Размисли и страсти: Цветята на Злото / FlowersOfEvil

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти: Цветята на Злото / FlowersOfEvil

Мнение от Мила »

Абе, Флауърсче, аз така и не ги дочетох, но ако се вярва на Вал - да пълни идиотщини са :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Аз докато ти измисля въпросите, цяла вечност ще мине. Тия дни ме е напуснала музата.

1. Ако ти предложа да ти изплета шал (което аз няма да направя, защото не мога да плета, но да си представим хипотетичната ситуация все пак) и можеш да избираш между червена и зелена прежда, коя би си избрала?
2. А какви шалове харесваш по принцип?
3. Кой е най-полезният ти предмет от ежедневието? Този, с когото не се разделяш, защото дори и да не го използваш постоянно, винаги има вероятност да ти потрябва. (изключваме такива очевидни неща като ключове, портмоне, телефон и т.н. Искам да чуя нещо, което е уникално за теб.)
4. Навън грее слънце. Как ти харесва повече - със или без слънчеви очила?
5. Коя е най-често срещаната материя в гардероба ти? А цвят?
6. Кога се бориш и кога се отказваш?
7. С какво обичаш да пишеш? Молив, химикалка, писалка?
8. Какви са записките ти от лекции обикновено? Подредени и прилежни, разхвърляни и поради това практически неизползваеми, а може би просто липсващи?
9. Скучно ти е и ти се спи, защото е мързелив следобед. Нямаш легло, само стол с бюро, компютър с интернет, книга и поларен суичър, който да превърнеш във възглавница. Какво ще направиш?
10. Мислела ли си си да се татуираш? А обмисляла ли си каква да бъде картинката?

П.П. Подразбира се, че протяжни и обяснителни отговори са силно желателни :)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Мислиш ли, че някой ще посмее да те пита за онова нещо? :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Хахаха, а ако те попитам за онова нещо, ще ми отговориш ли честно? :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ако прочетете отново темата за "онова нещо" бас държа че ще успеете и сами да си отг на въпроса :laie_14:
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

HighHopes написа:До колко е важно за теб първото впечатление, създадено ти от някого?
Понякога нещата са така крещящи, че повече не ми и трябва, макар че съм склонна да "дам нов шанс", ако реша, че не би било загуба на време. Но в повечето случаи изграждам мнение за човека много бавно, като в началото обикновено оставям нeщата, които не са ми допаднали особено, на недоразумението.
HighHopes написа:Сърцето или разумът?
И едното и другото. Без сърце няма любов, без разум няма себеуважение. Важното е да не се опияняваме нито от едното нито от другото и да търсим баланс.
HighHopes написа:Вярваш ли, че приятелството съществува, или всеки човек на първо място гледа себе си? :)
Че аз по принцип смятам, че човек е добре да гледа първо себе си. Не съм сугирна колко общо има това с приятелството. В смисъл май ти разбирам въпроса, просто ми се струва, че е малко неточно формулиран :)
Вярвам в приятелството, да.
Последно промяна от FloWersOfEviL на 15 Сеп 2010, 18:20, променено общо 1 път.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мила написа:Мислиш ли, че някой ще посмее да те пита за онова нещо? :mrgreen:
MidwinterSun написа:Хахаха, а ако те попитам за онова нещо, ще ми отговориш ли честно? :lol:
Момичета, бях вече намислила какво да ви отговоря, но се отказах, след като видях и поста на Инвизи.
Честно, Инвизи, най-малко от теб очаквах да реагираш и то така. Изненадваш ме приятно ^^
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Нали си наясно, че само се гъбаркаме (моето оправдание е, че е 14 септември, вторият най-ужасен ден в годината за един книжар. А Силвия е увредена от правото, тя няма нужда от оправдания :mrgreen:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ее развалих работата .. аз мислех че са сериозни .. кажи тогава какво беше намислила да им отг :P
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Знам, че се гъбаркате (много яка думичка бдв), но толкова хора се гъбаркат вече, че си мисля, че верно се чудят за отговора, което ме навежда на мисълта защо въобще ми задават въпроси и ми четат РиС-овете, като явно въобще не успяват да ме опознаят.

Но, може и да греша ^^

Гъбарк! :flower:

Едит: Инвизи, нещо такова би било 8)
Аватар
HighHopes
Постоянно присъствие
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от HighHopes »

Кое е това "онова нещо"? оО
:bounce: :bounce: :bounce:

Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Оф, чакай, че днеска между 2-3-4 луди майки-първокласнички се зарибих по Мартин Идън, та да те питам:

Смяташ ли, че човек може да съгради себе си, или това какви сме ни е заложено по начало, а после само доразвиваме евентуалния си потенциал (независимо в положителна или отирцателна посока?)
Трябва ли да се променяме в името на любовта? И не става дума за компромиси, а за цялостна промяна на личността и характера само и само да ни харесат?
Ако не беше френски, щеше да е...?
Ако можеше да създадеш шоколад, какъв щеше да е - проценти какао, пълнеж, ала-бала?
А с парфюмът как стоят нещата?
Какви кецки носиш?
А сандалките?
Мислиш ли, че ще преживея утре (в нормално психическо състояние)?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Така, първите ми четири въпроса са:

1. Какво мислиш за чадърите?
2. Имаш ли зелен чадър?
3. Имаш ли сиво-оранжев чадър?
4. Абе, ти, въобще, чадър имаш ли? *вдигната вежда*

След като изясним тази изключително важна тема
следват вторите ми четири въпроса,
които всъщност са три:

1. В личен план какво ти даде и какво ти отне университетът?
2. Според теб как изглежда един луд фен на казахстанското кънтри?
3. Пееш ли си на ум?

