Първокурсници 2010/2011

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Първокурсници 2010/2011

Мнение от Мила »

angeloff написа:
Мила написа:Бе вие хубаво сте готови да жертвате, ама не се ли замисляте, че ще имате съквартиранти?!
Те нямат право на мнение, ако не са от наш'та партия :blackeye:
Пич, яко проблеми ще си имаш с това мислене. :|
you have to keep
breaking your heart
until it opens
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Мила написа:
angeloff написа:
Мила написа:Бе вие хубаво сте готови да жертвате, ама не се ли замисляте, че ще имате съквартиранти?!
Те нямат право на мнение, ако не са от наш'та партия :blackeye:
Пич, яко проблеми ще си имаш с това мислене. :|
:pale:
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Insane
В началото бе словото

Мнение от Insane »

Колегиии ,има ли ентусиасти за новите преживявания, заредени с много смях и положителни емоции?!:)Аз, както винаги ,последна разбирам какво се случва,така че да се представя..Казвам се Пламена,приета съм журналистика редовно - първо желание с бал 27.63.Преди всичко не се взимам на сериозно,обичам да се шегувам и не съм особено умна ахахах.Избрах журналистиката,защото винаги съм знаела,че тези мои "качества" , приказливост и отплеснатост ,трябва да се използват някъде ахахха

ии един фейсбук http://www.facebook.com/profile.php?id=1834405405
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Вече водим ли се официално студенти, и можем ли да сме стажанти, ако има къде естествено.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Ghost____rider
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ghost____rider »

Такааа аз откриването го изпуснах , а сега кога отново трябва да появим във ФЖМК , моля за малко подробности какво следва нататък ? защото информацията е оскъдна като киселото мляко през голямата депресия
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
Аватар
Petia Karabiberova
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от Petia Karabiberova »

Връзки с обществеността, бал 27.56, първо желание :))) Ползвам фейсбук (като средностатистически българин) --> http://www.facebook.com/?ref=home#!/pro ... 1421384793 :)
Dreamers may leave, but they're here ever after...
mozyk
В началото бе словото

Мнение от mozyk »

Здравейте,казвам се Цвета и съм приета ВО . Успех на всички във факултета ! До скоро,колеги :Р
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Здравейте. Георги, приятно ми е. ВО редовно. http://www.facebook.com/home.php?#!/gagata.georgiev
Далавера ли е?
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Как е колеги, нямаме търпение да свършим бакълавърствто и да запишем магистратура по лайфстайл журналистика, а?
http:\\bsskg.wordpress.com
fanity_stz
В началото бе словото

Мнение от fanity_stz »

Връзки с обществеността - редовно :) fanity333 ми е скайпа, а http://www.facebook.com/profile.php?id= ... =603390339 това фб :)
Това, което не ме убива ме прави по-силен :)))
Аватар
Momchi
В началото бе словото

Мнение от Momchi »

ssk написа:
Momchi написа:П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят 8)
Нищо, че не съм ходил на мачовете на Доростол и съм много против всичките пари, които изля общината за футбол, мерси :)

А колкото до купона за откриването съм готов да жертвам моето общежитие още на втория ден от пристигането ми. Само всеки да си носи прилични количества алкохол, чаши, столчета, музика, и мезе (соленки или чорапи|царевички|).

Само предупреди дали ще има фейсконтрол и колко ( бутилки ) ще е входа ... Да няма изненадани (не)приятно :lol:
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
vetzy
В началото бе словото

Мнение от vetzy »

Momchi написа:
angeloff написа:За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.

А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.

А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин :twisted:

П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам. :lol:

Поздравления :D Хубаво е, че имаш ясна цел, и я гониш, евала .. Иначе си първият тук, който виждам се интересува от футбол, мислех си, че май съм само аз ...

За Касабов си прав, личи си стилът на старата школа, но с "полувисоките" центрирания и "амбивалентни" неща в коментара си ме кара много често да давам "mute"..Иначе някакви клубни ориентации ? Моята сигурно си личи от аватара...И кажи к'во става с тоя Дунав, защо го закриха, нещо мътна работа ми се стори - до преди седмица-две неизвестният бизнесмен спасява отбора... а сега - фалит. Поздрави от Монтана :D :salute:

П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят 8)
Значи ставаме трима феновете на футбола, макар че честно да си кажа повече ме влекат волейболът и баскетболът.А Борето Касабов днес добави нещо новаторско с коментара си- на мача Ман Юн Рейнджърс към края на второто полувреме изръси "Играчите на Рейнджърс задъжаха топката в полето на домакините СКАНДАЛНО дълго" или нещо от тоя род.С баща ми се спукахме от смях.
Иначе аз се казвам Иво и бях приет ВО на първо класиране второ желание и съм много много доволен.Пожелавам успех на всички, а със ангелофф ще поспорим кой ще стане най-свестният спортен журналист в БГ :P
Аватар
Momchi
В началото бе словото

Мнение от Momchi »

vetzy написа:
Momchi написа:
angeloff написа:За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.

А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.

А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин :twisted:

П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам. :lol:

Поздравления :D Хубаво е, че имаш ясна цел, и я гониш, евала .. Иначе си първият тук, който виждам се интересува от футбол, мислех си, че май съм само аз ...

За Касабов си прав, личи си стилът на старата школа, но с "полувисоките" центрирания и "амбивалентни" неща в коментара си ме кара много често да давам "mute"..Иначе някакви клубни ориентации ? Моята сигурно си личи от аватара...И кажи к'во става с тоя Дунав, защо го закриха, нещо мътна работа ми се стори - до преди седмица-две неизвестният бизнесмен спасява отбора... а сега - фалит. Поздрави от Монтана :D :salute:

П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят 8)
Значи ставаме трима феновете на футбола, макар че честно да си кажа повече ме влекат волейболът и баскетболът.А Борето Касабов днес добави нещо новаторско с коментара си- на мача Ман Юн Рейнджърс към края на второто полувреме изръси "Играчите на Рейнджърс задъжаха топката в полето на домакините СКАНДАЛНО дълго" или нещо от тоя род.С баща ми се спукахме от смях.
Иначе аз се казвам Иво и бях приет ВО на първо класиране второ желание и съм много много доволен.Пожелавам успех на всички, а със ангелофф ще поспорим кой ще стане най-свестният спортен журналист в БГ :P
Мани, то не беше мач ... по-скоро дърворезба.Ама за жалост и това го има - един отбор се опитва да играе, а 10 дърваря/косача са паркирали автобуса пред вратата и не си излизат от половината, камо ли да помислят за голово положение.
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
Аватар
Wild Child
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Wild Child »

С мен ставаме 4има феновете на футбола :mrgreen: Едно момиче за цвят да има :mrgreen:
И аз снощи се прецаках да гледам Манчестър и дърварите от Глазгоу, които демонстрираха абсулютен анифутбол- всички отзад, а напред каквото стане... :scratch: голяма мъка беше...Тази вечер ще рискувам с Байрама и Рома :mrgreen:
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

+1 за футбола. Не случайно влизам в СУ с есе, представляващо 7 страници футболен коментар.
Далавера ли е?
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”