Размисли и страсти: Цветята на Злото / FlowersOfEvil
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Размисли и страсти: Цветята на Злото / FlowersOfEvil
Абе, Флауърсче, аз така и не ги дочетох, но ако се вярва на Вал - да пълни идиотщини са 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз докато ти измисля въпросите, цяла вечност ще мине. Тия дни ме е напуснала музата.
1. Ако ти предложа да ти изплета шал (което аз няма да направя, защото не мога да плета, но да си представим хипотетичната ситуация все пак) и можеш да избираш между червена и зелена прежда, коя би си избрала?
2. А какви шалове харесваш по принцип?
3. Кой е най-полезният ти предмет от ежедневието? Този, с когото не се разделяш, защото дори и да не го използваш постоянно, винаги има вероятност да ти потрябва. (изключваме такива очевидни неща като ключове, портмоне, телефон и т.н. Искам да чуя нещо, което е уникално за теб.)
4. Навън грее слънце. Как ти харесва повече - със или без слънчеви очила?
5. Коя е най-често срещаната материя в гардероба ти? А цвят?
6. Кога се бориш и кога се отказваш?
7. С какво обичаш да пишеш? Молив, химикалка, писалка?
8. Какви са записките ти от лекции обикновено? Подредени и прилежни, разхвърляни и поради това практически неизползваеми, а може би просто липсващи?
9. Скучно ти е и ти се спи, защото е мързелив следобед. Нямаш легло, само стол с бюро, компютър с интернет, книга и поларен суичър, който да превърнеш във възглавница. Какво ще направиш?
10. Мислела ли си си да се татуираш? А обмисляла ли си каква да бъде картинката?
П.П. Подразбира се, че протяжни и обяснителни отговори са силно желателни
1. Ако ти предложа да ти изплета шал (което аз няма да направя, защото не мога да плета, но да си представим хипотетичната ситуация все пак) и можеш да избираш между червена и зелена прежда, коя би си избрала?
2. А какви шалове харесваш по принцип?
3. Кой е най-полезният ти предмет от ежедневието? Този, с когото не се разделяш, защото дори и да не го използваш постоянно, винаги има вероятност да ти потрябва. (изключваме такива очевидни неща като ключове, портмоне, телефон и т.н. Искам да чуя нещо, което е уникално за теб.)
4. Навън грее слънце. Как ти харесва повече - със или без слънчеви очила?
5. Коя е най-често срещаната материя в гардероба ти? А цвят?
6. Кога се бориш и кога се отказваш?
7. С какво обичаш да пишеш? Молив, химикалка, писалка?
8. Какви са записките ти от лекции обикновено? Подредени и прилежни, разхвърляни и поради това практически неизползваеми, а може би просто липсващи?
9. Скучно ти е и ти се спи, защото е мързелив следобед. Нямаш легло, само стол с бюро, компютър с интернет, книга и поларен суичър, който да превърнеш във възглавница. Какво ще направиш?
10. Мислела ли си си да се татуираш? А обмисляла ли си каква да бъде картинката?
П.П. Подразбира се, че протяжни и обяснителни отговори са силно желателни
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Мислиш ли, че някой ще посмее да те пита за онова нещо? 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Хахаха, а ако те попитам за онова нещо, ще ми отговориш ли честно? 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

ако прочетете отново темата за "онова нещо" бас държа че ще успеете и сами да си отг на въпроса 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Понякога нещата са така крещящи, че повече не ми и трябва, макар че съм склонна да "дам нов шанс", ако реша, че не би било загуба на време. Но в повечето случаи изграждам мнение за човека много бавно, като в началото обикновено оставям нeщата, които не са ми допаднали особено, на недоразумението.HighHopes написа:До колко е важно за теб първото впечатление, създадено ти от някого?
И едното и другото. Без сърце няма любов, без разум няма себеуважение. Важното е да не се опияняваме нито от едното нито от другото и да търсим баланс.HighHopes написа:Сърцето или разумът?
Че аз по принцип смятам, че човек е добре да гледа първо себе си. Не съм сугирна колко общо има това с приятелството. В смисъл май ти разбирам въпроса, просто ми се струва, че е малко неточно формулиранHighHopes написа:Вярваш ли, че приятелството съществува, или всеки човек на първо място гледа себе си?
