Ох, все ме питат и все не знам какво точно да отговоря. Не слушам точно конкретен стил. Вероятността да ми хареса коя да е песен си я има.. намеря ли нещо за себе си в нея я харесвам.
Това беше като цяло. Иначе обикновено съм на вълни и периоди. В момента още не ме е пуснала тази от Спирит-а и в същото време ми е меланхолично такова..
сър Прах написа:На какво си играеше като беше малка?
Като малка любимата ми игра беше гама, много я игрехме в училище. А ако не говорим за групови игри, много обичах да си обикалям, да се катеря по дърветата, да ги научавам, да ям сливи и ябълки и каквото там расте. С кукли не съм играла особено, прекалено бяха статични, като че въображението ми работи повече в движение.
Ivo Penev написа:та.. колко са на брой цветята
Едно или много.. според настроението.
invisible написа:оф пак ли ти .. направо ми писна от тебе
Не ми спами темата!!!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Върху колко възглавници спиш?
Какво сънуваш?
Пластични операции, мнение?
3 неща, без които не можеш...
Как щеше да ме накажеш, ако бях казала, че не харесвам Heroes?
Понякога шантави сънища, понякога нищо или поне не го помня. А понякога.. пълни глупости.., които или са ми смешни или малко ме отчайват, защото съм осъзнала причината да ги сънувам.
сър Прах написа:Пластични операции, мнение?
Всеки е свободен да прави със себе си каквото иска. Никого не съдя, вече даже не се и изненадвам особено.
сър Прах написа:3 неща, без които не можеш...
Именно неща? Напоследък стигнах до извода, че не е хубаво да се привързваш прекалено много към някакви неща, защото всичко е временно и боли ако/като ю нийд ту лет дем гоу. За сега не успявам особено, така че:
- пианото
- бележника ми тире дневник тире органайзер тире МПТ(винаги ли са 5 стотинки? аз пък ще дам шоколад на Силвия)
- "Триумфалната арка" - това е абсолютно временно, но сега имам нужда да си я препрочитам.
сър Прах написа:Как щеше да ме накажеш, ако бях казала, че не харесвам Heroes?
Защо да те наказвам? Щях да те питам какво не ти е харесало.
The Stig написа:Защо избра стопанско управление с френски? Как ти е френския?
Честно, мама го избра. Аз самата не знаех към какво да се насоча, знаех само какво няма да е. Тя ме посъветва познавайки ме и аз я послушах. Или питаш защо именно с френски? Защото ми харесва, а и съм завършила ФЕГ и не исках да губя езика. Френският не е parfait, но се справям. И все пак долавям странен привкус от този въпрос, същият, който имаше и когато ми го зададе Све.. хм..
The Stig написа:Има ли нещо, което да не може да се купи?
Тук ще си цитирам стария подпис:
"Всичко, което може да се уреди с пари, е евтино."
Е. М. Ремарк
А останалото.. останалото е естетика.
The Stig написа:В този ред на мисли, кое върти света - парите или сексът?
Красотата!
The Stig написа:Имаш ли си кауза?
Кауза не. Имам желания, за които не съм намерила съмишленици, че да се превърне в кауза.
The Stig написа:После пак
Чакам!