после дали е имало добър резултат.
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
фак, за парите дето ще дадеш за бронзант, ще си изравниш тена на солариум без да си преебеш дрехите - просто няма бронзант, който да не цапа, то си е боя.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Да, ама на солариум ще си пребеш кожата.
Аз съм ползвала бронзант на лореал и той не ми цапаше дрехите. Но се нанасяше под формата на лосион, а съм забелязала, че такива много лесно образуват петна.
Има продукти, които стимулират образуването на меланин в кожата и така тенът ти се появява в рамките на няколко дни до седмица-две. При тях няма боя.
Вариант е и просто да използваш скраб за тяло. Като се изжулиш няколко пъти, докато си вземаш душ, аграрният тен ще се поочовечи и разликата няма да бие на очи толкова.
Аз съм ползвала бронзант на лореал и той не ми цапаше дрехите. Но се нанасяше под формата на лосион, а съм забелязала, че такива много лесно образуват петна.
Има продукти, които стимулират образуването на меланин в кожата и така тенът ти се появява в рамките на няколко дни до седмица-две. При тях няма боя.
Вариант е и просто да използваш скраб за тяло. Като се изжулиш няколко пъти, докато си вземаш душ, аграрният тен ще се поочовечи и разликата няма да бие на очи толкова.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.