http://www.fmi.uni-sofia.bg/
ПП и е подфорум на ФМИ, тук няма дати за другите факултети
Модератори: Methuselah, thegirl

Ееее... ако са само тия 2 дни как така имам колеги, които вече са се записали? Плюс това толкова народ ще се извие пред касата и пред 111. Те с тъпото си работно време не знам за един работен ден дали и 1/4 ще оправят.Victoria написа:Двата дни само.

Как така, най-ранната дата за записване дето виждам е 16-ти? Иначе може и да не направят проблем, ако се запишеш на друга дата, но на колеги се е случвало да им мрънкат и да ги връщат. (говоря за миналогодишни записвания)Armin^^ написа:Ееее... ако са само тия 2 дни как така имам колеги, които вече са се записали? Плюс това толкова народ ще се извие пред касата и пред 111. Те с тъпото си работно време не знам за един работен ден дали и 1/4 ще оправят.Victoria написа:Двата дни само.

Приятел чети преди да говориш. Приемно време: 9:00 – 12:00 и 13:00 – 16.30.Armin^^ написа:Ееее... ако са само тия 2 дни как така имам колеги, които вече са се записали? Плюс това толкова народ ще се извие пред касата и пред 111. Те с тъпото си работно време не знам за един работен ден дали и 1/4 ще оправят.Victoria написа:Двата дни само.

Но само тези на касата, а след това на опашката пред 111 трябва да си чакате като другите.Armin^^ написа:Платете по банков, пререждате всички на опашката.
А и тъй като при касиерката, платилите по банков път ги обработва друг човек ( не жената, при която се плаща на ръка ), точно когато аз си плащах се беше получило така, че за плащане кеш чакахме 2 души, а по банков път бяха 5-6 и те си чакаха на опашкаthegirl написа:Но само тези на касата, а след това на опашката пред 111 трябва да си чакате като другите.Armin^^ написа:Платете по банков, пререждате всички на опашката.