Вярвам в приятелството, да.
Последно промяна от FloWersOfEviL на 15 Сеп 2010, 18:20, променено общо 1 път.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мила написа:Мислиш ли, че някой ще посмее да те пита за онова нещо?
Момичета, бях вече намислила какво да ви отговоря, но се отказах, след като видях и поста на Инвизи.MidwinterSun написа:Хахаха, а ако те попитам за онова нещо, ще ми отговориш ли честно?
Честно, Инвизи, най-малко от теб очаквах да реагираш и то така. Изненадваш ме приятно ^^
Нали си наясно, че само се гъбаркаме (моето оправдание е, че е 14 септември, вторият най-ужасен ден в годината за един книжар. А Силвия е увредена от правото, тя няма нужда от оправдания
)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
ее развалих работата .. аз мислех че са сериозни .. кажи тогава какво беше намислила да им отг 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Знам, че се гъбаркате (много яка думичка бдв), но толкова хора се гъбаркат вече, че си мисля, че верно се чудят за отговора, което ме навежда на мисълта защо въобще ми задават въпроси и ми четат РиС-овете, като явно въобще не успяват да ме опознаят.
Но, може и да греша ^^
Гъбарк!
Едит: Инвизи, нещо такова би било
Но, може и да греша ^^
Гъбарк!
Едит: Инвизи, нещо такова би било
Оф, чакай, че днеска между 2-3-4 луди майки-първокласнички се зарибих по Мартин Идън, та да те питам:
Смяташ ли, че човек може да съгради себе си, или това какви сме ни е заложено по начало, а после само доразвиваме евентуалния си потенциал (независимо в положителна или отирцателна посока?)
Трябва ли да се променяме в името на любовта? И не става дума за компромиси, а за цялостна промяна на личността и характера само и само да ни харесат?
Ако не беше френски, щеше да е...?
Ако можеше да създадеш шоколад, какъв щеше да е - проценти какао, пълнеж, ала-бала?
А с парфюмът как стоят нещата?
Какви кецки носиш?
А сандалките?
Мислиш ли, че ще преживея утре (в нормално психическо състояние)?
Смяташ ли, че човек може да съгради себе си, или това какви сме ни е заложено по начало, а после само доразвиваме евентуалния си потенциал (независимо в положителна или отирцателна посока?)
Трябва ли да се променяме в името на любовта? И не става дума за компромиси, а за цялостна промяна на личността и характера само и само да ни харесат?
Ако не беше френски, щеше да е...?
Ако можеше да създадеш шоколад, какъв щеше да е - проценти какао, пълнеж, ала-бала?
А с парфюмът как стоят нещата?
Какви кецки носиш?
А сандалките?
Мислиш ли, че ще преживея утре (в нормално психическо състояние)?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Така, първите ми четири въпроса са:
1. Какво мислиш за чадърите?
2. Имаш ли зелен чадър?
3. Имаш ли сиво-оранжев чадър?
4. Абе, ти, въобще, чадър имаш ли? *вдигната вежда*
След като изясним тази изключително важна тема
следват вторите ми четири въпроса,
които всъщност са три:
1. В личен план какво ти даде и какво ти отне университетът?
2. Според теб как изглежда един луд фен на казахстанското кънтри?
3. Пееш ли си на ум?

1. Какво мислиш за чадърите?
2. Имаш ли зелен чадър?
3. Имаш ли сиво-оранжев чадър?
4. Абе, ти, въобще, чадър имаш ли? *вдигната вежда*
След като изясним тази изключително важна тема
следват вторите ми четири въпроса,
които всъщност са три:
1. В личен план какво ти даде и какво ти отне университетът?
2. Според теб как изглежда един луд фен на казахстанското кънтри?
3. Пееш ли си на ум?
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- SheAndHerDarkness
- Да живей словото
- Специалност: Индология
- Курс: първи
Я разкажи за Бодлер.
Кое е любимото ти стихотворение? А разказ от Малки поеми в проза?
