ИЛЧЕВ, ДОКОГА?!??
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: ИЛЧЕВ, ДОКОГА БЕ, КРЕТЕН?!??
не ми се пишат дълги постове точно за ситуацията в страната... и сега да дойдеш не ми пречи, таман съм изпил вече 200мл от домашната..
само няколко думи
това което знам за ситуацията е от опит - емпиричност, това което съм видял с очите си на живо, не от екрана или от поредното издание с прогерб настройка :--)
и чувствам я ситуацията, да
защото ядох пастет цяла седмица, а сега само картофи, заради проблемите в здравеопазването
но е било и по-зле
било е мноооог по-зле
само няколко думи
това което знам за ситуацията е от опит - емпиричност, това което съм видял с очите си на живо, не от екрана или от поредното издание с прогерб настройка :--)
и чувствам я ситуацията, да
защото ядох пастет цяла седмица, а сега само картофи, заради проблемите в здравеопазването
но е било и по-зле
било е мноооог по-зле
Протест, (т)р(о)ушене на общежития, неплащане на сметки, медии, съд... Още няколко дни(2-3), после каквото сабя покажеRadoRado написа:А иначе спирането на топлата вода си е удар под кръста. Ще видим до другата седмица какво ще става - иначе съд. Няма нужда от протести - просто добра организация, някой да пошуми в медиите, да има репортаж и се насочете към Страсбург. Така звучи най-разумно.
Лошото е, че СУ ще ескалират всичко към държавата, като едни страхливи мишки.
Не вярвам сметта около Илчев да е чак толкова зле(за него е ясно), за да не разбере, че ако до няколко дни не превърнат това поредно спиране на топлата вода в ОБИКНОВЕН ИНЦИДЕНТ - в момент, когато Ст. град е пълен(вече) с... хора - то това наистина ще е твърде неприятно изживяване за тях. Колкото и да са "преклони-главици" повечето лейки и селски ергени тук, наистина не вярвам да изтърпят и това. Лятото - на студена, но сега...
Всъщност, след протестите, неплащането, медиите и съда,
може ВСИЧКИ СТУДЕНТИ на СУ да отидат колективно и да се изчипкат(кой по колкото пъти го прави на ден), който има деца и те ще са там, който ще пере - моля, в личния дом на Илчев. И това всеки ден докато не ни се предоставят естествените условия да го правим в стаите си. Когато се иска нещо, трябва да се действа твърдо.
Мнението е редактирано от модератор
Последно промяна от walrus на 09 Сеп 2010, 22:55, променено общо 2 пъти.
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Добре, не ти ли е малко неудобно да отваряш тема в официалния форум на СУ и в нейното заглавие да наричаш Илчев "кретен"? За какъв се мислиш? За нов месия ли? Ако нещо не ти харесва, отивай навън да го промениш, а не да чешеш езици в тоя форум, окей?????
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
И к'во? Илчев ще го банне ли? :Д Имаме право да си изразяваме мнението, кретен си е човека, к'во да направим?

Уви!...Armin^^ написа:кретен си е човека, к'во да направим?
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И тъй, и тъй си трУшите, ама като свършите, къде ще живеете?
П.П. И аз чупих 1 семестър и се спасих от СГ.
Into the endless we ride... 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
RadoRado написа:
А иначе спирането на топлата вода си е удар под кръста. Ще видим до другата седмица какво ще става - иначе съд. Няма нужда от протести - просто добра организация, някой да пошуми в медиите, да има репортаж и се насочете към Страсбург. Така звучи най-разумно.
Лошото е, че СУ ще ескалират всичко към държавата, като едни страхливи мишки.
Радо, няма как Страсбург за това нещо. Страсбург чак, ако отхвърлят исковете на държавно ниво. И то няма да се осъди университета, а държавата, ако се стигне до там.
Иначе съдебната зала сигурно е добра оферта. Поне ще се вдигне шум, ако не друго.
The names of the future are stamping of impatience.
"„Евентуално някъде в средата на септември ще може да платим някаква вноска, имаме уговорка, че тогава евентуално ще бъде пусната водата", каза проф. Илчев, но отказа да се ангажира с точна дата. „Аз не обичам да предсказвам, историк съм. Когато пуснем водата, ще кажем: пуснахме я. Когато можем, очевидно е, че в първия възможен момент ще я пуснем", каза ректорът." (Интервю на И. Илчев от края на август 2010 г.)
Оставям изключително логичната и граматически "правилно" подредена структура на "мисълта" и изречението на Илчев, на преценката на филолозите...и НАЧАЛНИТЕ учители!
Акцентирам върху друго - "ЕВЕНТУАЛНО СРЕДАТА НА СЕПТЕМВРИ", ще рече "НЕ ПО-РАНО ОТ КРАЯ НА ОКТОМВРИ, до към НАЧАЛОТО или пък СРЕДАТА НА НОЕМВРИ".
(Определено) ГАВРАТА ще ПРОДЪЛЖАВА!!!
освен, ако...
Оставям изключително логичната и граматически "правилно" подредена структура на "мисълта" и изречението на Илчев, на преценката на филолозите...и НАЧАЛНИТЕ учители!
