Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!

Архив на всички останали категории.
Заключено

Първо прочети първото мнение и после отговори! Искаш ли нов по-стриктен модератор?

НЕ - има си правила, които са достатъчно добри и не искам някой да ми налага диктатура
9
41%
ДА - има нужда от по-строго модериране, обществото ни не е дорасло за либералисъм
10
45%
Празна бюлетина - ни знам, ни мъ интирисувъ
3
14%

Общо гласове: 22

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!

Мнение от pora_e_priqtel »

Вярвам, че не съм единствен. Аз съм доволен от сегашното положение и не искам някой да ми налага допълнителни ограничения. Форумът няма нужда от затягане на режима. Ако на някой не му харесват нечии писания, това си е негов проблем, освен ако някой потребител не го е обидил директно и умишлено.

Ако някой иска да стане модератор - нека публикува предизборна програма (няам нужда да се разпростира твърде дълго де :P ) и да гласуваме с "да" и "не". За целта, разбира се, ни е необходимо съгласието на админа. Избягвам да си правя сметката без кръчмаря, та предлагам Димо да обмисли идеята ми и ако я одобри - да я приведе в действие, или да упълномощи някой друг.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

К'вай тъз анкета бре? Избърши си задника с нея. Не важи. Ще станем модератори и първо тази темичка ще отлети. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Добре. Следващият?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ха - фронт на съпротивата.
Познай дали досегашния екип ще напише тук нещо. Ще напише, ама ще стане за смях. И в този фронт кои влизат? Ти, Рая, Найтуиш, само не и модовете към днешна дата.
Ууууууууууууууууууууу
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

iliyan написа:К'вай тъз анкета бре? Избърши си задника с нея. Не важи. Ще станем модератори и първо тази темичка ще отлети. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ето това имах предвид. Заповядайте, гласувайте :twisted:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Какво имаш предвид? И ти не знаеш. Та воеводите ви къде са? Спят някъде. А вие им правите Фронт. Май само разлайвате кучетата за няма и нищо. Ами да си го направят сами. Не мислиш ли, че ги обиждаш, защото излиза, че са неграмотни да измислят две думи за своя защита??????????????????????????
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Кучетата разлайвате ти и Циндил-Пиндил! Можехте тихо и кротко да си изложите доводите пред dimo и да поискате да стането модове! Ама не! Трябваше да оревете целия форум!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Без да е гръмнал топа, Революцията не е започнала. Това вече не знам дали е мисъл на историческа личност или лично моя. :D :D :D Аз тихо да правя нещата не знам. С повечко шум. Не е ли гот :D :D :D
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Ми по твоя начин е изнервящо! Да не забравяме, че тихата дипломация винаги е жънела по-сериозни успехи. :wink:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Значи взаимно се нервим, а баш юнаците от фронта ви, не се впрягат. Ако им трябва да гледат сеир, да гледат. Тази сутрин алхимика затова влезе. На мен ми е приятно да се нервя и да ви нервя. А да видим!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

БУМ!!!

Аз не искам да бъда модератор, не ме разбирайте погрешно.

Илияне, нещо изнервен ми се виждаш :twisted:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ти и Рая не сте по-спокойни. Ама аз може да се нервя, ама и вас нервя, което ми доставя удоволствие :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И в крайна сметка знам, че ние сме фаворитите в двубоя. Дотук ви намачкахме тотално. Нищо не можете да измислите, освен някакви тъпотии, като сегашната. Найтуиш спря ли? Спря, поне за момент. Поне за общежитията.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Айде като си подхванал - кой си ти, че да определяш какво може и какво не може да се пише за общежитията?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Кой съм аз ли? Почти две години съм в Студентски град, а Найтуиш два дни не е била тук. Да се разкара. Демократа не го знам колко е бил, ама си личи, че година има няма да е бил тук. Така че мненията им спрямо моите са супер изкривени.
Второ - изтъква факти като недостатъци. Все едно да кажеш, че Земята се върти от запад на изток. Факт е. Ама да го изтъкнеш като недостатък? Точно това прави демократа. Смешник жалък.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Може, донякъде и аз подкрепям мнението ти. САМО ЧЕ:
това си е ЛИЧНО ТВОЕ или ЛИЧНО МОЕ мнение - никой не е длъжен да се съгласява с него. А ти нямаш никакво право да налагаш своето мнение на друг потребител, както и гореспоменатите потребители не налагат своето. Като не те кефят мненията им - кажи им го, ако трябва напсувай ги, но не се пресягай към модераторската клавиатура, за да се напомпаш на delete!
Заключено

Обратно към “Други”