Вечен студенте, колега, не си пишете актив - правите се на лошо момче нещо, м?
Ееееей, ама наистина трябва да повторим.
Дишайте спокойно, уважаема - не бих дошъл на форумна среща, ако знам, че и вие ще присъствате. За 162367387934289234 път ви моля, да НЕ се занимавате с моята скромна личност. Гледайте си там бириШката, пък аз пред кой на какво се правя не е ваша работа. Вас не искам нито да ви вижадам, нито да ви чувам. НИКОГА! Казвал съм го поне 2362346734267342 пъти...Търговецът на кристал написа: Вечен студенте, колега, не си пишете актив - правите се на лошо момче нещо, м?![]()
Човек, добре че отидохме в този Дивак, защото такова шкембе досега никъде не бях ял! Парченцата от мускула, дето по принцип остават жилавки, направо се топяха в устата, а като се сетя пак за този оранжевкия пипер, ох... утре сигурно ще отида там за обядАнгел написа: В "Дивака" по мъжки обърнахме по една бира и психологически контрацептив, който дублираше и като реактив за дългия път към дома...
Е, другия път...Boromir написа:А, имало среща... Жалко, изпуснал съм.

Имам разходка до центъра къмто обяд - ако имаш по-конкретна идея за час и не съм ти противен като компания (или пък не сваляш някоя колежка/имаш бизнес-обяд с шкембе), индикирай някакBagatur написа:...утре сигурно ще отида там за обяд...Ангел написа:...