Акцентирам върху друго - "ЕВЕНТУАЛНО СРЕДАТА НА СЕПТЕМВРИ", ще рече "НЕ ПО-РАНО ОТ КРАЯ НА ОКТОМВРИ, до към НАЧАЛОТО или пък СРЕДАТА НА НОЕМВРИ".
(Определено) ГАВРАТА ще ПРОДЪЛЖАВА!!!
освен, ако...
Последно промяна от walrus на 09 Сеп 2010, 23:47, променено общо 4 пъти.
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
с радо я оправихе ситуацията с топлата вода покарй едно шише ракия
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Господари на ефира са за този случай.
Всички псувате по Илчев, явно само аз не съм толкова запознат с детайлите по личните му прегрешенията относно нас... аз имам само леки insight-ове в тях. Та, поради тази откровена криза в Софийски университет, появилото се черно петно в достойната история на Алма Матер, след като очевадно през крепостните стени на бившия бастион на образованието в БГ се е загнездила корупцията, то трябва да се търси сметката на цялото ръководство за тези неща.
Разследване от трета страна. Ние, студентите, повече от които леко или повече финтирани от Илчев, нямаме необходимата организация за подобно нещо. Затова - нека се намесят Господари на ефира. Умирам да видя лица на ръководители на СУ по телевизията при задаване на неудобни въпроси относно потулените и изчезнали средства за СБО. Едно хубаво отворено писмо до ректора, отразено във всички медии, БЕЗ особени емоции в него - проста хронология на събитията, довели до това фиаско и елементарни непосредствени изводи от тях. Те са достатъчно красноречиви.
Ако нещата не се променят и то скоро, мерки трябва да бъдат взети.
Едит:
Всички псувате по Илчев, явно само аз не съм толкова запознат с детайлите по личните му прегрешенията относно нас... аз имам само леки insight-ове в тях. Та, поради тази откровена криза в Софийски университет, появилото се черно петно в достойната история на Алма Матер, след като очевадно през крепостните стени на бившия бастион на образованието в БГ се е загнездила корупцията, то трябва да се търси сметката на цялото ръководство за тези неща.
Разследване от трета страна. Ние, студентите, повече от които леко или повече финтирани от Илчев, нямаме необходимата организация за подобно нещо. Затова - нека се намесят Господари на ефира. Умирам да видя лица на ръководители на СУ по телевизията при задаване на неудобни въпроси относно потулените и изчезнали средства за СБО. Едно хубаво отворено писмо до ректора, отразено във всички медии, БЕЗ особени емоции в него - проста хронология на събитията, довели до това фиаско и елементарни непосредствени изводи от тях. Те са достатъчно красноречиви.
Ако нещата не се променят и то скоро, мерки трябва да бъдат взети.
Едит:
Да бяхте казали и аз да довтасам - нямам ракия, но винцето ми е хубавоO|OeHukc написа:с радо я оправихе ситуацията с топлата вода покарй едно шише ракия
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Прекрасно!
Но се опасявам, че Алма Матер не е леля Гинка от Злидол, дето гледа на кафе за 500 лв., иначе проклина със смърт (прим.).
За институция от ранга на СУ се изискват Господарите на Държавата, министри, главни прокурори и пр.
Но, пък, те се... "обслужват" и (пре)назначават взаи(нти)мно, така че
не би! Не би...
Но се опасявам, че Алма Матер не е леля Гинка от Злидол, дето гледа на кафе за 500 лв., иначе проклина със смърт (прим.).
За институция от ранга на СУ се изискват Господарите на Държавата, министри, главни прокурори и пр.
Но, пък, те се... "обслужват" и (пре)назначават взаи(нти)мно, така че
не би! Не би...
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
- annincee
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
Поне би могъл,като виден историк,да си изключва тафтологиите от изказите"„Евентуално някъде в средата на септември ще може да платим някаква вноска, имаме уговорка, че тогава евентуално ще бъде пусната водата", каза проф. Илчев, но отказа да се ангажира с точна дата. „Аз не обичам да предсказвам, историк съм. Когато пуснем водата, ще кажем: пуснахме я. Когато можем, очевидно е, че в първия възможен момент ще я пуснем", каза ректорът." (Интервю на И. Илчев от края на август 2010 г.)
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
И този човек е ректор. Ректор на Университета - наследник на четвъртото най-древно висше учебно заведение на планетата (ще рече и в цялата слънчева система: ))
Господи помилуй!!! (поне до 2011)
ВЪРНЕТЕ БИОЛЧЕВ!!!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
но анархисте
кажи кой ще дойде на негово място
за твоята алтернатива ще кажа, че е преминал годинките, когато имаш адекватно смилане на мисълта и случващото се около теб..
кажи кой ще дойде на негово място
за твоята алтернатива ще кажа, че е преминал годинките, когато имаш адекватно смилане на мисълта и случващото се около теб..
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Това с четвъртото най-древно висше учебно заведение не го разбрах ?walrus написа:И този човек е ректор. Ректор на Университета - наследник на четвъртото най-древно висше учебно заведение на планетата (ще рече и в цялата слънчева система: ))