:salute:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
SheAndHerDarkness
Да живей словото
Специалност: Индология
Курс: първи

Мнение от SheAndHerDarkness »

Я разкажи за Бодлер. :) Кое е любимото ти стихотворение? А разказ от Малки поеми в проза?
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

MidwinterSun написа:Аз докато ти измисля въпросите, цяла вечност ще мине. Тия дни ме е напуснала музата.
Eхааа, дано дойде, макар че, като гледам добре си се справяш, интересни въпроси ^^
MidwinterSun написа:1. Ако ти предложа да ти изплета шал (което аз няма да направя, защото не мога да плета, но да си представим хипотетичната ситуация все пак) и можеш да избираш между червена и зелена прежда, коя би си избрала?
Принципно бих те оставила ти да решиш сама как и какъв да го направиш, но щом искаш да избирам, то би било червено, защото зелен вече имам, а и това би ме подтикнало да си взема още нещо червено. Нали знаеш - тоалетът на жената започва от чорапогащника :)
MidwinterSun написа:2. А какви шалове харесваш по принцип?
Първо да питам и задължително искам отговор - откъде знаеш, че харесвам шалове? И въобще, защо шалове? Интересно ми стана.
Всъщност даже нямам много, даже хич само 2 са. Не съм мислила особено какво точно харесвам - и плетени, и платнени, не знам, наистина, зависи от шала.
MidwinterSun написа:3. Кой е най-полезният ти предмет от ежедневието? Този, с когото не се разделяш, защото дори и да не го използваш постоянно, винаги има вероятност да ти потрябва. (изключваме такива очевидни неща като ключове, портмоне, телефон и т.н. Искам да чуя нещо, което е уникално за теб.)
Именно полза. Хм. Винаги нося със себе си изолирбанд (навик, останал от ЛАРП-а и приложен в ежедневието) лейкопластчета и запалка, но не ми трябват често, наистина - повече ми искат цигари, отколкото огънче, хаха. Но ти май питаш за нещо по-индивидуално и лично ми се струва. Но пък индивидуалните неща не ми носят точно полза в този смисъл. Ако нещо не съм разбрала, насочи ме, за да отговоря по-точно.
MidwinterSun написа:4. Навън грее слънце. Как ти харесва повече - със или без слънчеви очила?
Нямам никакъв навик да нося очила. Дори, когато имах почти не носех (казвам имах, защото вече не ги бройкам - в ужасно състояние са). Така че без.
MidwinterSun написа:5. Коя е най-често срещаната материя в гардероба ти? А цвят?
Памук. Полиестер, вискоза и лен също се срещат. Тука нямам най - кафяво, зелено и черно.
MidwinterSun написа:6. Кога се бориш и кога се отказваш?
Боря се, докато виждам смисъл, отказвам се когато преценя, че оттадам енергията си напразно.
MidwinterSun написа:7. С какво обичаш да пишеш? Молив, химикалка, писалка?
Маркерчета-тънкописци или както там се наричат. Имам доста, главно на Фабер Кастел. А иначе химикали също, цветни и дебелопишещи задължително.
MidwinterSun написа:8. Какви са записките ти от лекции обикновено? Подредени и прилежни, разхвърляни и поради това практически неизползваеми, а може би просто липсващи?
Подредени и прилежни винаги. Пиша на бели листи и всичко ми е систематизирано по джобове и по папки.
MidwinterSun написа:9. Скучно ти е и ти се спи, защото е мързелив следобед. Нямаш легло, само стол с бюро, компютър с интернет, книга и поларен суичър, който да превърнеш във възглавница. Какво ще направиш?
Най-вероятно ще си оправя фермата набързо, ще прегледам форума, по-интригуващите ме теми и ще легна да почета малко или повечко, зависи колко ми се спи и коя е книгата.
MidwinterSun написа:10. Мислела ли си си да се татуираш? А обмисляла ли си каква да бъде картинката?
Хрумвало ми е, но не искам. Картинката би била нещо много символично и може би разбираемо само от мен. Още ли се двоумиш за себе си?
MidwinterSun написа:П.П. Подразбира се, че протяжни и обяснителни отговори са силно желателни :)
Много се постарах да са такива, специално поради това ти изречение, понеже принципно гледам да съм лаконична. Ако искаш обясняваници и ти се четат, само кажи, ноу проблем. Да пиша - не ме мързи, само да не те мързи да четеш ^^

Извинявайте, че се бавя, но имам и други неща за вършене :) Вниманието ви наистина е голямо, хехе ^^
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”