Допълнителен прием II етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
deny
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап

Мнение от deny »

mina_k написа:което означава,че не мога!иначе трябва да си изгубя първоначалното място!но пък сигурни ли сте за това,защото при необходими документи пише молба и копие от диплома???
Измислено е по този начин, защото за освободените места в подобни случаи ще трябва да се прави отделен прием Ако няма правила това може да продължи до февруари. :cyclopsani:
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

deny написа:
white_cat написа:Записахте ли се вече, и как е има ли голяма опашка? :connie_finishline:
Имаше много голяма опашка. Чаках повече от два часа
Мерси за отговора,питам защото утре имам възможност да ида.
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
asenar
В началото бе словото

Мнение от asenar »

А мога ли да използвам резултатите от 2-те матури :)
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

wendy написа:да, обаче аз не се записах..
и майка ми ми намила тука " върви, пробвай се, може да стане" и се чудя дали наистина да не пробвам :roll:
По дяволите какво още чакаш отивай и се записвай нищо не ти коства,поне ще знаеш ,че си направила всичко което зависи от теб иначе ще те измъчва вечно това ,,АКО и ДАЛИ,, ОТИВАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Мии да :) Да отива да записва, пък после ако не й харесва, което ще учи, има винаги възможност за преместване.
PS.: Когато нещо още не е свършило, винаги надеждата трябва да Ви крепи, че всичко ще се оправи! Тъй че рискувайте, нищо не губите, а само може да спечелите! :)
Последно промяна от Кристиян на 14 Сеп 2010, 08:47, променено общо 1 път.
Аватар
Elyon
В началото бе словото

Мнение от Elyon »

и аз много се чудя дали има смисъл да се разкарвам до там с моя умрял бал даже има рима :lol: при положение, че дори не искам редовно, а задочно :?
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
rock--
В началото бе словото

Мнение от rock-- »

Аз имам един въпрос относно свободните места за задочна форма.Каква е процедурата ако след това те приемат задочно?Тъй като очните ще свършат преди да си приет?примерно библиотечните науки задочно почват средата на септември и свърват края на септември а обевяват резултатите на 24 септември
LExTerr
В началото бе словото

Мнение от LExTerr »

Опитвал ли се е някой от записалите се вчера да влезе в персонална информация, защото на мен ми дава Некоректно въведени данни! Моля повторете!
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

LExTerr написа:Опитвал ли се е някой от записалите се вчера да влезе в персонална информация, защото на мен ми дава Некоректно въведени данни! Моля повторете!
Така изписва при всички първоначално,изчакай до 24 тогава ще излезнат резултатите. :bom:
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
Катето
В началото бе словото
Специалност: Руска филология.

Мнение от Катето »

LExTerr написа:Опитвал ли се е някой от записалите се вчера да влезе в персонална информация, защото на мен ми дава Некоректно въведени данни! Моля повторете!
Еха, много бързате :mrgreen:
Руска филология-1 курс.
Daniel Pol
В началото бе словото

Мнение от Daniel Pol »

Здравейте!Искам да попитам и тук:ще има ли общежития за студенти,приети след допълнителния прием-2 етап?Аз вече създадох тема по този въпрос,но пиша и тук,защото наистина не остана време,а ми е спешно.
А също така да попитам:приеха ме на 1 желание История,но аз се отказах.Сега като подавам документите за втория етап на допълнителния прием трябва ли да предавам служебна бележка с резултат от кандидатстудентските изпити,положени в друго ВУ, валиден за съответната специалност,или бележката с входящия ми номер от първото класиране ще е е достатъчен?
Поздрави
valantina
В началото бе словото

Мнение от valantina »

Здравейте! Искам да попитам как стоят нещата с хорариума и тн? Защото трябва да започна работа утре и ще съм на смени(до обяд и следобяд), а ако ме приемат (сега и аз чакам резултатите от това класиране) не знам как точно ще ги съчетавам тези неща. Затова искам да ви питам има ли хорариум и дали се следи много стриктно кой ходи на лекции и кой не? Защото няколко човека ми казаха, че трябва да имаш определена посещаемост на лекциите, ако не те късат. И примерно ако някой знае дали за работещите има различен брой лекции или нещо?
Благодаря предварително за отговора.
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии

Мнение от lindorcheto »

Софийски университет "Св. Климент Охридски" обявява допълнителен прием на студенти за учебната 2010/2011 година.

Условия за кандидатстване:

Кандидати на СУ, които не са класирани за студенти в Университета;
Кандидати, които не са участвали в кампанията на Университета
.

@Daniel Pol-не съм сигурна,но ако вече си бил приет в СУ май не можеш да кандидатстваш за ІІ етап....Поне като чета правилата,така излиза.
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

@valantina:

Ами по принцип в СУ не се следи много за посещаемост, но за всеки преподавател си е различно. Задължително е обаче да присъстваш на упражненията и контролните. А и как ще си учиш за сесията, ако не си ходила почти на лекции?
Компютърни науки 1 курс
valantina
В началото бе словото

Мнение от valantina »

Аз ще си ходя на лекции винаги, когато не съм на работа, демек или сутрин или следобяд. И благодаря много за отговора :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”