Съгласна съмChacho написа:Ха, айде зарежи усигоровките, да се не намираме на спор. Като дойде време и ни кажат, ще го мислим. Абе, колеги, тенденцията е първокурсниците от дадена специалност в началото да се съберат и да излезнат някъде. Не обичам да се водя по чужди идеи, но тази си я бива. Искате ли около първи октомври да измислим нещо за някоя вечер? Малко тийм билдинг :>
Информатика 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
-
dobinceto
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: dobinceto
Re: Информатика 2010-2014
- svetlio.pernik
- Да живей словото
не съм изненадан всичко се е набутало в кн и си с тея ниски балове...П.П: Баси видяхте ли, има 11 свободни места за Информатиката и след 3-тото класиране![]()
но от друга страна си имаме 7 нови колеги
аз в София знам само един стриптийз барСъгласна съмТези, които са запознати със софийските забавлителни местенца
, ако искат може да предложат нещо.
а и не знам какво му мислиме като има почти месец до 1-ви
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
- Krisko
- В началото бе словото
Доста е добра идеята за събиране (надявам се не се натрапвам
) Тъкмо първите дни ще сме малко неориентирани. Като се съберем да се запознаем и опознаем, с малко алкохол ще се ориентираме набързо

Информатика I курс
- svetlio.pernik
- Да живей словото
докато се ровех в сайта на фми и гледах снимки на преподаватели...._Lina_ написа:
Тая Алгебра... мене пък мисълта за мойта Великова ме плаши.
http://www.fmi.uni-sofia.bg/lecturers/algebra/velikova/
за тая ли Великова става въпрос
Да. И всъшност си е много добър преподавател. Стига да не се правиш на интересен може да научиш много от нея и е коректна, държи да знаеш материала в някаква степен, но тя алгебрата не е трудна, просто е обемна.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
Подкрепям.MalUmKo написа:Да. И всъшност си е много добър преподавател. Стига да не се правиш на интересен може да научиш много от нея и е коректна, държи да знаеш материала в някаква степен, но тя алгебрата не е трудна, просто е обемна.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
... кое е било обемно!?MalUmKo написа: ... но тя алгебрата не е трудна, просто е обемна.
Това според е предмета с най-малък обем, който съм имала до сега ...

-
bubo
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Абе и линейната и вишата не е като да са малко материал, а и не е мн лесен за разбиране щото нивото на абстракция е голямо особено при вишата.
Обемна е като количество твърдения, които трябва да знаеш ... аз лично предпочитам по- малко, но по- сложни за доказване неща отколкото 1 тема 10-15 твърдения дето трябва да напишеш и док на по 1 ред. А дали е с най- малко обем, зависи от това кой ти го води и какво друго си учил. За дисовете съм чел 2 часа точно. А алгебрата отне повече време. А и чисто вътрешно сравнение сложността на твърденията спрямо количеството, реално второто е далеч по- проблемно от първото.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.

-
EmZvr
- В началото бе словото
Привет и от мен на всички Информатици ! Малко съм закъснял, но все пак имах едно приятно четиво от 49 страници, все пак очаквах повече 
Прочетох, че има група във фейсбук, но нещо не я намирам, някои би ли дал едно линкче.
бтв Остават 5 дни до излизането на резултатите за общежитие, нямам търпение
Прочетох, че има група във фейсбук, но нещо не я намирам, някои би ли дал едно линкче.
бтв Остават 5 дни до излизането на резултатите за общежитие, нямам търпение
- svetlio.pernik
- Да живей словото
групата е в първото мнение на първата страница 
- Atman
- В началото бе словото
http://www.facebook.com/home.php?#!/gro ... 1562397220 Ето бе ,дето ще отваря на първата страница ... хх
Компютърни науки /II-pи курс/
-
EmZvr
- В началото бе словото
След прочитането на 49 страници съвсем забравих за първатаsvetlio.pernik написа:групата е в първото мнение на първата страница
- undrDev
- В началото бе словото
Казвате на какво място ви се ходи и ще се измисли нещоdobinceto написа: Съгласна съмТези, които са запознати със софийските забавлителни местенца
, ако искат може да предложат нещо.
Не съм сигурен за по-колективна дейност (опознаване в нашия случай), кое е по-добре - в клуб (място с музика) или в заведение на по хапване и приказка (което звучи по-добре за целта на нашето събиране
Може да отидем и на двете мяста - хапване и опознаване и след това още опознаване + забавление
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." - Albert Einstein