Робърт Дауни Дж. и Том Ханкс. Абсолютно невъзможно ми е да реша кой ме кефи повече (като актьор, де - иначе за фасон ми е ясно).
Най-любим спортист?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Хавиер Бардем. Убийте ме с камъни, гади ми се, когато го гледам. Затова и не го гледам, де.
Най-първа любов? Я да видим кой какво ще си спомни от детската градина...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Wrapped на Глория Естефан (inlove) (inlove) (inlove), по Радио 1 преди 15 минути.
Най-емблематичната личност, с която свързваш детството си?
Сър Джеймс Пол Маккартни... Ясно че звучи странно, ам' още си спомням, как гледах "Let it be" по Канал 1 на стария огромен телевизор (който сега не ми изглежда никак голям) "Велико Търново"...
Най-дълбоката (смислено) песен, която знаеш?
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.