Допълнителен прием II етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап

Мнение от zaekqdosan »

white_cat написа:Моя грешка 12,75

незнам ти си с 4 и нещо на изпита може и да стане
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

Аз ще опитам,просто това е последия шанс за тази година а много искам да съм вътре.
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
simia
В началото бе словото

Мнение от simia »

моят бал 12.37 :( не мисля, че имам шанс много е нисък все пак това е СУ, има много кандидати, но ще си пусна ей така документите да не съжалявам после ,че не съм пробвала :wink:
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

а моят е 10.50 хаха аз съм без матура
malibu_girl
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от malibu_girl »

моят бал е 12.36, много се чудя дали да подавам документи след като аз искам икономика..... не искам просто да записвам, за да се хваля, че съм студентка... Но пък мога да запиша втора специалност втората година, което е доста трудно. Ако някой се колебае като мен, или ако има някой, който да учи две спец. нека да пише. Благодаря... :idea:
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Моя съвет е да записвате, не бива да се отказвате, докато надеждата не умре последна ;) А все пак, ако искате...може да се пробвате догодина, след като си научите темите хубаво за специалностите, където ще кандидатствате ;) Лично аз кандидатствам за втора година, което не е срамно, защото миналата година ме приеха Специална Педагогика, пък аз не исках това и се колебаех силно между Право и Психология, но в крайна сметка си останах на първото желание :) Но..все пак решението е Ваше ;)
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

аз пък много искам философия или педагогика едно от двете не съм сигурна какво ще стане но ще се пробвам само с изпит по философия съм надявам се на това че педагогиката не е от най желаните специалности но само едно ми стана ясно това че SU приема с тройка са митове
malibu_girl
В началото бе словото

Мнение от malibu_girl »

Някой тук иска ли българска филология, аз за нея се замислям доста... Съжалявам, ако въпросът ми ви се стори глупав, но къде по точно се подават документи (улица, булевард...) и 30-те лв. къде се внасят. Не съм кандидатствала до сега в СУ.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

@malibu_girl не се замисляй, ами направо се записвай. Ако имаш съмнения за специалността, не ти пречи да се преместиш догодина. В твойта персонална информация трябва да има сведения за това къде да отидеш и да се запишеш! ;) Успех и дано на есен си ми колежка! :)

PS.: @zaekqdosan има специалности, в които се приемат с тройки, само че за тях зависи от това колко кандидати ще има и etc. Но според мен нищо не ти пречи да вземеш едни теми по Литература и да ги научиш, ама хубаво и след това да ги напишеш! ;)
malibu_girl
В началото бе словото

Мнение от malibu_girl »

Ще подам документи, пък каквото стане... успех на всички :) ... (Таксата за кандидатстудентските изпити може да се внесе в Паричен салон на Ректoрата (бул. Цар Освободител № 15) - северно крило, ІV етаж.) това пише в сайта нали не бъркам? Не съм от София и нямам голяма представа къде кое е, затова се извинявам, ако съм досадна, но къде се намира информационния център... :roll:
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Виж си Лс-то, че да не спамя много по темата, както съм и започнал... :mrgreen:
gopeto
В началото бе словото

Мнение от gopeto »

Интересно ми е как го измислиха така че само с матура и изпит без оценките от дипломата.Ако някои е писал матура друга колко да я вземе сега го взима уръце :D.
dead
В началото бе словото

Мнение от dead »

svetlio.varna написа:
dead написа:пак питам за една приятелка неиния бал 21 има ли шанс да я приемат в библютечни науки или психология
кажете ми дали си струва ? :bounce:
Kaк го пресметна тоя бал бе??? :shock: максималният е 18!!! Тая некъф вундеркинд ли е, трябват й три седмици за да има такъв бал...
Обаче голям тарикат си бе господина с правото да не съм го смятъл аз този бал така ми казаха да попитам.
Чесно в СУ е корупция лигави долни подмазвачи иде ми да го съборя :lol: :lol: :lol: :albino: ха ха
Аватар
lupito
В началото бе словото

Мнение от lupito »

и сега какво ... тези , които са приети на 2ро класиране някаква специалност,която не искат (като мен) и не са се записали студенти в СУ сега не могат да участват в това класиране така ли? няма ли някакъв вариант да се отпишем и пак да се запишем :D ако трябва нови 30лв ще се внесат,хаха :)
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mishimladenova »

Лично аз кандидатствам за втора година, което не е срамно, защото миналата година ме приеха Специална Педагогика, пък аз не исках това и се колебаех силно между Право и Психология, но в крайна сметка си останах на първото желание :) Но..все пак решението е Ваше ;)
Някой тук иска ли българска филология, аз за нея се замислям доста.
. В твойта персонална информация трябва да има сведения за това къде да отидеш и да се запишеш! ;) Успех и дано на есен си ми колежка! :)

ти последно право или бг филология учиш :) :) :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”