новолуние
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Re: новолуние
То да беше само Суки - безмислени подистории, безмислени герои и яко plotholes поне във втория сезон. Всичко взе да става мега претрупано и дано в третия сезон да се поизчистят малко нещата. Не бих имал нищо против сценаристите да убият половината персонажи.
Not because the fox barks...
Не съм стигнал чак дотам.
Избягвам да си пускам сериали, макар че имам доста натеглени.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Бе ти недей така, че аз мас ефект за едната секс сцена още го играя...issoax написа:лелее и сега 2 години ще чакате за някаква секс сцена
ще кажете че в арената пари ви искат за регистрация
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Вчера го изгледах. Дали заради ниските ми очаквания, но ми хареса много. Този път не беше толкова отчайващо претупано и лигаво. Може би защото Едуард липсваше. А Кристен Стюард направо ме очарова - играеше много по-качествено, изглеждаше мноооого по-хубава. Само Едуард като се появи накрая двамата пак придобиха неадекватни физиономии и реакции. Но може би това е с идеята да се покажат по-ясно чувствата им.
Основните важни моменти си ги имаше, тая книга не я осакатиха като миналата, слава Богу. Та, доволна съм, до 5-тия филм може и да постигнат съвършенство 
ПП: Хора, някой да знае дали съществува някакъв вид фобия от обстановката в кино? Сестра ми вече 2-ри път ни изкарва акъла, първия път припадна, сега успя да излезе от залата преди да се строполи отново
ПП: Хора, някой да знае дали съществува някакъв вид фобия от обстановката в кино? Сестра ми вече 2-ри път ни изкарва акъла, първия път припадна, сега успя да излезе от залата преди да се строполи отново

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тва заблуждение (че Кирстен Стюарт играе по-добре тука) и аз го получих в началото ама се дължи на факта, че тука трябва да играе депресирано емо, което просто седи на екрана без да показва чувства.
Peace is a lie. There is only passion.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
И да показва заешки предни зъбки... Ай, на батя момиченцето. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
Ммм и аз го изгледах. Честно казано, толкова ми го прехвалихте всички, че бил много по-добър от предния, че аз явно очаквах наистина много да ме впечатли, което за жалост не стана.
Все пак не мога да не отбележа, че има известен напредък. Този дето играе Джейк(не му знам името и ме мързи да търся) не се справя лошо, както и Дакота Фанинг, която специално чаках да я видя в тази роля и много ме радва. А да, и музиката
Все пак не мога да не отбележа, че има известен напредък. Този дето играе Джейк(не му знам името и ме мързи да търся) не се справя лошо, както и Дакота Фанинг, която специално чаках да я видя в тази роля и много ме радва. А да, и музиката
За втората част не мога да се изразя обективно тъй като я гледах в много особено състояние на духа..
Ама ми се ще да се успокоя и да прочета някое мнение, че тоя мангалестия не го харесва някое момиче. 
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
Ама тоя филм наистина маса народ го прехвали. Аз чак вчера се навих да го изгледам.
Е, не ме разочарова.
Филмчето бива. Освен това действа добре на самочувствието: докато не станеш като Бела, значи си общо взето нормален.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
"Цирка на изродите" е абсолютно на същото дередже като двата Здрача. Ще хвана да си изтегля някой наистина вампирски филм, че се наслагва усещането за тъпата вампирска тема..
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чухте ли, че "Зазоряване", a.k.a. "Здрач 4" ще го разбият на два филма? Аз предполагах от много отдавна, че така ще стане, но не мислех, че ще се наложи да чакам до края на 2012, за да видя филмирания край на историята.

Според мен Здрач манията ще е доста попреминала до тогаваAs you know the movie Breaking Dawn is split into two movies. We now have the release dates of both parts:
- the movie Breaking Dawn Part 1 will be released on November 18, 2011
- and Breaking Dawn Part 2 will hit theaters on November 16, 2012

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Мда, това го разбрах отдавна, но като цяло последната книга е много по-интересна от филма. Надявам се да направят филма като книгата, тъй като Стефани Майър е описала е по един много хубав начин Бела, а в филма я виждаме по съвсем различен начин. Най-много ми харесват досега обаче "Здрач" и "Затъмнение"
Същата работа е и с последната част на Хари Потър. Първата част от двете части на филма излиза Ноември, а другата чак следващото Лято 
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък от книгите харесвам най-много "Новолуние" (най-разтърсваща и реалистична ми е), макар и филмът далеч да не представи нещата толкова добре, колкото ми се искашеIcebreakerR написа:Мда, това го разбрах отдавна, но като цяло последната книга е много по-интересна от филма. Надявам се да направят филма като книгата, тъй като Стефани Майър е описала е по един много хубав начин Бела, а в филма я виждаме по съвсем различен начин. Най-много ми харесват досега обаче "Здрач" и "Затъмнение"Същата работа е и с последната част на Хари Потър. Първата част от двете части на филма излиза Ноември, а другата чак следващото Лято
Не ти ли се вижда малко изсмукана от пръстите тая последна книга? Как ще покажат Бела в напреднала бременност с чупещи се ребра? Или пък Джейкъб влюбен в бебе? Ужас и безумие. Интересното поне ще е да видим Бела като вампир и събирането на толкова много нови вампири на едно място. Но предполагам, че всичко това ще стане в Breaking Dawn 2, докато в първата част скучновато ще дъвчат сватбата и медения месец

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Derek
- Пишеща машина
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.