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Eхааа, дано дойде, макар че, като гледам добре си се справяш, интересни въпроси ^^MidwinterSun написа:Аз докато ти измисля въпросите, цяла вечност ще мине. Тия дни ме е напуснала музата.
Принципно бих те оставила ти да решиш сама как и какъв да го направиш, но щом искаш да избирам, то би било червено, защото зелен вече имам, а и това би ме подтикнало да си взема още нещо червено. Нали знаеш - тоалетът на жената започва от чорапогащникаMidwinterSun написа:1. Ако ти предложа да ти изплета шал (което аз няма да направя, защото не мога да плета, но да си представим хипотетичната ситуация все пак) и можеш да избираш между червена и зелена прежда, коя би си избрала?
Първо да питам и задължително искам отговор - откъде знаеш, че харесвам шалове? И въобще, защо шалове? Интересно ми стана.MidwinterSun написа:2. А какви шалове харесваш по принцип?
Всъщност даже нямам много, даже хич само 2 са. Не съм мислила особено какво точно харесвам - и плетени, и платнени, не знам, наистина, зависи от шала.
Именно полза. Хм. Винаги нося със себе си изолирбанд (навик, останал от ЛАРП-а и приложен в ежедневието) лейкопластчета и запалка, но не ми трябват често, наистина - повече ми искат цигари, отколкото огънче, хаха. Но ти май питаш за нещо по-индивидуално и лично ми се струва. Но пък индивидуалните неща не ми носят точно полза в този смисъл. Ако нещо не съм разбрала, насочи ме, за да отговоря по-точно.MidwinterSun написа:3. Кой е най-полезният ти предмет от ежедневието? Този, с когото не се разделяш, защото дори и да не го използваш постоянно, винаги има вероятност да ти потрябва. (изключваме такива очевидни неща като ключове, портмоне, телефон и т.н. Искам да чуя нещо, което е уникално за теб.)
Нямам никакъв навик да нося очила. Дори, когато имах почти не носех (казвам имах, защото вече не ги бройкам - в ужасно състояние са). Така че без.MidwinterSun написа:4. Навън грее слънце. Как ти харесва повече - със или без слънчеви очила?
Памук. Полиестер, вискоза и лен също се срещат. Тука нямам най - кафяво, зелено и черно.MidwinterSun написа:5. Коя е най-често срещаната материя в гардероба ти? А цвят?
Боря се, докато виждам смисъл, отказвам се когато преценя, че оттадам енергията си напразно.MidwinterSun написа:6. Кога се бориш и кога се отказваш?
Маркерчета-тънкописци или както там се наричат. Имам доста, главно на Фабер Кастел. А иначе химикали също, цветни и дебелопишещи задължително.MidwinterSun написа:7. С какво обичаш да пишеш? Молив, химикалка, писалка?
Подредени и прилежни винаги. Пиша на бели листи и всичко ми е систематизирано по джобове и по папки.MidwinterSun написа:8. Какви са записките ти от лекции обикновено? Подредени и прилежни, разхвърляни и поради това практически неизползваеми, а може би просто липсващи?
Най-вероятно ще си оправя фермата набързо, ще прегледам форума, по-интригуващите ме теми и ще легна да почета малко или повечко, зависи колко ми се спи и коя е книгата.MidwinterSun написа:9. Скучно ти е и ти се спи, защото е мързелив следобед. Нямаш легло, само стол с бюро, компютър с интернет, книга и поларен суичър, който да превърнеш във възглавница. Какво ще направиш?
Хрумвало ми е, но не искам. Картинката би била нещо много символично и може би разбираемо само от мен. Още ли се двоумиш за себе си?MidwinterSun написа:10. Мислела ли си си да се татуираш? А обмисляла ли си каква да бъде картинката?
Много се постарах да са такива, специално поради това ти изречение, понеже принципно гледам да съм лаконична. Ако искаш обясняваници и ти се четат, само кажи, ноу проблем. Да пиша - не ме мързи, само да не те мързи да четеш ^^MidwinterSun написа:П.П. Подразбира се, че протяжни и обяснителни отговори са силно желателни
Извинявайте, че се бавя, но имам и други неща за вършене