Допълнителен прием II етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап

Мнение от aikaeimin »

lupito написа:и сега какво ... тези , които са приети на 2ро класиране някаква специалност,която не искат (като мен) и не са се записали студенти в СУ сега не могат да участват в това класиране така ли? няма ли някакъв вариант да се отпишем и пак да се запишем :D ако трябва нови 30лв ще се внесат,хаха :)
Не може.
Да сте мислили овреме.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
samosega
В началото бе словото
Специалност: cccccccc

Мнение от samosega »

Абе кой ви каза че максималния бал е 18 и не се гледат оценки от дипломата.......

Никъде не го пише , не говорете без да го пише черно на бяло....
Аватар
lupito
В началото бе словото

Мнение от lupito »

aikaeimin написа:
lupito написа:и сега какво ... тези , които са приети на 2ро класиране някаква специалност,която не искат (като мен) и не са се записали студенти в СУ сега не могат да участват в това класиране така ли? няма ли някакъв вариант да се отпишем и пак да се запишем :D ако трябва нови 30лв ще се внесат,хаха :)
Не може.
Да сте мислили овреме.
хаа,че кой да ти знае ,че ще има такива глупости ... аз ако знаех щях ли да пиша някви тъпи специалности ей така :evil:
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото

Мнение от mishimladenova »

В отговор на тази цялата тема ще кажа че това ,което става с тези 3 и 4 класирания ,е пълна ама пъъъъъъъъъъъъъъъъъъълнааааааа глупост!!!!! Кой нормален ще допусне някви тъпанари да влязат да учат ,а тези които не им достигат някакви мижави стотни те да не могат да си влезнат в желаните специалности!! И как така може да се кандидатства с оценка от друг университет,като може някой да иде в забутаното Русе например или да си изкара ей така оценка в друг шибан иниверситет и да влезе в СУ??!?!!? Извинете ама колкото и празни места да има според мен тва е недопустимо! Защо балът се намяля?! Тези,които са влезли на 1 класиране журналистика,психология,културология... са се мъчили за хубави оценки, а сега защото имало места и се пускат тези които не им пука кво ще стане?! Защо още на 1 и 2 класиране не се сетихте да дадете места, а сега с балове (някой беше писал 10 и нещо си) претендират за тези специалности? как така ние ще треперим да не си изпуснем мястото и да сме принудени да запишем,а накрая обявяват свободни места?!?!?!?!?!?!?!?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Съмтаймс уин, съмтаймс люн... :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото

еми добре че университетът разчита на името си щото само то му е останало.....
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от aikaeimin »

lupito написа:хаа,че кой да ти знае ,че ще има такива глупости ... аз ако знаех щях ли да пиша някви тъпи специалности ей така :evil:
Това не е извинение за малоумната практика да се 'пишат тъпи специалности просто ей-така', за да може после да се хвалите на родата, че ще учите за 'вишу'. В състезателния картон следва да се попълват специалности, които искате да учите, не някакви случайно попаднали ви пред погледа такива.
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото

ми кво 1 ли да пише
Аватар
lupito
В началото бе словото

Мнение от lupito »

писах специалности,които искам да уча- да и накрая сложих една просто така , някакъв краен вариант ... е в крайна сметка само за нея ми стигна балът и се записах в друг университет... но ме е яд, защото сега някви си хора, които не са приети нищо на 2ро класиране ще влязат в специалности за които хора , които ден и нощ са учили няма да могат , пффффффффффф!
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

@lupito продължаваш си в крайна сметка в Университета, в който си в момента. Пък ако ли не искаш, можеш съвсем спокойно да кандидатстваш догодина в СУ и да те приемат, където искаш! Нищо не е загубено в крайна сметка! ;)
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от aikaeimin »

mishimladenova написа:ми кво 1 ли да пише
Защо не?
Аватар
Elyon
В началото бе словото

Мнение от Elyon »

уффф чудя се има ли смисъл да подавам молба (балът ми е 22.89 или 10.89 по новото балообразуване) за журналистика или PR, защото незнайно как пише, че има 4 места :shock: :shock: :shock: по-принцип искам задочно :|
Последно промяна от Elyon на 12 Сеп 2010, 20:52, променено общо 1 път.
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

mishimladenova написа:В отговор на тази цялата тема ще кажа че това ,което става с тези 3 и 4 класирания ,е пълна ама пъъъъъъъъъъъъъъъъъъълнааааааа глупост!!!!! Кой нормален ще допусне някви тъпанари да влязат да учат ,а тези които не им достигат някакви мижави стотни те да не могат да си влезнат в желаните специалности!! И как така може да се кандидатства с оценка от друг университет,като може някой да иде в забутаното Русе например или да си изкара ей така оценка в друг шибан иниверситет и да влезе в СУ??!?!!? Извинете ама колкото и празни места да има според мен тва е недопустимо! Защо балът се намяля?! Тези,които са влезли на 1 класиране журналистика,психология,културология... са се мъчили за хубави оценки, а сега защото имало места и се пускат тези които не им пука кво ще стане?! Защо още на 1 и 2 класиране не се сетихте да дадете места, а сега с балове (някой беше писал 10 и нещо си) претендират за тези специалности? как така ние ще треперим да не си изпуснем мястото и да сме принудени да запишем,а накрая обявяват свободни места?!?!?!?!?!?!?!?

мда моя бал е 10 и нещо си,но не претендирам за нито една от гореопоменатите специалности....и явно има "нормални"които да допуснат "някви тъпанари" ....ето че и ти учиш ;)
dreamlife
В началото бе словото

Мнение от dreamlife »

много ме забавлявате.... :oops:
gopeto
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от gopeto »

А тези които са приети в друг университет могат ли да участват и ако ги приемат да се запишат в СУ.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”