Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Уфф, аз не преполагах, че толкова монотонно ще мине сега вечерта. Лягам си. Очаквах Рая, Ти, Найтуиш да скачате, да не говорим за досегашните
Цинди и Енерджи за какво ги няма? Защото се сетиха отнапред, а аз и без това си цъкам нета и реших да ви видя.
Та лека. Пиши до утре, каквото искаш, аз веднага ще се джойнна ранни зори и ще те опровергавам теб, трети, пети...
За финал на вечерта:
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ за Фронта на съпротивата!
Цинди и Енерджи за какво ги няма? Защото се сетиха отнапред, а аз и без това си цъкам нета и реших да ви видя.
Та лека. Пиши до утре, каквото искаш, аз веднага ще се джойнна ранни зори и ще те опровергавам теб, трети, пети...
За финал на вечерта:
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ за Фронта на съпротивата!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
александра ви го каза, бре юнаци! като толкова ви сърбеше да ставате модове, защо не си пооворихте с димо и с който трябва без да занимавате целия форум с това и да парадирате ?
сега мислите ли , че всичките тия спорове не са флудене?
и мислите ли , че не настройвате голяма част от потребителите на форума срещу себе си, а? защото може рая и найтуиш да са заедно , ама към тях има и много хора , които ще ги подкрепят.
това не е идеята на модераторството-взимайте пример от алхимикът и се учете
айде, стига вече сте занимавали целия форум с безмислици- или ставайте по-бързичко модератори, или се успокойте.
ааааа, по темата- НЕ МИ ТРЯБВАТ НОВИ МОДЕРАТОРИ, ( подкрепям само нрг, ) , уважавам си старите и мисля , че няма нужда от нови , пон ене от тези.
сега мислите ли , че всичките тия спорове не са флудене?
и мислите ли , че не настройвате голяма част от потребителите на форума срещу себе си, а? защото може рая и найтуиш да са заедно , ама към тях има и много хора , които ще ги подкрепят.
това не е идеята на модераторството-взимайте пример от алхимикът и се учете
айде, стига вече сте занимавали целия форум с безмислици- или ставайте по-бързичко модератори, или се успокойте.
ааааа, по темата- НЕ МИ ТРЯБВАТ НОВИ МОДЕРАТОРИ, ( подкрепям само нрг, ) , уважавам си старите и мисля , че няма нужда от нови , пон ене от тези.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Nightwish просто излезе с приятелиiliyan написа: Найтуиш спря ли? Спря, поне за момент. Поне за общежитията.
За твое сведение съм била повече от два дена в Студентски град.При това съм говорила с достатъчно студенти от СУ(въобще не включвам съфорумците в това число) за да знам какво според тях трябва да бъде променено.iliyan написа:Почти две години съм в Студентски град, а Найтуиш два дни не е била тук. Да се разкара.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Божеееее, кръстя се три пъти. Аз чаршафи не поствам. Всичките ми мнения се позовават на факти и не са чуждо мислене, а лично мое.kokteil_molotow написа:това не е идеята на модераторството-взимайте пример от алхимикът
И какво трябва да стане? Всяка сутрин да ти носят кафенце и да ти запалят цигарката. Ами омари и калмари за обяд? Или чеверме за вечеря? Също и алуминиева дограма по стаите, да ни ти духа и.... ай си гледай работата.nightwish написа:за да знам какво според тях трябва да бъде променено.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Не е истина .. до преди малко си мислех, че е нужно малко почистване и занапред повече леки предупредителни санкции на прекаляването, но не и "чистки" и тям подобни изцепки. Сега като ви прелистих смешните мненийца, не диктатура, ми профилактика от 1-месечно НЕфункциониране му трябва на тоя форум, току виж позабравили инфантилните си навици някои хора. Включително и настоящите кандидати. Нищо лично, Илияне, но само си погледни последните десет мнения братче - бива бива лигавене, ама вашто неизживяно детство взима връх вече над всичко.
Затова - празна бюлетина
Затова - празна бюлетина
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър