Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
lupito написа:и сега какво ... тези , които са приети на 2ро класиране някаква специалност,която не искат (като мен) и не са се записали студенти в СУ сега не могат да участват в това класиране така ли? няма ли някакъв вариант да се отпишем и пак да се запишем ако трябва нови 30лв ще се внесат,хаха
Не може.
Да сте мислили овреме.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
lupito написа:и сега какво ... тези , които са приети на 2ро класиране някаква специалност,която не искат (като мен) и не са се записали студенти в СУ сега не могат да участват в това класиране така ли? няма ли някакъв вариант да се отпишем и пак да се запишем ако трябва нови 30лв ще се внесат,хаха
Не може.
Да сте мислили овреме.
хаа,че кой да ти знае ,че ще има такива глупости ... аз ако знаех щях ли да пиша някви тъпи специалности ей така
В отговор на тази цялата тема ще кажа че това ,което става с тези 3 и 4 класирания ,е пълна ама пъъъъъъъъъъъъъъъъъъълнааааааа глупост!!!!! Кой нормален ще допусне някви тъпанари да влязат да учат ,а тези които не им достигат някакви мижави стотни те да не могат да си влезнат в желаните специалности!! И как така може да се кандидатства с оценка от друг университет,като може някой да иде в забутаното Русе например или да си изкара ей така оценка в друг шибан иниверситет и да влезе в СУ??!?!!? Извинете ама колкото и празни места да има според мен тва е недопустимо! Защо балът се намяля?! Тези,които са влезли на 1 класиране журналистика,психология,културология... са се мъчили за хубави оценки, а сега защото имало места и се пускат тези които не им пука кво ще стане?! Защо още на 1 и 2 класиране не се сетихте да дадете места, а сега с балове (някой беше писал 10 и нещо си) претендират за тези специалности? как така ние ще треперим да не си изпуснем мястото и да сме принудени да запишем,а накрая обявяват свободни места?!?!?!?!?!?!?!?
lupito написа:хаа,че кой да ти знае ,че ще има такива глупости ... аз ако знаех щях ли да пиша някви тъпи специалности ей така
Това не е извинение за малоумната практика да се 'пишат тъпи специалности просто ей-така', за да може после да се хвалите на родата, че ще учите за 'вишу'. В състезателния картон следва да се попълват специалности, които искате да учите, не някакви случайно попаднали ви пред погледа такива.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
писах специалности,които искам да уча- да и накрая сложих една просто така , някакъв краен вариант ... е в крайна сметка само за нея ми стигна балът и се записах в друг университет... но ме е яд, защото сега някви си хора, които не са приети нищо на 2ро класиране ще влязат в специалности за които хора , които ден и нощ са учили няма да могат , пффффффффффф!
@lupito продължаваш си в крайна сметка в Университета, в който си в момента. Пък ако ли не искаш, можеш съвсем спокойно да кандидатстваш догодина в СУ и да те приемат, където искаш! Нищо не е загубено в крайна сметка!
уффф чудя се има ли смисъл да подавам молба (балът ми е 22.89 или 10.89 по новото балообразуване) за журналистика или PR, защото незнайно как пише, че има 4 места по-принцип искам задочно
Последно промяна от Elyon на 12 Сеп 2010, 20:52, променено общо 1 път.
mishimladenova написа:В отговор на тази цялата тема ще кажа че това ,което става с тези 3 и 4 класирания ,е пълна ама пъъъъъъъъъъъъъъъъъъълнааааааа глупост!!!!! Кой нормален ще допусне някви тъпанари да влязат да учат ,а тези които не им достигат някакви мижави стотни те да не могат да си влезнат в желаните специалности!! И как така може да се кандидатства с оценка от друг университет,като може някой да иде в забутаното Русе например или да си изкара ей така оценка в друг шибан иниверситет и да влезе в СУ??!?!!? Извинете ама колкото и празни места да има според мен тва е недопустимо! Защо балът се намяля?! Тези,които са влезли на 1 класиране журналистика,психология,културология... са се мъчили за хубави оценки, а сега защото имало места и се пускат тези които не им пука кво ще стане?! Защо още на 1 и 2 класиране не се сетихте да дадете места, а сега с балове (някой беше писал 10 и нещо си) претендират за тези специалности? как така ние ще треперим да не си изпуснем мястото и да сме принудени да запишем,а накрая обявяват свободни места?!?!?!?!?!?!?!?
мда моя бал е 10 и нещо си,но не претендирам за нито една от гореопоменатите специалности....и явно има "нормални"които да допуснат "някви тъпанари" ....ето че и ти учиш